Huzur içinde yat "Sarı çocuk" :(
Printable View
Huzur içinde yat "Sarı çocuk" :(
severek izliyorduk.Üzüldüm açıkçası. :(
The Lazarus Project filmin de müthiş bir oyunculuğu vardı. En sevdiğim filmidir. Çok üzüldüm, çok garip hissetim. Sosyal medyanın asılsız bir haberi olduğunu düşünmüştüm ilk okuduğum da. Gerçeği yansıtıyormuş.:(
Hayalimizde Brian O'Canner gibi kullanıcaktık hepimiz :( :( topragı bol olsun
cok üzücü oldu gerçekten daha gencecik yaşında.. Allah rahmet eylesin
Suprayı ve R34 ü hayallerime taşıyan adam. Toprağı bol olsun...
hıc tanımasakta ınsanın ıcınden bısıler gıdıyo :(
allah rahmet eylesin videoda izledim s2000 ne alaka olay inceleme yerini çevirmişler s2000 içinde duruyor acaba onundamı bu işte parmağı var.
Aaron Ramsey'in laneti yine..
Ramsey'in laneti devam ediyor - Galeri - Milliyet
şu 2013 yılı ne uğursuz bi yılmış ya
Hepimiz Paul Walker'ız...
Ride or Die
R34 yetim kaldi, abi cocukluktan beri idolun olan adami, japoncuyu kaybettik ya. Harbi uzuldum ya.. topragi bol olasun.
umarim 7 yi bastan cekmezler oldugu sahneleri izleriz, ama brain gitmemeli yuzunu falan kaybetsin ya death race hesabi.
Pardon ama ne alakası var abi...
Aracı kullanan R.Rodas ve profesyonel olarak yarışan birisi ayrıca Walker'ın ortağı,emin olun boş bir insan değildir , gürcü elemanlarla kıyaslanacak biri hiç değildir..
Vefat eden Gürcü kişi ile aynı metinde geçmemeli bence, birisi başarılı bir oyuncuydu digeri milletin hayatını sürekli tehlikeye atan birisiydi...
Sabah sanki tanidigimiz biriymis gibi telefon geldi arkadasimdan basimiz sagolsun diye oyle ogrendim ve hala kendime gelemedim gercekten cok uzuldum.
Sabah duydum ve çok üzüldüm. Toprağı bol olsun...
valla sanki tanıyomuşum gibi üzüldüm Allah günahlarını affetsin
Duyunca şok oldum çok üzüldüm. Toprağı bol olsun :(