User Tag List

Sayfa 6/12 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
217 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Chevrolet'te kapatıyoruz indirimi.

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim puntoya istedigim paraları verirlerse, bende düşünüyorum dizel aveo, aTabey kardeşimin arabasıda çok güzel.. mavi rengi fena olur..
    Tango-1 never dies.

m. ali öz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dizel aveo HB in ikinci el degerinin yerini yine bulacagini dusunuyorum. Sifirlar tukendikten sonra.
    Doluluk tip yakit olarak guzel bi arac.

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Vlkn-fb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yarın bir spark varsa aldım gitti odeme kosulları konusunda bılgısı olan varmı acaba spark gayet mantıklı cok parcalanmaya gerek yok 3 5 sene kullan 19a ver gitsin
    Ayni dusuncedeyim ben de. Ödeme kosullari hakkında bilgisi olan var mi ? Kredi durumlari, hangi bankayla anlasmali olduğu vs gibi...

Hocam bilgi edinirsen paylasir misin ? Ben de p.tesi gedizlere gidip öğrenmeye calisicam. Pazar günü calisiyorlarsa eğer sakarya ekin'e de bakicam.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    chevy nin piyasadan çekileceğini öğrenen kimse almaz bence. Proton gibi olacak. Tamam parça bulursun ama uzun sürede satmakta sıkıntı olur. Şimdi kimseyede piyasadan çekiliyoruz demeden çakacaklar arabaları.
    IN BOOST WE TRUST

aTaBeY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Shadow_Dancer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim puntoya istedigim paraları verirlerse, bende düşünüyorum dizel aveo, aTabey kardeşimin arabasıda çok güzel.. mavi rengi fena olur..
    Kesinlikle abi benim renk füme , Mavi , Birde bordosu var ki üçüde fena Teşekkürler güzel yorumun için örnek olması açısından bir iki foto

S!nek Performance Race Parts & Aftermarket

FATİH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    chevroet, "piyasadan çekiliyoruz" olayını alıcılardan saklamıyor ki. dün gittim ve temsilci arkadaşa; "büyük indirim varmış, nedir?" dedim. ilk söylediği: "abi 2015 sonunda chevrolet avrupa'dan ve türkiye'den çekilecek, bu yüzden stoklarını tüketmek için ciddi indirim yaptı. ancak 10 sene boyunca yedek parça ve servis hizmetini sürdürecek." dedi. yani kakalama olayı yok, işimize gelirse...
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Captivalarda fiyat nasıl acaba?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İmkan olsa aveonun dizelini alırdım hemen

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    İnsanlardaki ilk algı yanlış oldu. Herkes iflas sandı ki zaten burdaki herkes açıklamış iflas değil geri çekilme olduğunu. Şimdi insanlar her ne kadar iflas etmemiş bi marka da olsa almaya yanaşmayacak. Ama şu an param ve araç alacak olsam hiç düşünmeden 0 bi Chevrolet alırım.

Benim kafama takılan 2015'te çekileceksin madem neden daha 2013 sonunda stok eritme çabası var? Bir ikincisi, postlarda da var bayiye pazarlık için gittiğinden max200-300TL indirim yaparken şimdi nasıl oldu da 18bin TL'lere varan indirimler yapabiliyorlar. Bu işten bu kadar karları var mı yoksa indirimin tamamını Chevrolet mi karşılıyor.?

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cruze da 2.0 dizel seçeneği kalktımı?

Birde şuan hangi modellerini almak en doğrusu sizce?
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Le10ur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence sımdı hemen atlamamalı elınde urunler elbet kalacak o yuzden fıyatların daha da dusecegıne emınım

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    süper sport kısmı kalıcıymış. aslında kötü araçlar üretmiyordu, pazardan çekilmek yerine beklentiyi ve maliyetlerini düşürmesi gerekirdi. 70 yıllarda ülkemizde ve avrupada kısmi hakimlik sürmüş bir marka neticede.
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

Faruk'S - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Carolita1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İnsanlardaki ilk algı yanlış oldu. Herkes iflas sandı ki zaten burdaki herkes açıklamış iflas değil geri çekilme olduğunu. Şimdi insanlar her ne kadar iflas etmemiş bi marka da olsa almaya yanaşmayacak. Ama şu an param ve araç alacak olsam hiç düşünmeden 0 bi Chevrolet alırım.

Benim kafama takılan 2015'te çekileceksin madem neden daha 2013 sonunda stok eritme çabası var? Bir ikincisi, postlarda da var bayiye pazarlık için gittiğinden max200-300TL indirim yaparken şimdi nasıl oldu da 18bin TL'lere varan indirimler yapabiliyorlar. Bu işten bu kadar karları var mı yoksa indirimin tamamını Chevrolet mi karşılıyor.?
    abi indirim tamamıyla chevrolet kaynaklı.Yukarı postlarda da eleştirilmiş ama bayiler gerçekten pek birşey kazanmıyorlar satıştan.yani elbette kazanıyor o kadar eleman çalışıyor hem kazanmasa bu işi yapmazlar ancak öyle 18k tl lik indirim yapacak kadar hiçbir bayii kazanamaz.en fazla 4-5k tl olsa zaten pazarlık yapınca 1.5-2 gidiyor geriye kalan bayinin karı işte.
    Eniştem Citroen bayii de genel müdürlük konumunda bizzat ağzından duydum.yedek parça ve servis bölümleri olmasa bayiler fazla ayakta kalamazlarmış..Yani satış o kadar onlar için olmazsa olmaz değilmiş.(servis ve yedek parça ya göre)
    #NeMutluTÜRKÜMDiyene!

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    annemde duymuş gidip alalım diye tutturdu getzi benzinli otomatik aveo ile değiştirsemmi diye düşünmuyor değilim aynı donanımda i20 almaya kalksam 45bintl

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abilerim benim şuan arabayı değiştirecek durumum yok ama bir şeyi merak ediyorum. Yarın gidip alsak bi cruze falan , 10 sene kaporta vs parça sözü veriyor bulunduracaklar burada , servis ihtiyacımızı opel servislerinde falan hallederiz sanırım da bizim toplumumuz yüksek derece ön yargılı. Alfalar sorundan başka bişey değildir mesela çoğunluğa göre.. Chevrolet istediği sözü versin 2.el de değer kaybı çoğunluk alıcı kitlesine göre olur. Belli bir arabacı kesim alır ancak 3-4 yıl sonra elimizdeki aracı diye düşünüyorum.

Şimdi alırsan ancak 2-3 yıl binicem diye almalı bu ön yargı güncel haldeyken satışı zor olabilir ihtiyaç durumunda. GElelim soruma ; aldık arabayı , 2 sene bindik , 1 marka çekilmeyi tamamlayınca yada bu süreçte kasko bedelleri nasıl olur ? Parça tedariği zora girerse diye yükselir mi kaskolar ?

Yani elbet karoser için söz veriyor da , fiyatların sözünü vermiyor. 2 yıl 3 yıl sonra oldu ki cruze ile kaza yaptık. Tamam çamurluktur , fardır ellerinde bulundurmaları yada tedarik etmeleri gerekiyor ama bir astra parçasına göre fiyatları 2- 3 katı olur mu ? Bulunması bekleme süresi 2 -3 kat olur mu ? Parça fiyatı 3- 4 katı bile olsa nasıl bir hakkımız olabilir ki ?
    -Fırat

altima - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Millet slm. Su an chevroletteyim. Fiyatlar harbiden guzel. Ama hicbi yerde spark kalmamis.. hb arabada yok denecek kadar az. 2 tane yer gezdim ortam bu sekilde.. almak isteyen bnce elini cabuk tutsun.

Ridvan -)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kartaldakı yerı araadım demın aveo hatcback dızel ıcın elımızde yok dedı 95 bg dızelını bulamıyorum hep 75 bg bu gidişle kalmıycak galıba

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla aracımı martta almıştım daha kredisi var. Araç almayı düşünen varsa gitsin hemen cruze 1.6 alsın alır almaz LPG yi de koydun mu en az 5 sene binilecek araba...hem geniş hem donanımlı daha ne olsun.
    Alıntı driftboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bide kazasız saçmalığı var, ''Aracımızda kaza yok 3 parça değişen 6 parça boya var '' soktugumun arabası zaten 10 parça. keyifnden mi değiştin 3 parçayı ?

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Babam arabasını yenileyecek Skoda Octavia da karar kılmıştık. Şimdi 1.4T Cruze hayatta almaz peder bey. O da aman parça bulamayız, satamayız diye düşünecek. Kararından da çeviremeyiz.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)