User Tag List

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
83 sonuçtan 77 ile 83 arası

Konu: İzmir Hava Durumu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı speed_emre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu hatayın dili olsada konuşşa kac kez kazılıp yapıldı.
    1) doğal gaz geçerken kazıldı.
    2) metro yapılırken komple yol kapatıldı.
    3) alt yapı kanazilasyon için kazıldı.
    4) asfalt yapıldı tabikide bunlar yapılırkende taşlar döşendi.
    ya arkadaş bir işlem bir kez yapılır. Bütün herşeyi planlarsın bir kerede yaparsın.
    Olurmu hiç nasıl zengin olcaklar , yapan kişiler trilyonları götürsünler bravo valla düşündükçe sinirim tepeme geliyor neyse bu konu çok uzar ve gider.
    Bende Amerikan kollejin de oturuyorum. Bahsettiğin sorunları birebir yaşadım bende. Bunun en büyük nedeni ise farklı ihaleler ve farklı firmalar. Yapılan antlaşmalar da ne yazık ki yapılan işin formatı aç-döşe-testini yap-kapa şeklindedir. Bu yükümlülük şirketlerin üzerinde. Bunu değiştirmek akıllarına gelmiyor 2 tarafında. İlginç gerçekten de. Kaç kere kazıldı, yapıldı. Hem masraf, hem zaman kaybı. Pisliği ve halkın üzerin deki olumsuz etkisi de ortadadır.

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Amerikandamı oturuyon? Ben ana girişinin karşısındayım. beyaz cc duruyor kapıda.

CHP izmir için malesef belediyecilik kanseri. Hizmet alıyorum diyen yalan söyler. Haklı olarak ben farklı versyonlarıda görmek istiyorum. Bakın belediyecilik diyorum, ülke yönetimi demiyorum.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

ACTPK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onamdar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kordona girme iş çıkışı 2. kordondan git talatpaşadan git en olmadı basmaneden git.
    Kordonu geç oranın trafiğe kapatılması en hayırlısı olur bence ki yazın belli saatlerde yapıyorlar.

Toplu taşımayı pek kullanmıyorsun sanırım zira ben çok ekstrem bi hava olmadığı müddetçe metro kullanıyorum ve izbanı kullanan insanları her gün görüyorum. Herkes kullanıyor gayet rahat birşekilde. Bende çok kez kullandım havaalanına gitmek için.
    Kaç senedir izmirdesin bilmiyorum ama ben küçükken o anadolu caddesinden köprülü kavşağa kadar kokudan durulmazdı şu an çok nadir olarak hava kötü olduğunda kokuyor ama eskisine nazaran lavanta sayılır. Şimdi 3-4 yıla kadar belli bölgelerden körfeze girilebileceğini söylüyorlar.
    Yolsuzluk diyorsun doğrudur yanlışdır bişey diyemem ama bi belge sun beni ikna et yoksa herkes hakkında birsürü şey söyleniyor.
    Şunu düzeltmek istiyorum;
    Fabrika çıkışı 30 yanak lastikli derken fabrika donanımı jant ve lastikten bahsediyordum. Sonradan takma değil yani. (e92 19" orjinal arka lastik ölçüsü)
    Düzgün bir otopark olsaydı Şehir dışıdnan bir misafirim geldiğinde fazla yürütmeden otoparka bırakıp istediğim yere ulaşırdım vs.

Evka3 metro evimin dibi, bu sebepten yine aynı belediye düzgün bir otopark yapmadığı için Konak tarafına haftada 2 kere toplu taşıma kullanıyorum. Doğduğumdan beri izmirdeyim. Bir kaç sene öncesine kadar hiç koku yoktu. 10 sene öncesi gibi değil evet ama kokuyor nihayetinde. Arıtma var ve bu koku giderilebiliyorsa neden geliştirilmiyor ya da çalıştırılmıyor? Lavanta nerden çıktı ayrıca 10 sene önceki pis koku... Eskiden olduğu gibi karşımızda tek fark her gün duymuyoruz. Karşıyakada otururken evimize kadar gelirdi koku. Son 1 senedir tekrar kokmaya dolayısıyla pislenmeye başlayan körfezde denize nasıl girmeyi umut ediyorsun hayret ediyorum. Yolsuzluk konusunda daha önceki izbeton ile alakalı yazdığım şey yeterli olur sanıyordum. Lakin tekrar sormuşsun. Hesap makinesi ve biraz dikkatle çözebilirsin. Bergamada asfalt dökülecek ve bir yol yapılacak bunun için alt temel malzemesi Bergamadan değil Bornovadan geliyordu daha düne kadar mesela. Nakliye farkı dünyalar tutuyor. Neden böyle birşey yapılıyor sence?
    Bold işaretlediğim yer için;
    İdeoloji cahiliyetten beslenir ki çürütülemesin. İdeolojilerim yok. Kimseyi ikna etmek için uğraşmak istemiyorum. Tabularını yıkmakta istemiyorum. Daha fazla yazarsam kabullenemeyen taraf kim olursa onun tarafından olay tartışmaya dönüşecek. Benim için konu kapanmıştır. Teşekkürler...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Can kardeşime şu noktada katılıyorum. Özellikle çakıl taşı ve hafriyat malzemesi gereğinden ucuz olduğundan dolayı asla yol yaptırılmaz. Astarı yüzünü geçer. İşletmeler mecburen o yöreden seçilir. Bakın mecburen diyorum. Ama rant varsa Bağdattanda gelir o ayrı.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Amerikandamı oturuyon? Ben ana girişinin karşısındayım. beyaz cc duruyor kapıda.

CHP izmir için malesef belediyecilik kanseri. Hizmet alıyorum diyen yalan söyler. Haklı olarak ben farklı versyonlarıda görmek istiyorum. Bakın belediyecilik diyorum, ülke yönetimi demiyorum.
    Amerikan dediğim metronun göztepe durağında oturuyorum.

Bende görmek isterim hizmet, hizmetin ideolojisi olmaz. Alternatifleri değerlendirmek gerek haklısınız. Ancak benim demek istediğim Belediye'ciliğin hizmet için değil rant için yapıldığını düşünüyorum. Yerine kim gelirse gelsin inanılmaz şeyler beklememek gerek. Mevcut durumun kat kat üstüne çıkmaz alınacak hizmet. Belediye'ciliği eğitmek ise çok zor belki de 4-5 seçim harcanır ancak hiç bir şey kazanılamaz. Ben olumsuz bir tablo çizmek istemiyorum ancak ben pes ettim diyebilirim. Vaadlrine bakıyorum makul olan varsa ona atıyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Biraz önce Amerikan koleji ŞOK Market'e gittim bakındım göremedim, fakat aracı biliyorum cam tavanlı olması lazım. Daha önce görmüştüm maşallah harika tertemiz bir CC. Hiç kirli görmedim. Ana giriş dediğiniz yeni yapılan kapı mı? İnöni cad. üstü duraktan hemen sonra.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Göremessin tabi araç şirkette şuan ancak akşamdan akşama

Yeni yapılan giriş, ışıkların orda. Yukarı doğu tek yönün olduğu köşe.

Konuya dönersek lütfen belediyemiz alt yapıya biraz para harcasın. Nasılsa İzmir'in kaderi deyip vazgeçmesin.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)