Sabah sabah çok üzüldüm Allah rahmet eylesin...
Printable View
Sabah sabah çok üzüldüm Allah rahmet eylesin...
Gerçek hayatta tanımadığım biri için bu kadar üzüleceğimi tahmin etmezdim. Mekanı cennet olsun. Adam küçüklüğümün idolüydü be. Yazık oldu...
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...02099835_n.jpg
Bi üzülen ben değilmişim çoğu kişinin sevdiği birisiymiş kendisi. Her ne kadar yüzyüze tanımasakt a ekranlardaki sıcak yüzüyle, rolleriyle ısınmıştık ona. Böyle kötü bir kazada vefat etmesi üzdü. Ecel demekten başka birşey demek yakışı kalmaz.
gercekten çoook kötü olmuş
kaza gecirdigi video
https://www.facebook.com/photo.php?v=354927537985105
Yakınımı kaybetmiş gibi hissediyorum, huzur içinde yatsın, çok üzdü ..
insan üzülüyor cidden hızlı ve öfkeliyle büyüdük nerdeyse böyle değerli bi insanı böyle bi şekilde kaybetmek daha üzücü.rest in peace..
Allah tahsiratını affetsin. Sağ koltukta oturmayı buyüzden sevmiyorum işte . Kontrol sende değil ....
Çok üzüldüm mekanı cennet olsun :(
sabah kalktım dedim kahvaltı hazırlanan kadar bi face de bakınayım diye bakmaz olaydım okadar üzüldüm yazık oldu allah rahmet eylesin kendi yakınımı kaybetmiş gibi oldum ilk haberleri görünce inanmak istemedim taki kendi resmi sayfasındaki açıklamayı görene kadar :( :(
Sanki en yakın arkadaşlarımdan biri ölmüş gibi üzüldüm :(
Skyline öksüz kaldı.
Edit: Gürcistanlı M5 sürücüsüde bu şekilde direksiyon başında degilken ölmüştü...
seni asla unutmayacağız O'conner abimiz.
Face te kendi sayfasında yazılana göre aracı yanındaki kullanıyormuş belki de o kullansaydı böyle birşey olmazdı ama kader işte yazık. Hiçbir ünlünün ölümüne bu kadar üzülmemiştim Allah geride bıraktıklarına sabır versin
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun :(
çok üzüldüm çok beğendim oyunculardan biriydi :(
hayatta tanımadığım bir aktörün ölümüne bu kadar üzülemezdim….yazık olmuş 40 yaşında…..
Hatun uykudan uyandirdi beni haberi gorunce sok oldum :( Allah rahmet eylesin :(
Gerçekten uzucu bır olay Allah Rahmet eylesin
paul walker dıye bır sayfada agır yaralı oldgunu soyluyor