Kaza haberi : Hatalı sollama yapan şöforu ihbar için fotoğrafını çekmeye çalışırken, kontrolü kaybederek feci şekilde can verdi.
Kaynak : Yanındaki ağır yaralı ama konuşabilen pampası![]()
Mesela beni arkamdaki araba çekti sinyalsiz döndüm diye vs bende indim adamı dövdüm o zaman ne olacak? hadi bu bi örnekti de bunu yapacak insanlarda olur kesin hatta adam öldürmeye kadar gider sonuç burası Türkiye![]()
herkes birbirinin düşmanıymışta haberimiz yokmuş![]()
![]()
OldSchool ♥71♥
Cefiro Lover İ love my Nissan Cefiro
gambazcı bir topluma hoş geldiniz polis uyumaya devam etsin vatandaş gambazlasın diye ellerinden geleni yapıyorlar zibil gibi polis var bir tek yılbaşı yaklaşacağı zaman harekete geçiyorlar kotayı doldurup geri 11 ay yatışa devam
YamahA Xmax 250 ABS
az ceza yiyorduk zaten bir de bunu öderiz nolcak haımınaaa![]()
MK I Turbo Focus
MK II Turbo Mondeo
Mapper Bladerk
Special Ford Service & Original Spare Parts & Ford Performance Parts
bakın başta anlaşalım plaka listemizi verelim aramızda kimse kimseye app'ye egzoz'a,filme,basıklığa,makasa ceza yazmasın
Diğerlerine go ver gitsin![]()
![]()
Benim yapacağım tek şey arabaya seyir kameralarından taktırmak olur. Ne sürüşümü tehlikeye atarım ne de telefonu çıkarıcam derken önüme kıran, yol hakkı benimken önüme atlayıp sellektör yapınca da el kol yapan ayıları kaçırırım. Adam gibi kullandıktan sonra mantıklı bir uygulama. Artık trafikte kendini fazla akıllı sanan çakallar düşünsün.
o iyi artık video çekip şantaj yaparız,rüşvet alırız ek gelir geldi desenize...
Hakkı Can Eryüzlü...
sol şeritteki kamyonları bol bol çekip göndereceğim.bir araç kamerası lazım yalnız hem adama selektör at hem korna bas hem sağ boşmu kontrol et hemde foto çek biraz zor olur![]()
GÜzel fikir ama denetiminin-inisiyatifinin çok iyi olması lazım i**nelik yapmaya çok elverişli
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)