21.500'e spark alan 25'e elini opene verir herhalde son zamlardan sonra![]()
profsyoneller yüksek hacimli motor kullanır.acemilerse ufak motor.benim 1.3 dizel tercihim ise tamamen ekomnomik sebepler.
''eski E36 mın şasesi sızlasın''
profsyoneller yüksek hacimli motor kullanır.acemilerse ufak motor.benim 1.3 dizel tercihim ise tamamen ekomnomik sebepler.
''eski E36 mın şasesi sızlasın''
elimizde 204 kmde cruze 1.4t beyaz sunrooflu manuel en ful çakılı donanımda araç var.Pepekler bebeyi.Geri görüş kamerası olan model.Boya koruması yapılmış.
İsteyen olursa fiyat görüşürüz.
acil bir emlak yatırımı için satmamız gerekiyor aracı...01.01 de tescil edildi, plakası geçen hafta çıktı ama aracın üzerine takılmadı, araç trafiğe çıkmadı...kmsi 10 km'nin altında diye hatırlıyorum...ankara tepe prime residance -2 otoparkında duruyor yaş yağmur kar soğuk görmedi, gece gündüz +17 derece...chevrolet reis'den sıfır teslim alındı, 2km ilerideki tepe prime'a kadar tarafımdan sürüldü...ek olarak kartel koruyucu takılmıştı araç showroomdan çıkmadan...
o indirim döneminde araç bulamayan,zamlanınca indirime yetişemeyen, niyetlenmeyip şimdi pişman olanlar kaçırmasın...fiyat pazarlığa açık değildir...biz zaten bayi ile kavga gürültü pazarlık yapıp alınabilecek en dip rakama almıştık...kapora ve havale makbuzu alıcıya gösterilebilir, fiyatlar arttı kar edelim düşüncesi yoktur...
araç 1.6 lt at beyaz
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)