Kanal Türk'te filmini koymuş kutup macerası adamım moralim iyice bozuldu şu an
Printable View
Kanal Türk'te filmini koymuş kutup macerası adamım moralim iyice bozuldu şu an
halen daha bi açıklama yapmalarını bekliyorum "serinin 7. filminden bir sahne" diye :(
baktıkca canım sıkılıyor :(
Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun...
_____________________-
P@UL WALK€R (BRIAN O CONNER) 1973-2013 HIZLI ADAMA ELVEDA ....
[QUOTEhttp://u1312.hizliresim.com/1j/1/v2p69.jpg][/QUOTE]
Allah Rahmet Eylesin,gercekten efsane bi adamdı, haberi aldıgımdan beri bi tuhaf hissediyorum
Toprağı bol olsun :(
o aileden biriydi hepimiz için..
huzur içinde yatsın.
O'Connor'sız olmaz ama böyle bir haber gördüm
‘Fast & Furious 7′ Will Move Forward After Paul Walker’s Death — Honoring Actor - Hollywood Life
İzlemek isteyenler için Kanaltürk de kutup macerasi adli filmi oynuyor ..
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun..
cok üzüldüm ya keske saka vs olsa :( bize bu sevgiyi aşılayan insanı kaybetmek cok uzucu bana skylıne aşkını aşılayan insandı be off :(
o bizim modifiye kahramanımız.. beni de fazlasıyla üzdü.. huzur içinde yatsın..
çok üzüldüm. bu yaşta yazık oldu. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. :(
ALINTI :
Hızlı ve Öfkeli fimlerinin yıldızı Paul Walker'ın ölümün detayları ortaya çıktı. Trafik kazası sonucu ölen Paul Walker'ın feci bir şekilde öldüğü anlaşıldı. Paul Warker yanarak ölmüş.
Maalesef yanarak olmusler.
An official with the Los Angeles County coroner's office told NBC News that both bodies recovered from the scene had been burned beyond recognition and that it would take days -- or potentially longer -- for identification to be formalized.
'Fast and Furious' actor Paul Walker dies in high-speed crash - TODAY.com
Allah rahmet eylesin bizimde hayir duamizdan eksik kalmasin :(( seni unutmayacagiz
Çocukluk idolum, rest in peace.
Hızlı ve öfkeli filminin yönetmeni serinin sona erdiğini duyurdu.PAUL WALKER ile birlikte seri sona erdi :(
Sabah uyanır uyanmaz aldım haberi ve şok oldum ALLAH rahmet eylesin toprağı bol olsun.. :(
allah rahmet eylesin , gerçekten çok üzüldüm :/
Otomobil sevdalısı olupta bu adamı bilmeyen yoktur.Çok üzüldüm...
vay be nereden nereye üzüldüm ne yalan söyliyeyim
filmini ilk izlediğimde orta sona giderdim ne hayaller kurardık filmi izledikten sonra..bize modifiyeyi arabaları bu adam sevdirdi..mekanı cennet olsun..
Aktörlüğü bi kenara bizden biriydi
http://tothefloor.com/wp-content/upl...440f86db5d.jpg
gerçekten çok üzüldüm. bizden biriydi.. :(
mekanı cennet olsun...
Sanki tanıdığım birini kaybettim gibi hissediyorum sabahtan beri berbat durumdayım.. :/
Skyline'ler öksüz kaldı allah rahmet eylesin gerçekten çok üzücü bir durum :(
çok çok üzücü bi durum :( allah rahmet eylesin...
Arkadaşımdan duydum bugün dışarda, gerçekten çok üzüldüm.
Mekanı cennet olsun. :(
bazılarımız için bir ilham kaynağı idi, öyle yada böyle ülkemiz için modifiye sektörüne etki eden bir filmin baş aktörü idi. otomobil meraklısı ve tartışmasız bizden biriydi...
yanındaki hatunun gözüne bakarak evo ile gazlamasını unutmuyacağım.
cennettede lastik yakarsın umarım, bende ölsem carrera gt de ölmek isterim...
allah rahmet eğlesin
Sanki öz abimi kaybetmiş gibi üzüldüm.2001'den beri kendisini çok severek takip ediyordum
Diğer oyuncular ayrı onun yeri ayrıydı.Bu yaşta onu kaybetmek olmadı hiç yakışmadı
Kendisi kullanmıyormuş arkadaşının aracına binmiş ayrıca yanarak değil twitterda ki kaza sonrası fotoğrafta yanmadığını görürsünüz ama yüzü çok kötüydü.Çok çok üzüldüm huzur içinde uyusun
ciddi çok üzücü haber, toprağı bol olsun.
Arkadaşlar bugün facebook ve burada dolaşan yüzü yaralı kişi Paul Walker değil başka biri. Şuan ki resmi açıklamalara göre ne yazık ki arkadaşı ve kendisi de yanarak vefat etmişler :(
internettin çivisi çıktı ...
o yaralı fotoğraf 23 temmuzda internete düşmüş başka bir fotoğraf .
Adam kazada yanmış ölmüş halaa fotoğraf paylaşma derdinde millet ayıp yahu ayıp ...
Çok üzüldüm mekanı cennet olsun.daha fast serisinden bı hayır gelmez aynı tadı hıcbır aktör yakalayamaz :(
Sanırım bu konu ve Paul Walker'ın ölümü, TechTurkey'in unutulmaz efsane konusu olacak ve hafızalara kazınacak..