Aynen bende benzetemedim ona fake sanirim
Printable View
Aynen bende benzetemedim ona fake sanirim
resim fake değil de başka birine ait paul değil
yönetmenler acıklama yapmış hızlı ve öfkeli serisinin sona erdiğini açıklamışlar ne kadar doğru bılmıyorum ama cok dogru bır karar olmuş
Vti sorgulamalarina bakiyodum bi arkadas foto eklemis basimiz sagolsun diye psikolojim bozuldu hala daha inanamiyorum
Film başlarken eski sahnelerde bile kötü olmuştum çok üzüldüm :(
sabah 11 de kalktım konuyu gördüm o saatten beri fotorağlarına videolarına bakıyorum acayip üzüldüm sanki arkadaşım öldü o kadar üzüldüm
bugün e-news de izlediğim kadarıyla polis olay yerine geldikten sonra araç içinden yanmış iki ceset çıkartılmış, sonrasında yananlardan birinin paul walker olduğu anlaşılmış, diğer ceset ile ilgili bişey demediler ama, kullanan paul değilmiş.
Hayat işte bugün ona harin belki bize bilemeyiz bir gun bizede gelecek azrail Allah af etsin
Yazık oldu gerçektende. Aracı bir arkadaşı sürüyormuş yazılanlara göre.
Türkiye'de izleyicilerin, özellikle 'Hızlı ve Öfkeli' (Fast and Furious) filmleri ile Yalan Rüzgarı (The Young and The Restless) dizilerinden tanıdığı Amerikalı oyuncu Paul Walker, Los Angeles yakınlarında geçirdiği bir trafik kazası sonucu yaşamını yitirdi.
Amerikan medyasında yer alan haberlerde, 40 yaşındaki oyuncunun, Los Angeles yakınlarındaki Santa Clarita kasabasında, arkadaşı ve eski pilot Roger Rodas'ın kullandığı arabayla giderken, arkadasının direksiyon kontrolünü kaybettiği ve bir ağaca çarpmasından sonra aracının alev topuna dönüşüp patladığı belirtildi.
Hayır 3 kişi değil carrera GT zaten 2 kişilik cümle düşük olmuş ''arkadaşı, aynı zamanda pilot olan roger rodas'' manasında olacaktı..
Cnn in haberinde yerdeki lastik izinden bahsediyorlar, acaba kontrolü kaybedip ağaça mı girdiler
Alıntı:
Up and down the road near the crash site were burned rubber and doughnut marks as though someone smoked their tires in figure 8 patterns.
Paul Walker'ın aracı Avusturya'da fuarda.. :(
http://i1239.photobucket.com/albums/...psf5a83ff3.jpg
Allah kahretsin dedim okuyunca.
Ulan ben bu adam sayesinde arabayı sevdim çok yazık oldu :(
bu camıada bu adamı sevmeyen, bilmeyen yoktu heralde çok üzüldük gerçektende :(
ben anlamıyorum o aracın o hale gelmesi için kaç km ile çarpması lazım motor arkada olduğundanmıdır ön taraf bu kadar girmiş anlamadım
allah rahmet eylesın ....
Bu Supersport lar ağaç direk gibi onden vurmalarda hiç guvenilir degil ya
Zaten o arabanın içinden sağ çıkması demek tam bi fast and furious demek.
Hakkaten cok uzuldum, Allah rahmet eylesin.
Paylaşılan fotoğraftaki Paul değil eskiden paylaşılmış mayıs ayı vb. gibi
https://www.google.com.tr/search?tbs...w=1366&bih=615
Allah rahmet eylesin .
Aileden biri gibiydi. R34 öksüz kaldı hakikaten de...
Ne kadar doğru bilemem ama , heryerde yazan hayır işleri için bir gün düzenliyor kendisi de oraya gidiyormuş .
2 Fast 2 Furious Skyline scene HD - YouTube
Biz senin Ferrari'ye yaptığın gideri sevdik beee Sarı
Üzüldüm gerçekten, yazık oldu. Allah rahmet eylesin.
hızlı ve öfkeli serisinden beri kendimi onda görüyordum.mekanı cennet olsun...Brian OCONNER..
Nur içinde yatsın o kadar yakışıklı düzgün duran bi adamdı ki üzüldüm.Mekanı cennet olsun.
Allah rahmet eylesin çok iyi bir oyuncuydu
vay be ,kullananda kendi değilmiş...
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun bizlere modifiyeyi sevdiren öğreten adamlardan bir tanesiydi o body kitler kocaman devir saatleri senin sayende geldi be paul :(
buda vin diesel'den
Brother I will miss you very much. I ** absolutely speechless. Heaven has gained a new Angel. Rest in Peace.
Bana suprayı, R34 u sevdıren adam.. Topragı bol olsun...
üzücü bir kayıp.
http://content11.uludagsozluk.com/re.../10/684411.gif
çok üzüldüm gerçekten..filmde en beğendiğim oyuncuydu..:(
Adamın bütün filmleri güzeldi...Üzücü gerçekten...
Bana ''Japon''u sevdiren adam...
Bi yakınım ölmüş gibi üzüldüm haberi görünce... Rahat uyusun R.I.P
R34 ü sayesinde tanıdım. Vin diesel ile beraber hızlı ve öfkeli sevme sebebimdi. Gün boyu canım sıkkın gezdim yeminle.
Toğrağın bol olsun oconner reyiz :(
Rahmetlide ego diye birşey yoktu.
Paul Walker Visits Famous Nissan Skyline GT-R Tuner Mine's in Japan - YouTube
sabahtan beridir moralim sıfır ya halen daha inanmıyorum offff offf sen ölmemeliydin Paul WALKER