Olgar abi Allah acil sifalar versin, , dün Safranbolu Karabük tarafindaydim gorseydim ugrardim mutlaka..
Printable View
Olgar abi Allah acil sifalar versin, , dün Safranbolu Karabük tarafindaydim gorseydim ugrardim mutlaka..
Allah acil şifalar versin...
Dün gece saat 2 de kalbi nerdeyse duracakmış zor kurtarmışlar dedem hala savaş veriyor umutlarımız tükenmekte :..(
Ama can veren Allah verirde. Allah hepinizden razı olsun
acil şifalar.
Allah acil şifalar versin. Dedeniz inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur.
Allah acil şifalar versin...
Allah şifa versin,umarım kısa sürede durumu düzelir.
xx
Çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.
PEYGAMBERİMİZ’İN ŞİFA DUASI
. Âise (r.a.)”den rivâyete göre Rasûllah (s.a.v. kendilerine bir hasta getirildiginde söyle duâ ederlerdi;
“Ezhib”l be”se Rabbin”nasi esfi ve entes”safi la sifae illa sifauke , sifaen la yügadiru sekama”
(Bu hastaligi gider ey insanlarin Rabbi! Sifâ ver, çünkü sifâ verici sensin. Senin verecegin sifâdan baska sifâ yoktur. Öyle sifâ ver ki hiç bir hastalik birakmasin)
Allahim bana vermis oldugun bu hastalik sana sukur vesilemdir ..Hicbir kuluna dayanamayacagi yuku yuklemezsin, Bana ve ummeti muhammede de sifalar nasip eyle yarabbim Amin…
Allah Yardımcısı olsun. seni en iyi ben anlarım benim dedem de 4 gündür yoğun bakımda kalp krizi gecirdi.bizimde duaya ihtiyacımız var.
Allah acil şifalar versin.
abi çok geçmiş olsun :( inş. düzelir duamız seninle
Benimde dedem günlerce yaşam mücadelesi vermişti seni çok iyi anlıyorum abi Allah acil şifalar versin..
Allah acil şifalar versin haziran ayında bende dedemi kaybettim inşallah yüce rabbim acil şifalar verir.
Allah yardımcınız olsun abi en kısa zamanda iyileşir inşallah Şerafettin dedemiz
Allah acil şifalar versin kardeşim.
Allah acil şifalar versin
Allah acil şifalar versin
Allah acil şifalar versin, cok zor durum iyi bilirim. Metanetini ve inancını kaybetme.