araç ne abi ?
Printable View
araç ne abi ?
Çifte artık eskisi gibi keyif vermiyor. Özellikle polislerin olayı iyice çözmüş olması , Narlıdere otobanın kalabalık olması , gişelerden dönüp tekrar otobana çıkarken bile polisin çevirme ihtimali , 2 araç denerken arkada minimum 10-15 araç olması gibi etmenler çifteden soğuttu artık şahsen beni.. Sasalı bu tarz denemeler için biçilmiş kaftan. yol boş , polis sıkıntısı yok denecek kadar az , yarışların izlenebileceği köprü var asfalt çok daha iyi araçlar yolu tutuyor..
hayırlı cumalar beyler. aksama aksıyon olsun artık can sıkıntısı var fazlaca. stress atmak lazım
varmı akşam gelen giden
Bn bi arkadasin yanına uğradım inciraltina Çifteye de baktım kalabalık vardı baya muhakkak deneyen falan olmuştur hatta burak kardeşim de vardı Kangoo denk geldik
Vay be yokki bi arabamız deneyelim :D
Stage 2 pedallı, dereceli zincirli pisikletim var denemek isteyen varsa alayına goo :D :D
Kış olduğu için eski kalabalık yoktu sakindi çifte güzeldide. Caddy - Arkadaşımızın standart Saxo VTS si ile denedi. Caddy ye maaşallah ezber bozar :) Arkadaşımızda aks ı patlattı dönüşte bidaha deneyemediler. bu arada bu konuya yazan kangoo lu arkadaşı cuma günü köstencenin orda gördüm ışıklardan kalktı oda enteresan gidiyor maaşallah. gidişi güzelde durduk yere orta şeritten sağ şeride sonra tekrar orta şeride geçip durdu tenis maçı izler gibi oldum arkasından :)
durduk yere yapmam onu vardır o an bi sebebi aracın helezonlarında değişiklik yaptım onu denerken denk gelmişindir yada cukurdan kaçmışımdır yada makara yapıyomdur :)
bida olmaz abi :)
ahahah :) görüşemedik bro senlede . bıdahakı haftaya nasıpse gelıyorum muhabbet ederız .
çıkmıcam abi bu aralar piyasaya araçta sıkıntılar var çözmek gerek
hadı ya gecmıs olsun hacı. ınsallah cozulur. olurda halledersen denemek ıstıyorum tekrar senınle
öyle büyük sorun değil abi yürümüyo istediğim gibi ufak defek eklemeler yapmam lazım box sökük - 10 hp le yürüyom şuan :)
umarım bır an once cozersın. suan thamını kac bg ve tork arac dynoya çıktın mı daha once
120 hp normalde şan 110 hp tork bilmiyorum abi bakalım listedekileri yaparsak ortalama 140+ hp olcak inşallah ama cok para gerekli :)
gitse bırakcamda eski gidişi yok :)
teşekkürler inşallah daha iyi gitcek allahın izniyle
Herkeze selamlar arkadaslar
izmirden ses yok
İzmir ses verrrrr :-)
Izmir dinlemede :)
izmir araçları topluyo galiba garajlarda :)
Akşam deneme varmi?
cumaya guncel cekelım sımdıden
çoğu millet sasalıya gidiyor artık sasalı çok hareketli her türlü araba var :D
roccosundan tut polo gtı na kadar rc den gt gti ne m3 ne ararsan var :D
Sasalida artik kamera ile cekim mevcut birden fazla kameraya takilanlar cezaya razi olucaklar. Gecen hafta bazi arkadaslari cekmisler bi daha basarsaniz ceza yazilir muhabbeti olmus. Sanirim bi clio ile cekim yapiliyor.
hadı ya bılgım yoktu gecen hafta narlıdere otobanındada vardı clıo ve megane gece gece avlamaya calısıyorlardı. Eskisi gibi artık sanırım narlıdere otobanından girilcek gişelerden öyle basılcak galiba kalmadı yer :)
Bahsettigim gun m3,m5 ve s2k vardi yani ole kalabalik falanda degildi. Sasalida bolca milletvekili vs. tarzi kisi oturuyor yani yolda gorunce bi aramalari yetiyor. Dikkatli olmakta fayda var.
gecen hafta sasalı rezalettı. lastık yakanlar, sıfır cızenler, hatta otoparkın onunde drag yapan bıle vardı. polıs bascak soylentısı oldu yarısından fazlası kactı, daha sonra polıs geldı 10 dakıka ıcınde dagılın dedı dagıldık. ıncıraltı zaten mımlendı. haftada bır stress atıyoduk onu zevkımızınde ıcıne ettı apachıler