User Tag List

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
80 sonuçtan 77 ile 80 arası

Konu: İstanbul trafiği nasıl değişti

dragstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bide benzin pahalı dşye şikayet ediyor herkes, bu millete az bile arabayı bırakıp 2 adımlık yola yürümek veya toplu taşıma araçlarını kullanmayı öğrenemedik

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı cookies Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Keçi-koyun meselesi genel bir tavır ama O dediğin şekilde de olmuyor.. Çünkü yaşam stilimiz pek uygun değil.. Yani genel olarak; gençler evleniyor anne baba yanında olmak istiyor pek kimse dadıya bırakmıyor, yada maddi imkanlarını zorladığından bırakamıyor anneannede babaannede kalıyor çocuk.. Bu sefer herkesi bağlıyor bu durum.. Haa! trafikle alakası olmayabilir ama dolaylı yönden etkileyen bir durum ve bu şekilde yaşayan onlarca tanıdığım var mesela.. Güzel hayaller deniz kum güneş fln ama realite onu göstermiyor ki.. Yoksa dediklerini herkes ister, herkesin benzer hayalleri vardır ama dediğim gibi bunlara engel olan böyle etkenler var..
    onlar zaten yeni yasa ile kalmadı gibi bir şey yeni yasaya göre artık direk çocuklarda eğitim yaşı anaokulundan başlıyor.. yani hani üç beşe sene önce desen doğrusun olabilir derdimde şimdi artık onada gerek kalmadı zaten dediğim gibi bir şey yapıcak insan der oğluna kızına yıllar öncesinden hazırlar ben emekli oldum mu gidicem ona göre sende çoçuğun işlerini ayarla bana güvenme hiç falan diye
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    onlar zaten yeni yasa ile kalmadı gibi bir şey yeni yasaya göre artık direk çocuklarda eğitim yaşı anaokulundan başlıyor.. yani hani üç beşe sene önce desen doğrusun olabilir derdimde şimdi artık onada gerek kalmadı zaten dediğim gibi bir şey yapıcak insan der oğluna kızına yıllar öncesinden hazırlar ben emekli oldum mu gidicem ona göre sende çoçuğun işlerini ayarla bana güvenme hiç falan diye
    Yeni yasa hakkında detay sahibi değilim ama, senin başında böyle sorunlar olmadığı belli Yeni gelinlerin yemek yapmayı bilmemesi aslında asıl olay bunun için bir yasa taslağı var mı ?

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)