emre konuyu okurken bu yazılırmıydı be kardeşim !! :D
Printable View
Çok saçma bir karar burda heryerde kum gibi curuze ve captiva var adamlar pazardan çıkıyo hoş işime de gelmiyo değil 3 yıl sonra çok uyguna captivaya çökerim :D
Edit aslında düşününce mantıklı bir karar oluyo çünkü yeni yasaya göre kredi süreleri kısaltılcak buda sıfır araba piyasasını baya bir vurur çünkü büyük çoğunluk krediyle araç alıyo chervolet te düşük fiyatlarıyla bu pazarda iyidi ama bu yasadan sonra bir çok iş alanı azalacağı için kriz kapıda gibi görülebilir bunu farketilerse az kayıpla pazardan çıkmak yerinde bir karar olur :)
Kaynak Erzurum flaş dikkate almayın bence resmi bir açıklama olmadan
Chevrolet Avrupa’dan çekiliyor - Hürriyet EKONOMİ
konuya dönersek şaşlıcak bir şey değil bekleniyordu chevrole neticede Gm e bağlı opelin işleri kesat adamlar kendi evinde 50 yıllık opelin kalesi gözüyle bakılan bochumdaki fabrikasını 2016 da kapatma kararı aldı..
eğerki olay opelin satışlarını canlandırmaksa doğru adım olur.. chevrole avrupa çekilirse o kesim opele yönelir vw biraz onlara tuzlu gelebilir..
Ama işde chevroleler çok fena ikinci elde çakılır dibe vurur oda kullanıcıyı ciddi anlamda mağdur eder..
chevrole avrupa ile chevrole amerikayıda karşıtırmamak lazım. ben iki farklı firma diye biliyorum ne kadar merkezde Gm bağlıda olsalar iç işlerinde bir birlerinden bağımsız iki firma diye biliyorum..
Yalan haberle nasıl alakalandirdin kardesim ben öyle bur şey demedim
Bir BBC veya CNN varken kusura bakma o siteyi ciddiye alacak değilim
Kaynak gösterseler amenna
http://money.cnn.com/2013/12/05/news...vrolet-europe/
Gereksizdi bence Chevrolet. Kendilerini bitirdiler Chevrolet ve Opel'i aynı anda satarak. Araçlar aşağı yukarı aynı ( Captiva - Antara / Mokka - Trax vs ) Sonra da neden Opel para kazanmıyor diyorlar. Aynı arabanın Opelini pahalı, Chevroletini ucuz yaparsan kimse de gidip Opel almaz tabi.
Yerinde bi karar olmuş bence, Opel hele ki bir de 1.6 dizeli getirirse Chevrolet çekilince ciddi satış rakamları yakalar.
eger chevroleye 1.6 dizel motor getirilirse piyasadan vw toyota dahil olmak üzere hepsini siler :)
Zaten TR de satılan chevrolet ler aslında DAEWOO idi tekrar DAEWOO olacaklar demek...