EREN34 Nickli Üyeden Alıntı Bende Manisa Ulaştırma çıkınca sevinmiştim.. İnternette güzel güzel şeyler yazıyordu. Sonuç: Hüsran Özet: Zevk almaya bak Hayırlı teskereler eyvallah abi hersekılde sonuc husran ya kotunun iyisi diyelim
İlker G.
Usta birliği tekirdağ marmara ereğlisi öem yani askeri kampa düştüm
giderken insan biraz üflüyor püflüyor ama dönerken dönmek istemiyor genelde hayırlı teskereler olsun şimdiden
tünayK Nickli Üyeden Alıntı yolunda gitmeyen şey var tabi ama araba il ilgili değil sen rölantide neden freni pompalıyorsun?
mehmetRS Nickli Üyeden Alıntı giderken insan biraz üflüyor püflüyor ama dönerken dönmek istemiyor genelde hayırlı teskereler olsun şimdiden abi askerdeyken butun gunum makarayla geciyodu dagıtım ıznınde evde tıkılıp kaldım butun arkadaslarım askerde canım sıkıldı burda
!KO Nickli Üyeden Alıntı eyvallah abi hersekılde sonuc husran ya kotunun iyisi diyelim !KO Nickli Üyeden Alıntı Usta birliği tekirdağ marmara ereğlisi öem yani askeri kampa düştüm Hayırlı olsun Manisa'ya dayanan her yerde askerlik yapar
EREN34 Nickli Üyeden Alıntı Hayırlı olsun Manisa'ya dayanan her yerde askerlik yapar eyv abi ben böyle bi soğuk ne doguda gordum ne batıda manısa bambaska tsk bu soguga dayandıgım ıcın benı plaja gonderdı sagolsun
hayırlı teskereler kardeşim, yolun açık olsun...
. . . audi . . . Vorsprung durch Technik
!KO Nickli Üyeden Alıntı eyv abi ben böyle bi soğuk ne doguda gordum ne batıda manısa bambaska tsk bu soguga dayandıgım ıcın benı plaja gonderdı sagolsun Bende 10 sene Antalya'da yaşadım. Mayıs'ta başlayan acemilikte demiştim buna benzer birşey... Bir garip memleket
hayırlı teskereler .
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları