-
Türkiye' ye hiç gelmiş midir bilmem, burada ne kadar sevildiği hakkında hiç fikri olmuş mudur sanmam, ama "ADAM" olabilmek böyle bir şey sanırım...
En yakın arkadaşlarımdan birini kaybetmiş gibi hissettim. Üzüldüm baya baya...Allah evladına ailesine ve biz sevenlerine sabır versin.
Nissan umarım bu adam için özel bir seri çıkarır zira bu adam sevdirdi hepimize GT-R' ı...
NOT: "Eight Below" filmi gerçekten güzeldi. FF dışında anmak isteyenlere tavsiyemdir.
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...95157673_n.jpg
-
Biraz once okudum 40 a yakin arabasi varmis modifiye üzerine de bir garaji. Arabasina yarislara katildigini okudum bir haber sitesinde
-
-
Cok yazık oldu cidden.aktörlüğü dışında özel hayatıda cok düzgün olan güzel işler yapmış birisiydi. Bir arkadaşımmış gibi üzüldüm.
-
ilkleri hep bu filmlerde gorduk Allah rahmet eylesin cok uzuldum
-
Gürcü Dayi Giorgi gibi Paul da yolcu iken vefat etmis ;(
Allah rahmet eylesin.. Üzüldüm ya. F&F serisi artik sona erer..
-
saka gıbı yaa görünce sok oldum nası ya fln dedım doğruymuş gerçekten cok uzuldum hanı ınsan tanımıyor fln ama ıcım burkuldu resmen fılmınde arabası yanıyodu sımdıde kendı fılmde bıttı kendısıde ALLAH rahmet eylesın gerçekten ıcımı burktu :(
-
Alwaysevolving adında bir galerisi vardı daha çok kupon arabaların alıp satıldığı, kaza yaptığıda ortağı.
İlanlar içinde porsche'yide görebilirsiniz.
Inventory
Allah rahmet eylesin, nice insanlara otomobili sevdirdi, otomobil dünyasınında büyük bir kayıbıdır.
-
-
İlk Fast and Furious filmi hariç sonra hepsini sinemada izlediğim serinin baş aktörlerinden,,, Cidden çok üzüldüm :(( R.I.P. Paul Walker...
-
Benim efsanemdi, 2001 'de bu aşkı gönlüme zerk eden kişidir kendisi.. Sabah duydugumda gözlerimden yaş aktı.. Hala da kendime gelemedim..
-
Dünya çapında bu işe kendini adamış nadir insanlardan birisiydi harbiden üzüldüm.
-
Çok sevdiğim bir oyuncuydu ,sabah okuyunca telefonda şok oldum, bir süre ekrana baka kaldım :(
-
Bende sabah kalkıp kahvaltıdan önce bir Facebook'a bakayım dedim telefondan bakmaz olaydım :( Bana Japon arabalarını sevdiren resmen onların hayalini kurmamı sağlayan biriydi çok yazık oldu :( Toprağı bol olsun...
-
üzüldüm otomobillerle tanınmıs ve bir çok kişiye otomobilleri tuningi sevdirmiş bir oyuncuydu
kendisi mutlu bir şekilde sevdiği birşeyi yaparken öldü ama arkasında bir çok sevenini üzgün ve yanlız bıraktı toprağı bol olsun
-
en begendigim aktordu cidden.. hayat iste ne zaman ne olacagi belli olmuyor. Allah ailesine sabir versin cok uzuldum
-
üzüldüm gerçekten beğendiğim bir oyuncuydu...
-
Keşke sabah açmasaydım facebook u yıkıldım resmen hızlı ve öfkeliserisiyle büyüdüm resmen bu yıldan nefret ediyorum hep sevdiğim insanları aldı dün gecede yeminlen içim de bir sıkıntı vardı uyuyamıyodum bu haberi duydum şimdi allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
-
çok üzücü, zevkle izlediğim müthiş bir oyuncuydu.allah rahmet eylesin.