User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
36 sonuçtan 20 ile 36 arası

Konu: Yeni telefon Dolandırıcılık Şeklimi Yoksa Gerçekmi :)herneyse bilmekte fayda var

Serhat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçen gün bizim evi de 0539 lu bi numara aradı, ismimizi biliyor Türk telekomdan arıyorum dedi. Ulan numara Turkcell arayan Turk Telekom bu nasıl iş. Ne kadar fatura ödüyorsunuz falan deyince size ne dedim kapattı suratıma. Arkasından her arayışımı meşgule attı. Dolandırıcı çok piyasada. Dikkatli olmak gerek.

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yeni konu açmak istemedim.

az önce bir özel numara aradı nataşa şiveli bir kadın ; aloo ben ukraynadan arıyorr , ıbrahiim ben seni tanıyor sen sarışın ben biliyor arkadaş olalım mı falan filan dedi.

bende özel numara olduğu için belki dedim dakika tl'ler bizden gider , teşekkür ettim kapattım.

nedir bu olay hiç başına gelen var mı ? arayıp konuşanları biliyordukta , ismimi , tipimi falan bilmesi garip geldi bana.yeni bir numara mı , yoksa arkadaşlar mı beni işletti sizce ?
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

az önce bir özel numara aradı nataşa şiveli bir kadın ; aloo ben ukraynadan arıyorr , ıbrahiim ben seni tanıyor sen sarışın ben biliyor arkadaş olalım mı falan filan dedi.

bende özel numara olduğu için belki dedim dakika tl'ler bizden gider , teşekkür ettim kapattım.

nedir bu olay hiç başına gelen var mı ? arayıp konuşanları biliyordukta , ismimi , tipimi falan bilmesi garip geldi bana.yeni bir numara mı , yoksa arkadaşlar mı beni işletti sizce ?
    Bence tek açılaması var aşk adamsın ibrahim git bir dujj al canım
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

mkerim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Zeki ve yaramaz bir arkadaşa sahipsin demekki. İyi numara bende birilerine yaptırmaya karar verdim. Etkili olacağını düşünüyorum.
    1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
    İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???

oselami - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

lise yıllarımızda ses kayıtları vardı onlarla işletiyoduk arkadaşları eğer işletme gibi bi durum varsa sizinkiler aşmış baya kadın falan bulmuş

Tekos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bunlar ilk başta mesaj yolu ile millete ulaşmaya çalıştılar,yemedi ve çok şikayet eden oldu.Şimdi de telefon ile arıyorlar geçenlerde benide aradılar. Falanca falanca'dan arıyorum diyor ama çok hızlı şekilde sanki Tüketici hakları danışma kurulu gibi bir şey söylüyor.İsmimi söyledi ve devam etti bu Zaman'a kadar 5000Tl.'ye yakın bir para ödemişsiniz bunu geri alabilirsiniz dedi , ben de hayır dedim yok öyle bir şey , ben kredi kartı aidatı ödemiyorum diyince tamam dedi telefonu kapattı direkt.Bence dolandırıcı işi bu,kansızlar...

altugkocer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    63 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

Benim başıma gelmedi ama başına gelen arkadaşlarım oldu.

Kadın çok güzel bir şekilde konuşuyor ben falanca yerden (yurtdışı) arıyorum. Seni tanıyorum, ben senden çok etkilendim (muhtemelen facebook/twitter vs. den görüp) diyerek senin de boş anına denk gelip de inanırsan ( ki nice arkadaşlarım abazalıkları yüzünden inandı ) durum vahim.

Ben senin yanına gelmek istiyorum bana 2000 TL (misal) yol parası lazım bir de adresini ver (adres istemesi biraz daha inandırmak için) TR'ye gelince hemen senin yanına gelmek istiyorum diyip körpecik masum insanları kandırıyorlar

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    benim facebook avatarında denny drejo var gören kaçıyor Allaha şükür yırttık
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı altugkocer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim başıma gelmedi ama başına gelen arkadaşlarım oldu.

Kadın çok güzel bir şekilde konuşuyor ben falanca yerden (yurtdışı) arıyorum. Seni tanıyorum, ben senden çok etkilendim (muhtemelen facebook/twitter vs. den görüp) diyerek senin de boş anına denk gelip de inanırsan ( ki nice arkadaşlarım abazalıkları yüzünden inandı ) durum vahim.

Ben senin yanına gelmek istiyorum bana 2000 TL (misal) yol parası lazım bir de adresini ver (adres istemesi biraz daha inandırmak için) TR'ye gelince hemen senin yanına gelmek istiyorum diyip körpecik masum insanları kandırıyorlar
    iyi ayıkmışız öyleyse
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Madem bu kadar iddialısınız, madem "kesin" geri alabileceğinizi iddia ediyorsunuz, Kart aidatımı 5000 TL geri alın, aldıktan sonra 149 TL değil 1000 TL'sini size vereyim.

Deseydin, kıvırırlardı kesin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

Aynısını bana yaptılar, facebooktan mesaj olarak ama..

İngilteredeyim, gelmem lazım, geldikten sonra bana iş ayarlarsan çalışıp öderim falan dedi.. ( ba ba ba hem uçak parasını vericem hem de iş ayarlıcam )

Neyse muhabbeti uzattıp, yaramaz bir kızım falan demeye başladı. Fotoğraf yolladı bir miktar.. Biraz daha zorladım, beraber oluruz geldiğimde dedi..

Madem tanımadığın ve sana sadece para veren biriyle beraber olmayı kabulleniyorsun, ingilterede neden bunu yapmıyorsun? Taş gibi hatunsun sana gecelik benden istediğin 300 usd yerine 1000 usd verecek tonla adam bulursun dedim..

Ben ****** muyum'a getirdi konuyu..

Dedim ******sun

Sonra siktiri çektim, yazmadı bi daha

İngilizce dönüyor tabi bu muhabbetler

camsemih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aradım numarayı meşgule atıp tekrar bir bayan aradı. arkadan başka kişilerde telefonla görüştükleri sesi geliyor ayrıca başka kişilerde telefonla konuşuyor bir yandan. evrakları gönderdim noldu benim para falan dedim size geri dönüş yapılmadı mı dedi yok yapılmadı bana bu numaradan ulaşın bekliyorum dedim ve kapadım

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi annemi aradım oda bahsediyordu geçen geri alabiliyormuşuz diye aman dedim dolandırıcılık yapıyorlarmıs dikkat et diye ne dese begenirsiniz Onuda 90 tl çarpmışlar bu yolla... Neyse dedim giden gitmiş en azından daha fazla istememişler
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Emre Ekrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynısını bana yaptılar, facebooktan mesaj olarak ama..

İngilteredeyim, gelmem lazım, geldikten sonra bana iş ayarlarsan çalışıp öderim falan dedi.. ( ba ba ba hem uçak parasını vericem hem de iş ayarlıcam )

Neyse muhabbeti uzattıp, yaramaz bir kızım falan demeye başladı. Fotoğraf yolladı bir miktar.. Biraz daha zorladım, beraber oluruz geldiğimde dedi..

Madem tanımadığın ve sana sadece para veren biriyle beraber olmayı kabulleniyorsun, ingilterede neden bunu yapmıyorsun? Taş gibi hatunsun sana gecelik benden istediğin 300 usd yerine 1000 usd verecek tonla adam bulursun dedim..

Ben ****** muyum'a getirdi konuyu..

Dedim ******sun

Sonra siktiri çektim, yazmadı bi daha

İngilizce dönüyor tabi bu muhabbetler

süpermiş, yay fotoları başımıza gelmesin
    /// PEUGEOT SPORT
    Undertaker

PSA Brothers

Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Sildim gitti çoktan

blumenberg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen parayı al içinden 149 değil 1000 lirasını al, bana kalan kısmı yolla diyecektiniz
    ( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onamdar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar tamam ok deyin ama yanlış adres ve isim verin.
    Kargo iade edilceği için onlara girsin parası.
    e onlarda adresı sallıyorsa suçsuz gunahsız bırıne gırıcek para
    DR. OWL

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)