Rs ın bagaja 250 kılo koyarsn dnerz :) bnmkı agır kacar krdesm
Printable View
O zaman sorun yok kardesm :)
Akşam hareket olacak demek deneriz duruma göre mini ile Cupra var bende
sıkıntı olmazsa bende gelebilirim
aksam 10 gıbı ordayız o zaman
Buluşma nerede ?
çifte ?
warmı 1.7 dti yazılım lıya rakip :)
Biz geliyoruz e36 ve 1.4tsi golf
aksama otoban baya kalabalık olucak o zaman
gidiyosunuz geliyosunuz biriniz bi video çeksinde bizde izleyelim :)
konuyu okuyan 1.18 geliyor mu acaba :)
1.18 sevmedi otobanı=)
bende 22 gibi orda olucam nasipse .
Yav yokmu hondacilar pejocular bmw ciler. Bi deneyemedik la :D normalde herkes can atar kış diyemidir nedir deneyen yok. Bugun deneyen olursa video ceksin.bari deniyemiyoruz video izliyelim stres atalım :)
İzmirli olarak bende katilmak isterim polo 1.4tsi gti
Var mi biseyler :)
Bu soğuklarda cuma gecesi dışında buluşma olmayacak gibi:S
Millet catir catir deniyor vallaha rahatina cok duskunuz ha. Sikiliyorum kışın bu izmirde...
ortaya yazarak deneme olmaz.
kım kımle denemek ıstıyorsa eşleşsin zaten 2 araba cıktı mı devamı gelır.
ben polo gti la basarım 220-230 gıbı bırakmak sartıyla.E21 m50b25 swap lada basarım maksat haraket gelsın ortama gecmek gecılmek onemlı degıl
burda konustuk konustuk yazanların cogu gelmedı ben kendı aracımla kendımden hem hafıf hem daha guclu araclarla denedım ıns bu hafta gelen katılan daha cok olur
120 hp civarında varsa araç bende denemek isterim ister roll ister drag
benim derdim gecmek gecilmek degil :) keyif almak sohbet muhabbet ama arac sorunlu kontak basamıyorum adanadan ustamın gelmesini bekliyorum araca turbo uygulamak istedik sübap larla ustanın bir tanesi oynadı mahfetti arabayı sübaplardan ses gelmeye başladım kapattım kontağı basmadım bile bir daha ustam geldiğinde sorunum cözüldüğünde emin olun her gün çağırın her gün gelirim :D severim rollenen insanları :hahaha: ha derseniz ki 90 hp stok oğlu stokla gel gelirim :D
varmı aksam bırseyler.. ?
benım araba kesıklık yapıyor ıs cıkısı sanayıye acıksa baktırcam bı problem yoksa cıftede olurum aksam
bugün çiftede olucam 10 gibi denemek isteyenlerle deneriz araç fark etmez maksat eğlence olsun
aksam 10 gıbı orda olur o zaman herkes herhalde
bakalım gelinde görüşelim tanışalım artık :)
valla ben gecen haftada geldım baktım denıcek kımse yok arkadasların benden guclu olan araclarıyla denedım bırı 3 bırı 4 boy caktı kendıme geldım :D :D :D