benle beraber 106 xs de gelcek
Bugun gelenlerin ayağına saglik çıktık siktik benim acimdan zevkliydi. Burak kardeşim adam gibi adamsin herzaman kalkariz. Guzeldi denemeler eyvallah .
Toplam 6 7 kez ciktim dizelcilerle siktik. Şaşırtıcı bir geceydi![]()
hareketli bir geceydi gerçektende gelenlere teşekkürler maşallah bütün arabalara![]()
doğuştan araba manyağı
aynen kıyaktıpassat iyi gidiyomuş gazda bunu öğrendik
![]()
1.5 dci AR Kangoo..DSG Burak..
Facebook; Burak İrem canoğlu
geçen hafta polis bastı diye gelmedim dün. haftaya bende orda olurum belki vtecler varsa deneriz![]()
FN2-R
Polo gti ve typerla geldik biz geç ciktik denemeye yazim içim kusura bakmayin teldn yaziyorum
doğuştan araba manyağı
Polisler sıkıntı olmaya başlamış doğrumu bu arkadaslar cıftede dışarıdaki arabalara mı salça oluyorlar nasıl durum
valla biz geldiğimizde sıkıntı yoktu. Giderkende sıkıntı yoktu yani. Efendi gelip efendi gidersen sıkıntı çıkmıyor yani.
doğuştan araba manyağı
Beyaz polo gti miydi ? Sanirim gördüm . Cuprayla basildi. Ep3 typer da gordum bi ara ama sonra o kayboldu daha goremedik.
aynen beyaz polo gti cuprayla bastı . Biz 1 1.30 arası cıktık. siyah typer dı.
doğuştan araba manyağı
yok bizim gördüğümüz 11 deydi . typer değil o ep2,5 dugti lada cupra deniyodu biz denerken 11 de
1.5 dci AR Kangoo..DSG Burak..
Facebook; Burak İrem canoğlu
Yav İzmir'den 1.6t 180hplik tanıdığı veya sahibi olan var mı bir şey soracağım da kendisine. Bana ulaşırsanız sevinirim.
aykut söyle izmirde meriva opc var. 1.6 180 bg yardımcı olabilir. Bende eski insignia kullanıcısı olarak yardımcı olabilirim.
doğuştan araba manyağı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)