Bu sitede biraz garip kaçar zannımca.. o işin siteleri zaten var motorsikletde başlı başına ayrı bir dünya çünkü..
bu arada yuakrda ibr arkadaş 250cc liklerde ses olsa demiş bende gv250 var egzosumda sadece orta susturucu yok bir sesi dinlemeni tavsiye ederim son susturucuyu çıkarttım geri takdım yolda giderken arabaların alarmı çalıyordu..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
K7 gsx-r600 var arkadaşımda kendisi de buraya üye Devil son susturucusu var ve genelde susturucuyu söküp geziyordu aşırı bir ses yapmıyordu.Geçtiğimiz haftasonu
ninja 250r da deneyelim dedik bütün mahalleyi ayağa kaldırdık alarmlar felan hemen geri taktıkvideosu var müsait bir zamanda atmaya çalışırım.
Golf MK3 Sport - SATILDI.
Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
Golf MK2 GTD...
-Ne Mutlu Türküm Diyene...
K.Atatürk.
benim motor cruiser v motor zaten normalde az biraz gürültülü yani dahada gürültülü yapmak zor bir şey değil bizim motorlardatabi önemli olan bağırtmak değil tok kaliteli güzel bir ses almak.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Trafik'te sinir hastası olmaktan muzdarip olup iki tekere geçenlerden biri de ben ,elimde done çok,açılsa güzel olurmuş![]()
PCX'in dış aksam parçaları bedava , 20tl benzin ile 200km yapanlar var. Şık ve keyifli bir scooter. Sadece 125'lik bir scooter'a göre pahalı. Ama aldığın paraya satabilmeniz mümkün.İyi bir yatırım.
sıfır fiyatina yakın varex misali ikinci el yoshimuralar, akrapovicler satılsın.
+pcx potansiyel alıcısıyız! Mertcan sağolsun.
i'm not a monster i'm just ahead of the curve..
bence motosiklet bölümü değilde bi konu açılsın bütün orada bilgi paylaşımı yapabiliriz aynı vucut geliştirme bölümü gibi
bende de şuan ybr 125 esd var 2012 .. 3 yıl da 2009 model kymco agılıty cıty 125 kullandım bu iki motor hakkında merak ettiklerinizi sorabilirsiniz hemen yanıtlarım saygılar![]()
motorsiklet kiralayan ( scooter ) bir yerler var mı bildiğiniz ?
pcx güzeldirtavsiye ederim.
20TL ye 180km gitmişliğim var. (zaten daha 3 depo benzin aldım 480km'de motor)
bi alt başlık olsa olabilir aslında motorlarla ilgili![]()
'06 Honda Civic Turbo'12 Mini Cooper S Roadster
'02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
'03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord
istanbul için pcx i bir kere daha düşünün derim
E5-Tem kullanacaksanız ciddi sıkıntı verebilir hız yüzünden
Ben motordan düştüm bence açılmasın![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)