500 hp golf gti yeni kasa 11milyon golf 5 gti 2006 var bnde 400 beygir 51 e verecem bende bu işi anlamıyom
500 hp golf gti yeni kasa 11milyon golf 5 gti 2006 var bnde 400 beygir 51 e verecem bende bu işi anlamıyom
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
2013 model 2bin kmde mevcut elimde. Sittin sene beklemek istemeyen pm atsın. Fiyat: 11.001.000 TL![]()
![]()
Instagram: mutusgarage
burda vti ve type-r ile bunun içinden geçen çok olur.![]()
'06 Honda Civic Turbo'12 Mini Cooper S Roadster
'02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
'03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord
biri golfünü buna benzetip sahibindene koysa katliamda bir numara konusunda hit yapardı, almanlar yapınca hemen süper yorumları...
Bence dıştan fiberci xxx usta gibi abartılı olmuş, ama içi lambo yorumuna katılıyorum.. ama 11 milyonum olsa ve golfe versem beni bidaha mahalleye almazlar bu net..
ig: erayender
Herkes seri uretim kafasiyla yorum yapmış. Satış fiyatı değil o para. Hoş bende beğenmedim![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
bence kasası ve içi mükemmel olmuş. beğenmeyenleri anlamamak elde değil. ama fiyat tabi abartı bugatti bile 4 5 milyon iken
Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...
bunun bi önceki versiyonuda yapılmıştı aynı abartılı şekilde top gear da testini izledim adam her virajda spin attı testi tamamlayamadı rezalet bi araç
evox
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)