User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
26 sonuçtan 20 ile 26 arası

Konu: Sokak Köpeği Yaralama Durumu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rakam nedir hakiyak'ada haber wereyim
    Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???

samhain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 2JZ-GTE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rakam nedir haytap'ada haber wereyim

Dostum şöyle özetliyim size de, şu an ameliyat ücreti için 1000TL denildi o rakama bugün ulaşırız sanıyorum. Yanlız endişemiz klinik 20 gün sonra alabilirsiniz buradaki tedavisi biter dediler. Eger ki düzelme yani ayaga kalma durumu olmaz ise fizik tedavi alması gerekecek. Ozaman daha büyük rakamlar ortaya cıkabilir diye endişe ediyoruz. Hem bakımı hemde masrafları derken şu an ne kadar toplayabilirsek toparlama çabasındayız. Durum bu şekildedir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı samhain Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dostum şöyle özetliyim size de, şu an ameliyat ücreti için 1000TL denildi o rakama bugün ulaşırız sanıyorum. Yanlız endişemiz klinik 20 gün sonra alabilirsiniz buradaki tedavisi biter dediler. Eger ki düzelme yani ayaga kalma durumu olmaz ise fizik tedavi alması gerekecek. Ozaman daha büyük rakamlar ortaya cıkabilir diye endişe ediyoruz. Hem bakımı hemde masrafları derken şu an ne kadar toplayabilirsek toparlama çabasındayız. Durum bu şekildedir.
    ben gruplara haber weriyorum yardımın için teşekkürler canı kurtarmak gibisi yok bu tur cok vakalarla uğraştık geçen gün bir tanesini omuzumam atıp goturdum diyebilirim
    ina kısa sürede tadaviye cewap veriyorlar kımseleri olmadıgı için ilgiyi görünce buyuk mutluluk yasayıp hızla olumlu iyileşiyorlar arkandayım
    Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 2JZ-GTE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben gruplara haber weriyorum yardımın için teşekkürler canı kurtarmak gibisi yok bu tur cok vakalarla uğraştık geçen gün bir tanesini omuzumam atıp goturdum diyebilirim
    ina kısa sürede tadaviye cewap veriyorlar kımseleri olmadıgı için ilgiyi görünce buyuk mutluluk yasayıp hızla olumlu iyileşiyorlar arkandayım

Ben teşekkür ederim ilgi alakana kardeşim çok sevinirim paylaşırsanız da...Gerekli bilgiyi yetkili kişilerden de almak isteyen olursa Vcom Klinik: (312) 235 9236

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    allah razı olsun yavru için hesap numarası alabilirmiyim

ysn-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Helal olsun Allah obur dunyadada bu dunyadada karsiligini kat kat versin ins
    Bi hesap numarasida ben alayim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abicim Allah hepinizden razı olsun...Benim de jack russell bi oğlum var, fun page'de paylaştım bir allahın kulu yorum bile yapmadı...Sizler kat ve kat daha ilgili alakalı çıktınız...Diyecek söz bulamıyorum...Gerekli PM ler gönderildi ve rica ediyorum isimlerinizi iletişim numaralarınızı verin sizlere durum hakkında bilgi vermek isterim...Ankaradan da bir isteğiniz arzunuz olursa her zaman aramanızı ulaşmanızı isterim....Tekrar teşekkürler!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)