corsa full bile 42.000 tl (bu kadr özellik yok)
aynı paket astra j 55.000 den fazla.
Printable View
Bizde cok baktık aveo ve cruzlara iyi ki almamışız şimdi galeriler sıfır alıp üstüne kar koyup satmaya çalışır burası türkiye :)
arkadasım 3 ay önce aveo almıştı şimdi isyanlarda
http://www.chevrolet.com.tr/pdf/customerinformation.pdf
şöylede bir açıklama bulunuyor efenim.
my 13 ile my 13.5 arasındaki fark ne?
bide şu var bu dayı 44 ten almış bu fiyatamı satıyor ilandaki aracı?
Connecting site...
13,5 makyajlı versiyon gibi birşey yan sinyaller aynalara alınmış hoparlör sayısı artmış vb. ufak şeyler var
Sedan 1.3 95HP Dizel LT 35,703 TL
25k de lineayı 32 ye vereyim alın gidin :D
Arkadaşlar panik yapmayın.. yanlış anlaşılan bazı şeyler var chevrole avrupa piyasasından çekiliceği için haliyle türkiye chevrolede stokları eritip belki son mallarını çekip satıcak..
bu süreçde ellerindekileri hemen eritip çıakrta bilmek için fiyatları dip yapmışlar bu geçici bir süre bu süre zarfında eski alanlar tabiki satmasın çok büyük zarar eder.. gerçi chevrole kapattımı hertürlü ikinci el olarak değer kaybı olur ama türkyieden chevrole çekildikden sonra piyasalar rakamlar kendini toparlar kimse zarar etmez hatta bu indirimli alanlar baya bir kısa vadede kar bile eder..
bugün 50 bin tl ye satılan indirimli cruze un normal piyasa rakamı 60-70 bin tl ise chevrole çekildikden sonra emin olunki o 50 bine alanlarda biraz bekleyip bu aracın piyasa rakamı 60-70 bin tl diyicekler o rakamlardan satmaya çalışıcaklar.. yani bence bu değer kaynı sadece anlık bir şey stokları eritmeye yönelik bir mevzu..
ikincisi ise alıgılamada müthiş hata var...
kelime ve mantık kargaşası var..
Çekilmek ayrı bir şeydir iflas etmek yada bir fabrikanın kapanması ap ayrı bir şeydir..
konuyu okurken çünkü saab örneği verilmşi ama alakası yok.. saab bildiğiniz iflas etti .. chevrole sadece pazardan çekilme kararı aldı o kadar.. chevrole gene üretime devam edicek rusya ve kaskas balkan pazarlarında ve asya pazarındada daewoo adıyla.. yani firmanın kanapdığı iflash ettiği yok sadece belli ülkelerde satışını durdurma kararı almış..
isteyen fanatiği heveslisi distirübütör üstünden değilde galeri üstünden yada bireysel ithalatla gene getirebilir sıfır chevrole buna bir mani engelde yok..
parça ya gelince bu gün 96-97 daewoo ların bile parça tedariği yapılıyorsa o konuda bence en ufak bir sıkıntı olmaz.. helek ibunlar hala güncel ve üretilen araçlar..
Arkadaşlar durumu müsait olanların kesinlikle değerlendirmesini tavsiye ederim.Yakın arkadaşım 1 yıl önce aveo 1.4 LT aldı çok memnun.Yaklaşık olarak sanırım 33 küsür gibi bi rakamlar geçerliydi o zaman. ama şu anki my 13 aveo lt 13 dizel 95 hp lik model 35 küsür. motor zaten opelin kullandığı motor bakım vs. konularında sıkıntı yaşanacağını düşünmüyorum.Yahu zaten dacia nın sandero stepway 1.5 dci 90 hp 40 bin tl. Ben kendim için düşünüyorum ama sanırım bu sene böyle bir girişimim olamıyacak. kaçmaması gereken bir fırsat bence bu.
spark mantıklı bence.
Yarın spark aldım gitti. 20 21 tl ye 0 arabamı kaldı.
bu aslında bir gerçeği daha gösterdiki demek ki isterse bütün firmalar çok rahat araçlarını 10-20 bin tl aşasına satabilicek rakam alanları var..
yarın gidip konuşucam
Sedan 1.3 95HP Dizel LT 42,333 TLden 35,703 e düşmüş
my 13 kasa ne diosunuz?
Hic aklimda yokken, 20 li rakamlara spark görünce. Fazlasıyla ihtiyacimi goreceginden aklima girdi.
Hangi finans kurumuyla calisiyor bilen var mi ?
2015 de cekilecegi soyleniyor fiyatlar 1 sene bu sekilde mi kalacak acaba ?
stokta arac kalmazsa ayni fiyatlardan getirirler mi ?
bence 2014 ortasi bayilerde kalan captiva lar bir hayli ucuza alinabilir.
arac almamis olsam dusunmeden alirdim dizel aveo.
guncel kasalar sorun cekmez ikinci elde ama eski kasa lacetti vb araclara talep olmaz bence artik.
Yarın bir spark varsa aldım gitti odeme kosulları konusunda bılgısı olan varmı acaba spark gayet mantıklı cok parcalanmaya gerek yok 3 5 sene kullan 19a ver gitsin:)
Şahsi fikrim zaten bu olaylardan dolayı aracınızı zor satacaksınız bari sedan almayın. Aveo tip olarak sedanı yapamadı bize satan arkadaş bile en çok HB satıldığını sedanın yüzüne bakılmadığını söylemişti yinede siz bilirsiniz ben HB tercih ettim..
Dipnot araç birçok emsali aracı bozar
Benimki boş yani LS paket ancak
8 hava yastığı
ESP
yokuş kalkış
cruise control vs. vs. bu en boşu düşünün..