rakam nedir hakiyak'ada haber wereyim
rakam nedir hakiyak'ada haber wereyim
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
Dostum şöyle özetliyim size de, şu an ameliyat ücreti için 1000TL denildi o rakama bugün ulaşırız sanıyorum. Yanlız endişemiz klinik 20 gün sonra alabilirsiniz buradaki tedavisi biter dediler. Eger ki düzelme yani ayaga kalma durumu olmaz ise fizik tedavi alması gerekecek. Ozaman daha büyük rakamlar ortaya cıkabilir diye endişe ediyoruz. Hem bakımı hemde masrafları derken şu an ne kadar toplayabilirsek toparlama çabasındayız. Durum bu şekildedir.![]()
ben gruplara haber weriyorum yardımın için teşekkürler canı kurtarmak gibisi yok bu tur cok vakalarla uğraştık geçen gün bir tanesini omuzumam atıp goturdum diyebilirim
ina kısa sürede tadaviye cewap veriyorlar kımseleri olmadıgı için ilgiyi görünce buyuk mutluluk yasayıp hızla olumlu iyileşiyorlar arkandayım
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
allah razı olsun yavru için hesap numarası alabilirmiyim
Helal olsun Allah obur dunyadada bu dunyadada karsiligini kat kat versin ins
Bi hesap numarasida ben alayim
Abicim Allah hepinizden razı olsun...Benim de jack russell bi oğlum var, fun page'de paylaştım bir allahın kulu yorum bile yapmadı...Sizler kat ve kat daha ilgili alakalı çıktınız...Diyecek söz bulamıyorum...Gerekli PM ler gönderildi ve rica ediyorum isimlerinizi iletişim numaralarınızı verin sizlere durum hakkında bilgi vermek isterim...Ankaradan da bir isteğiniz arzunuz olursa her zaman aramanızı ulaşmanızı isterim....Tekrar teşekkürler!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)