Kırmızı olsun 2 kr pahalı olsun , sözünden ileri gelen bir fiyatlandırma![]()
türkiyenin en ideal hacim oranı 250cc dir bana göre.. az yakar çok kaçar.. güzel gider..
şu anki euro5 enjeksiyonlu 250cc lerden 30 beygire kadar rahat güç alıyorlar..
30 beygire burun kıvıranlara şöyle diyim bir motorun 120 ile 150 kilo arasında olduğunu düşünün aklınız öyle 1 tonluk 1.5 tonluk arabalara gitmesin.. bunu yazmamın sebebi neticede araba forumu insanlar o denklemde düşünmesi doğaldır..
motorda amaçda önemli tabi..
gerçekden ekonomi düşünenler var
ekonomi + uzunyolda yaparım diye düşünenler var
ekonomi ile işim olmaz ben hava atıcam havalı havalı gidicem diye düşüneni var
ben saf güç sürat istiyorum diye düşüneni var..
birde motorun m sinden anlamayıp üstünde bile zor duran maksat cafenin barın önüne çekip havalı havalı oturan kardeşler var..
Valla ben hepsine saygı duyuyorum amacınız neyse ona göre bence motor alın..
ekonomi ise bence 250cc yi geçmeyin 125 cc den aşağıda düşmeyin derim..
ekonomi + gezerim derseniz güzel bendeki gv250 gibi cruiser tarzı bir şey alabilirsiniz 30 beygir enjeksiyonlu uzun yolda yakıtı koklar..
hava atıcaklara büyük touring yada racing makina öneririm..
sürat yapıcaklar zaten race alır.
ciddi uzun yol yapıcaklara misal yurtdışı gezisi falan sport touring öneririm yada goldwing gibi artık maxi bile diyemiyorum mega demek doğru olur sanırım scooter öneririm..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Kış geldi diye sezon kapandı sanmayın beyler. Benim gazım artarak devam ediyor.![]()
XT660R dan vazgeçtim , Çekmeköy de oturmanın verdiği avantaj ile cross/arazi olayına giriyorum. Bugün olmaz artık ama yarın motorumu da alıyorum umarım.
Yamaha WR 125R
1 hafta sonra kafamı , kolumu kırınca kendi fotoğrafımı da koyarım artık buraya![]()
25 tl ye 290 km yapışlıgım var pcx ile uzun yolda
Sehır ıcı alınabılecek en ıyı scooter bence 125cc katogorisinde tabı
kross da zaten yüksek hacim gelmez amerikadaki hardcore show yapanlara bakınız hepsinin altında 100cc ile 250cc arası kuş gibi motorlar vardır..
eskiden skyteam ler vardı efsaneydi..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Cross harika bi olay abi tadından yenmez bu sezonda.
Motur Yukarda mı Galdı - Fütursuzca Gülen Adam - YouTube
Wr125 guzel makine.feci rahat kullanimi.arazi baslangica 1e1.
Arazi disinda aci cektirir yalniz.uzunyolda riskli ciger bakimindan.
bi motorcu olarak bende katılıyorum güzel olabilir sitede birçok motor kullanan abiler var kardeslerımız var![]()
Yurtdisinda oldugu gibi ehliyet aldiginiz ilk yil 100 cc den buyuk motor kullanilmasina izin verilmemeli,
tecrube kazandikca buyuk motorlara izin verilmeli.
600cc motorla basliyorlar burada, olume davetiye cikarmak neredeyse![]()
Built to fall....
Musti Honda ya bak çok keyifli makina crf ler biraz eksikleri var ama honda ufaktan ufaktan + parçalarıda çıkartır kullanma şanşım oldu 250 lik asyadan sonra 2013 bmw 7 serisi gibi geldi
Sym Fiddle 2 almayı düşünüyorum çok fazla beklentim yok motordan kısa mesafeler için istanbul'da kullanmayı düşünüyorum sizce nasıl kullananlar varmı yakıt olarak çok iyi beni en çok vespa gibi olması cezbetti başka bu fiyatlardaki motorlara bakıyorum ama şekilleri hoşuma gitmiyor..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)