User Tag List

Sayfa 3/15 İlkİlk 1234513 ... SonSon
281 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Fast 200sx mağduriyeti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GTCihad Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu tarz olaylara hiç yazmadım ama anlamadığım bir konu var rahatsız oldum yazayım dedim. Enjektör konusu eksik parça konusu v.s. onlara lafım yok.

Ama arkadaş demişki o lastikler işine yaramaz bana verirmisin , yani aracı alırken taahhüt etmediği birşeyi rica etmiş , arkadaşta ok demiş ama gönderememiş yada vazgeçmiş . Rica edilip istenilen birşeyi hak gibi nasıl görüyoruz onu anlamadım
    arabanın orjinal ve jantları için açılmadı konu verir vermez o sorun değil ama enjektör ve manifold arabanın konusunda yazıyor taahhüt ettiği parçalar yok derdimiz bu sadece.

Alıntı onr02 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya oyle bi yaziyorsunuzki koskoca arabayi enjektor ve manifold icin aldi sanicaklar.

Mert hallederim demis musait olmamisdir yurtdisindadir bi aksakliklar olmustur.Hesap numarasini istemis zaten en yakin zamanda halleder.

koskoca arabayı üstündeki herbir civata için aldık biz oke ? kalkıpda böyle bir şey yazman çok saçma olmuş. Parasını verdiysek onlarda olmak zorunda yoksada parasını vermek zorunda.

bartubasot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı s2kfreak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    once senle baslıyalım sen pıslıksın herkesı pıslık goruyorsun bu 1 .

Simdi Sana Senin Seviyende Cevaplar Veriyim Hani Sen Solesin Bolesin Ya Kisacasi

Sekilsinya O Sahip Oldugun BMW ler varya bir daha kosifler oto servisine sokamassin bile insallah Sokmuyosundurda

Yani Bundan Sora Kime Ne Yazicagini İyi Sec Sen Benim Yanimda Bi Hicsin.
    Aranizdaki konu size kalmis ama konusma uslubunu ailene yakistiramadim heleki ailende emir kosif gibi bir insani tanirken. Insallah cozersiniz sikintinizi.
    34 HH 9458
    MK6 JETTA

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    once senle baslıyalım sen pıslıksın herkesı pıslık goruyorsun bu 1 .

Simdi Sana Senin Seviyende Cevaplar Veriyim Hani Sen Solesin Bolesin Ya Kisacasi

Sekilsinya O Sahip Oldugun BMW ler varya bir daha kosifler oto servisine sokamassin bile insallah Sokmuyosundurda

Yani Bundan Sora Kime Ne Yazicagini İyi Sec Sen Benim Yanimda Bi Hicsin.
    Şu mesajı almancaya çevirip print screen ile birlikte Bavyera ya akabinde de kosiflere ve Borusan oto ya Mert Kosif olduğunu belirterek atıyorum.

Bakalım özellikle almanyadan ne cevap verecekler.

Şu ana kadar bir ton BMW ye bindim Mert Kosif yüzünden yetkili servise giremeyeceğimiz belirtilmekte böyle bir durum söz konusu olabilir mi? İsmi geçen şahıs Türkiye de bulunan Kosifler OTO yetkili bmw servisinin şirket sahibi pozisyonunda olan kişilerin 1. dereceden yakın akrabası olduğunu belirtmektedir.

Şeklinde göndertiyorum hadi gazamız mubarek olsun

Sırf canım sıkıldığım için yapiyorum ha, neden mi? Hıyarın teki geliyor bizim sayemizde para kazanan Kosifler oto yu (her ay şu arabamız var diye mail atar, kampanyalardan haberdar eder, servise davet eder, vs) sanki biz onun sayesinde para kazanıyormuşuz gibi; sokmam, etmem, kapıdan kovarlar şeklinde nitelendirmesi.

Bu ne ya

emre_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benimde mertle ticaretim oldu parasini vermek icin bir hafta pesinde dolandim hatta ona ait bir parcayi aylarca kullandim satin almadim geri verdim taniyanlar bilir telefonla pek baglantisi yok ruh haline gore takilir ben alistim saygida duyarim mody nin yazdiklarina sonuna kadar katiliyorum cikip pislik dersen oda gayet dogal assagilayici tavir takinir ilgili kisiler gorusur zaten pek soz dusecegini sanmam bmwstyleda tek yazilani gordugu icin yazmis ama tek taraftan bakinca oda kendine gore hakli uzatmaya gerek yok bence

SOMEONESPECIAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neden bizim bi servisimiz yok Baba

Kekuti* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    az çok tanırım Mert'i, ucuz adam değildir. ufak tefek konular çözülür..

ettiği kelime yanlış "Adam pislik çıktı" lafı espri diye yapılmış sanırsam, Rıza baba arka sokaklar vs.. vs..
    anlamayanlar olmuş, herkes bilmeyebilir. Arkadaş daha genç, biraz hazımsızlık yapmış olabilir ama bu kadar büyütülecek birşey yok bnce.

Benim arabada şuan Kosiflerde problem olmaz inşallah zaten ahı gitmiş vahı kalmış
    1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
    2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
    Instagram: @itkopekas #dev20 #project400

Dr.Ecu sinansimbil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şu mesajı almancaya çevirip print screen ile birlikte Bavyera ya akabinde de kosiflere ve Borusan oto ya Mert Kosif olduğunu belirterek atıyorum.

Bakalım özellikle almanyadan ne cevap verecekler.

Şu ana kadar bir ton BMW ye bindim Mert Kosif yüzünden yetkili servise giremeyeceğimiz belirtilmekte böyle bir durum söz konusu olabilir mi? İsmi geçen şahıs Türkiye de bulunan Kosifler OTO yetkili bmw servisinin şirket sahibi pozisyonunda olan kişilerin 1. dereceden yakın akrabası olduğunu belirtmektedir.

Şeklinde göndertiyorum hadi gazamız mubarek olsun

Sırf canım sıkıldığım için yapiyorum ha, neden mi? Hıyarın teki geliyor bizim sayemizde para kazanan Kosifler oto yu (her ay şu arabamız var diye mail atar, kampanyalardan haberdar eder, servise davet eder, vs) sanki biz onun sayesinde para kazanıyormuşuz gibi; sokmam, etmem, kapıdan kovarlar şeklinde nitelendirmesi.

Bu ne ya

seninle bende bi konuda hakkında tartıştım fakat konulara her açıdan bakıp mantıklı cümleler kurman çok dikkatimi çekiyor. yerinde ve düzgün bir karar olmuş teşekkürler. bi gün mutlaka yüzyüze görüşmek isterim değişik bir adamsın...
    Tm Astra Turbo
    Emeği geçenlere sonsuz teşekkür

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bmw_ci_07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Olgar abi adamsın..sen m5 sipariş vermiştin bak şimdi sende kosiflere gidemezsen nolcak
    Şu laftan sonra 50 kere düşünürüm zaten; bakımara hatrı sayılır rakamlar vercez, bmw performance parçalarına hazine yatırcaz, eşimize dostumuza oradan range, bmw, mini aldırcaz (hanıma miniyide oradan aldık).

Sonra verdiğimiz bu paralardan ailenin küçük birimi ortaya çıkacak sizi oraya sokmam dicek?

Kurumsal bir Esnafsın sen bu ne artizlik ya? Sanarsın ki biz gidiyoruz yalvarıyoruz bize araba satın diye; adamlar zar zor ikna oluyor araba satıyor üstüne servise alıyor da gelmiş bize artistlik yapiyor.

Hehey olm ben, o, biz, onlar parayı vermezse Kosifler olur HİÇLER ona göre.

FB10ur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aranızda geçen konu beni ilgilendirmez tamamen aranızda ne olduğunu bilemem,Fakat konuşma üslubun yanlış diye düşünüyorum...

Kosiflere giremezsin inş gelmiyorsundur gibi bir konuşma yakışı kalmamış kendimce..

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet Olayi Bastan Anlatmak Lazim Ve Bu Saatten Sora Sen Ve Ben Disinda Biri

Yazmasin. Hos Yazmalarınıda Gerek Kalmicak

Özetle

Telefonda Konustuk 22 ye anlastık bla bla bla.....

Turbodan Duman Atti O Gun 0 Turbo Aldim 1000ytl ye.

Yag Yag Filtresi vs vs Hepsi Degisti.

Sora Sen Ben Bu Turboyu İstemem Dedin Ok Dedim O Kadar Yol Geldigin İcin O

Turboyu Sana Biraktim Bide Ustune Fiyattan 1200ytl dusum egt de kacak oldugu icin

20x Li Rakamlara Aldin Yine Tamam Dedim Jantlari Gonderiyim Cunku Sonucta Anlasma Gerektigi Gibi Gitmedi .

Sen Beni Alicakli Gibi Gunde 100 Bin Kere Ariyip Beni Mesgul Edip Sinirlendirsen Bende

Sana Donmem Bu Kadar Basit.

Sen Bana Konu Acicam Dedin =Bende Acabilirsin Beni Taniyanlar Bilir. Dedim

Neyse Ben Amacima Ulastim Bir Daha Kimseyi Alicakli Gibi Arayip Rahatsiz Etmessin.

Simdi 500 tl enjektorlerden 200tl de Manifold Zararin Var Hadi Onuda Saydim Hesap Numarasi Belliyorum

Neyse Asagidaki Mahlukata Yazdiklarim Tanimadan Yorum Yaptigi İcindi Kimse Lutfen Onla İlgili Sole Bole Yazmasin Saygilar

Numarasi Pm Atarsan İs Cozulur X Sahislar Yazmassa Sevinirim

kosıfler flan maaşallah durumun iyi belli. 20 bin tl ye 20 lı rakamlar flan çok basıt para gıbı konusuyosun sankı 20 tl ye verdın arabayı.
    madem arabanın ucuza gıttıgını dusunuyosun vermeseydın.
    bu adam senın onemsemedıgın 20 li rakamlar ıcın kredı cektı borca gırdı ve senın eksık verdıgın parçalar yüzünden ayar yaptırıp bınemedı arabasına.

telefonla aranmasından rahatsız olan ınsan hemen ya parasını yollar ya malları yollar.

bahanede guzelmıs "beni çok sıkboğaz ettı, bende küstüm yollamıyorum hıh oh olsun sana "

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Akşehir’in beyleri Hoca’yı yemeğe davet etmişler. Hoca nereden bilsin; davete, günlük kıyafetiyle katılmış. Katılmış ama ne hoş geldin, ne sefa getirdin diyen var. Herkes, allı pullu kıyafetlilere el pençe duruyormuş. Hoca, bir koşu evine giderek, sandıktaki işlemeli kürkünü giyip yemeğe geri dönmüş. Az evvel hoş geldin bile demeyenler, önünde yerlere kadar eğilmişler. Hoca’yı, yere göğe sığdıramayıp başköşeye oturtmuşlar. Kuzunun en hasını önüne koymuşlar. Herkes Hoca’nın yemeğe başlamasını bekliyormuş. Hoca, bir taraftan kürkünün kolunu sofrada sallamaya, bir taraftan da “Ye kürküm ye, ye kürküm ye!” demeye başlamış.- İlahi Hoca, demişler, kürkün yemek yediğini kim görmüş?Hoca taşı gediğine koymakta gecikmemiş:- Kürksüz adamdan sayılmadık… İtibarı o gördü, yemeği de o yesin.

Alıntıdır

RCkid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herkes şu tavırda yazsın o zaman;
    benim babam doktor size hastaneleri dar ederim
    babam polis hele karakola düşün
    babam hakim hele bi adliyeye düşün

arada okudum bir de bazı arkadaşlar kanıksamış bir şekilde 1-2 bin tlye tenezzül etmez filan yazmışlar.
    Bunu yazan arkadaşlar için soruyorum bu nasıl bir dünya fakirizi ve fakir ölücez galiba
    USPerformance by UtkuSelamoğlu
    https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance

100-200 km/h 5.761sec

yusufiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bmw almayı düşünüyordum an itibariyle vazgeçtim.
    Yusuf K.

EPPassion

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Servislerin kapisina ttden kimse giremez diye tabela asilsa iyi olur gibi.

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar konuya daha fazla mesaj yazmayın. arkadaş çok mesaj yazdınız , beni bunalttınız diyerek parçaları yollamaktan vazgecebılır

Tunç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pislik yazısı tabikide hoş degil..karşı tarafın tutumuda keza öyle..bu saatten sonrada bir işim olursa servisde bu herzaman borusan olacaktır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biz demekki samsun kosifler yerine Camlıbel Borusan a giderek dogrusunu yapıyormusuz. zaten gitsek de almazlarmıs

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adam olun lan ! Babam nufus müdürü, hepinizinin kütüğünü kaydırrım bak, geçmişinizi siler, ülke de sadece fiziken var ederim, bu ülkeyi dar ederim !

P.s : Yok mu içimizde bir Sedat Peker yeğeni ?
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

Aps - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Is yapmak icin 40 takla atilan bir devirde boyle bir yazi hakikaten ilginc olmus.
    Pislik kelimesi icin isini karistirmadan laf soyledeydi bu kadar tepki cekmezdi.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)