yane sen sadece plastidip yapıcan öle mi? Bu şey nedir ses veya ısı izalasyonu yaparmı? istediğimiz an sökebilirmiyiz? Benim arabanın bagaja komple olur mu?
yane sen sadece plastidip yapıcan öle mi? Bu şey nedir ses veya ısı izalasyonu yaparmı? istediğimiz an sökebilirmiyiz? Benim arabanın bagaja komple olur mu?
Hakan valla okumuş cahilsin
pd yi bilmeyen adam var hemde kankamız kesecem kendimi.
Isı, ses ve her tür sıvı izolasyonu yapar. Elektrik yalıtımı yapar. Çürümeyi engeller varsa durdurur.
Arabanın bagajını bırak seni bile kaplarız çünkü herzaman 100 e 400 esnekliğini korur. Dilediğin zamanda kendin dahi sökersin.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
ne zaman yapıyoz? haftaya perşembe mi cuma mı?
nezaman istersen
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Yeri, dizaynı bilmem de..
Odamın camından dışarı sarkarak plasti-dip'i ızgarama uyguladığımda odam epey bir süre kokmuştu. Anladığım kadarıyla aynı mekan içerisinde hem bekleme hem uygulama yapılacak. Bu durumda çok iyi bir rüzgar koridoru / havalandırma yapmanı tavsiye ederim. Sen - ben kokudan rahatsız olmuyoruzdur ama bir başkası rahatsız olabilir.
Dükkan için değişiklik maliyetleri, müşteriye hangi ölçüde yansıyacak?
Eger öyleyse hiç bişey yapmayın. Anafikir araçlarımıza yaptırmak istediklerimizi en güzel ve en ucuza yaptırabilmek. Siz işinizi hakkyla yaptıktan sonra insanlar kapıda taşın üstünde de otururlar.
Yok başkan uygulama yapılan yerde müşterinin uygulama esnası beklemesini istemiyorum zaten. 5 katlı bir yer. zemin olan katta insanlar stüdyo havasında karşılanacak. Uygulama sırasında fan ile hava dışarı verilecek. Endüstriyel fan bu arada öyle tuvalet yada kahvehane fanı değil
Müşteri olmayacak genelde, eğitim alacak kişilere özgü yerler olacak. Onlar içinde maske var zaten.
İş yeri görsxel maliyeti müşteriye yansıtılmazki. Bu sizin işinizi ve karşınızdakine verdiğiniz değeri gösterir.
Yerlerde logo vs olmamalı, arabalar ustunden gectikce siliniyor, yirtiliyor kotu bir goruntu oluyor. Ayrica agirlikli olarak egitimde kullanilacak bir yere cok buyuk masraf yapmaya gerek yok bana gore. Ilerde profesyonel bir tuning magazasina donusme niyeti varsa yapilabilir tabi ki. Iyi bir ustayla kaliteli
motor modifiyesi yapilsa izmirde ki acikta kapanmis olur
oncelıkle hayırlı olsun.
ben mekanda sadelıkten yanayım. fazla abartılı mekanlar kasıyor benı, mekandan onemlısı musterıye devranıs ve el becerısı olan kalıfıye eleman calıstırmak. son olarak her musterıye esıt davranmak.
E30 M50 TURBO & F30 320i ED
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)