User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
28 sonuçtan 20 ile 28 arası

Konu: Türkiye'de Haberciliğin Geldiği Nokta...

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    buna örnek olarak paradan bidünya sıfır atılmasına rağmen halen daha 1liraya birmilyon diyen bizleri gösterebilrim, ozaman bu mantıkla kimse 1liraya birmilyon demesin anasını satam buda vatan hainliği paraya hakaret ediyorsunuz!!! töbe töbe yaaa...

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AdemAr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Türkiye Cumhuriyetinde roboski diye biryer yoktur. Uludereye roboski diyenler doğu bölgesini gözden çıkarmış/çıkmasını isteyen insanlardır. O yüzden bence hiç güzel konuşmamış.
    kürtçü internet grup red hackle ilintili, zafer işareti yapıyor, roboski diyor bunların hepsi tesadüf olamaz herhalde. lanet olası red hack i denize düşen yılana sarılı misali kahraman olarak tanıdı benim saf halkım. bir de koç ailesi var bir anda kahraman olan o konuya da yeri gelirse değiniriz.

ayrıca her şeyi geçtim kaçakçı teröristlerin öldürüldüğü olayla ilişkilendirilip ülkenin en batısındaki üniversitede bile roboski roboski diye ortalık ayağa kaldırılırken orayı diline dolaması bile yanlış.
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

https://www.instagram.com/biramemuru/

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

AdemAr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cabrioleter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kürtçü internet grup red hackle ilintili, zafer işareti yapıyor, roboski diyor bunların hepsi tesadüf olamaz herhalde. lanet olası red hack i denize düşen yılana sarılı misali kahraman olarak tanıdı benim saf halkım. bir de koç ailesi var bir anda kahraman olan o konuya da yeri gelirse değiniriz.

ayrıca her şeyi geçtim kaçakçı teröristlerin öldürüldüğü olayla ilişkilendirilip ülkenin en batısındaki üniversitede bile roboski roboski diye ortalık ayağa kaldırılırken orayı diline dolaması bile yanlış.
    Aynen öyle. Ama işte biz bunu anlatmaya çalışınca "cahil " oluyoruz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ygtrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya arkadaş ne saçmalıyorsun allah aşkına, bizim erzurumdaki köyün adıda kazandere, ama eski ermenice ismi zinaur, köye gitsen girişindeki tabelada kazandere yazar ama sorsan halkına nerelisin diye zinaur derler, şimdi benim babam ernemini oluyor senin bu mantığınla? yoksa bizimkiler safkan türkte vatan hainliğimi yapıyorlar?, o isimler cumhuriyetin kurulduğu tarihte değişmedi, babalarımızın çocukluğunda değişti türkçeleştirildi, eski toprağın dedelerimizin dilindede eski isimler takılı kaldığı için eski isimleriyle anılmaya devam ediyorlar, saçma sapan yerden saçmasapan eleştirilerde bulunma....
    Hocam sen zinaur de öyle mutlu olucaksan. bende kostantinapolis derim. Ötekide smyrna der. bi diğeride Amed der. diğeri roboski der. O zaman erzurumu karsı ermenilere izmiri istanbulu yunanlılara doğuyu k
    ürtlere karadenizi rumlara verelimde sizde rahat rahat roboski deyin zinaur deyin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Siz onu bunu boş verin detayı..........koskoca memleket gidiyor ve bu insanlar farkında değil buna çözüm arayın kime ne ispatlamanın peşindesiniz dostlar
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yaşar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Siz onu bunu boş verin detayı..........koskoca memleket gidiyor ve bu insanlar farkında değil buna çözüm arayın kime ne ispatlamanın peşindesiniz dostlar
    hocam memleket elden gitti bile. bu hafta sonu kadıköyde eylem vardı ben kendımı bıldım bılelı eylem olur pazar gunlerı. ama artık rahat rahat pkk bayrakları açabiliyorlar. asıl üzücü olan ise bazı arkadaşlar bu tarz insanlara bilmeden destek oluyor

erkin006 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adam ateşli konuşunca bazı şeylere dikkat etmemiş kimse belli ki...satılmış medya patronları konusunda hemfikirim ama gazi mahallesi,ortasu köyü (roboski) işin içine girmemeliydi...
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uludağ meydanda tam yanlarken Erkini gördük

_FrKn_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cabrioleter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

çok güzel açıklamışsın kardeşim ağzına sağlık belirtmeden geçemedim.
    böyle önemsiz gibi gözüken ama aslında çok mühim ayrıntılara takılmaya takılmaya bu hale geldik.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)