Kar marjına gel
İndirim yokken almaya kalksan abi valla 500 lira karımız var muhabbeti yaparlar 10 saat.
Printable View
Kar marjına gel
İndirim yokken almaya kalksan abi valla 500 lira karımız var muhabbeti yaparlar 10 saat.
bizim ikinci elimizi alıp sıfır vermezler ama dimi?
güncel fiyat listesi sitesinde var mı acep? ya da sitedeki günce fiyat listesi mi diyelim?
Beş sene sonra satmak istesek, satabilecekmiyiz acaba?
Camaro da da indirim olsaydı ya :D
aha buraya yazıyorum 5 sene sonra ucuza alıpta 5.000 tl zarar ile satrsan öpüpte başına koysun daewoo vakası yaşanıcak çunku hele 89.000 e captiva falan alanlar evladiyelik kullansınlar bence
C6 corvette e 70 lira veririm forumdasis onun hatrina yani. :P
http://www.chevrolet.com.tr/pdf/offe..._2013_12_1.pdf
Güncel fiyat listesi Cruze 1.6 corsa 1.2 essentiadan ucuz.
aveo 1.2 27.000
İnsanşara yazık günah gerçekten çok niyetlenmiştim aracımı alırken. ozaman 1.2 alabiliyordum şimdi aynı paraya dizel veriyorlar. Yazık insanların edeceği zarar. ama cruze 1.6 süpermiş gerçekten. alacaksın basacaksın lpg yı. bir kaç hafta içinde 2. el fiyatlarıda eetkilenir.
fiyatlar ço kiyimiş ya picantoyu almamış olsaydım spark veya biraz yükseltip aveo alabilirdim valla bedava resmen
ben bgn bayıye gıtmeyı dusunuyrm da kendı sıtesınde arac yarat dıyınce fıyat daha fazla cıkıyor ancak
birkaç saat önce showroom'daydım. iyice inceledim araçları ve fiyatları. aveo hb, cruze hb ve trax çok hoşuma gitti.
8 havayastığı, hız sabitlemesi, esp'si falan bulunan full, metalik gri ve otomatik şanzumanlı aveo'ya 36.000 dediler. tasarım ve güvenlik olayı beni cezbetti açıkçası.
yine cruze hb 1.4 140 hp otomatik şanzuman ve full paketine 43.000 istiyorlar. bu, full denilen ama cruze'un yarı donanımına bile sahip olmayan, dahası bi alt sınıftaki 301/elysee fiyatlarından da aşağıda! dahası da 1.6'lıkların fiyatları ortalama 37.000lerde.
trax'ın 45-50.000 arasında kalan fiyatı, yanında kabak gibi bomboş kalan qashqai'ye bakarak kelepir. (benzer qashqai 65.000 tl gibi...)
alıp da kısa vadede satmayı düşünenler elbette almasınlar chevrolet ama uzun vadede kullanacaklar kaçırmamalı bence bu durumu. ben biraz düşünüp olmazsa bi aveo bakarım diyorum.
fiyatlar çok çok iyi
Fiyatlar çok iyi bende 2 ay önce cruze alıyordum direkten döndüm, iyki almamışım, şu an gidip aveo alasım var zaten hoşuma gidiyordu :) bu gün bi bayi yapıcam bende.
2. el sahipleri için gerçekten üzücü bir durum olmuş.
aveo alınır aslında 1.4 iyi fiyat