Benimde geçen hafta Anneanem vefaat etti. 1 ay boyunca hastanede yattı son 1 haftası organlar artık iflas etmeye başlamıştı diyalize felan bağlıyorlardı. Durumunu az çok anlıyorum Allah yardımcınız olsun acil şifalar diliyorum.
Printable View
Benimde geçen hafta Anneanem vefaat etti. 1 ay boyunca hastanede yattı son 1 haftası organlar artık iflas etmeye başlamıştı diyalize felan bağlıyorlardı. Durumunu az çok anlıyorum Allah yardımcınız olsun acil şifalar diliyorum.
Allah acil şifa versin abi.
Olgar abi, deden için hayırlısı neyse o olur umarım
allah yar ve yardımcısı olsun inşallah geçmiş olsun abi
zor bir durum Allah şifa versin
İnşallah sağlığına kavuşur biran önce :(
allah sifa versin.........
allah acil sifalar versin
Dostlarım, hepinizden Allah razı olsun.
Dün gece güzel bir gelişme yaşandı ve idrar çıkışı oldu. Böbrekleri tamamen iflas etti şeklinde düşünürken dün çatır çatır çalışmaya başladı.
Artık diyalize girmeyecek. Aldığı yüksek dozaj antibiyotikler de işe yaradı ve kanındaki iltihap minimum seviyeye indi. Tansiyonu tamamen normale döndü. tansiyonj için ekstra ilaç verilmiyor artık.
10-15 gün daha yoğun bakımda kalacağı söyleniyor.
Bu günden sonra;
1. Diyalizden tamamen çıkarılacak, böbrek durumu incelenecek.
2. İlaçlar (Antibiyotik, vs) tamamen kesilcek durumu gözlencek.
3. Parkinson kitlenmesi yaşıyordu o yüzden uyandırılmıyordu. Uyandığında kitleniyor ve solunum hortumunu ısırıyor nefes alamıyordu. Şimdi uyandırılacak ve kitlenme olup olmadığı gözlemlenecek.
Herşey yolunda giderse 10, 15 gün içerisinde yoğun bakımdan dimdik yaşıyor olarak çıkacak dedem.
Bu hem doktorlar hemde sizin sayesinizde.
Dualarınızı esirgemediğiniz için sizden, bu güzel duaları kabul eden yüce Allah'ıma bin şükürler olsun.
Allah hepinizden razı olsun.
Çok sevindim abicim. Allah sağ salim ayağa kalkmayı nasip etsin :)
çok sevindim Olgar, gözün aydın... bununla geçmiş olur inşallah...
Zor bir süreç atlatmışsınız. Allah sevdiklerine bağışlamış tekrardan. Yoğun bakımdan çıktığı gün inş daha sağlıklı olur.
Çok geçmiş olsun..
Allah şifa versin ve bir an önce sağlığına kavuşur inşallah.Yattığı hastane medikar mı acaba?
olgar gözün aydın:) inşallah en kısa sürede toparlar:)
Gozunuz aydin diyelim
Rabbim hayirlisini versin
daha iyi gelismeleri bekliyoruz insallah
cok cok cok sevindim bro.. allah onları başımızdan eksik etmesin..
Çok geçmiş olsun abi
Büyük geçmiş olsun...
Geçmiş olsun abi, gözünüz aydın.