The Stig
Aslında söylenecek fazla şey yok. Bir İsviçre pastanesinde kafesin içindeki pandalar ile birlikte doğmuştur. Nefes alamaz ve nabızı yoktur.
Bazıları, eğer göğsünü yalarsanız tam olarak Picalilli gibi tattığını söyler ve ektiği bütün bitkiler Steve olarak adlandırılır. Tek bildiğimiz The Stig olarak adlandırılıyor.
Evet her program biri sürüyor sırayla .. ama en son ortadaki murat 131 2008 i test ederken pert etmiş fabrikada da başka olmadığı için büyük bi hasar olmuş bir daha nasıl üreticez bunu diye bu yüzden ortadakini şutlamışlar ( kazmanın tekiydi zati hep kaza yapıyordu ) ... En soldaki de bıktım artık bu pis işlerden artık ailemle ilgilenmek istiyorum diyip oda evinin yolunu tutmuş ... en sağdaki Sezai galba yanlış hatırlamıyorsam bütün işler ona kalmış oda kendi arabasıyla uğraşmak istiyormuş oda isyanlarda bu aralar işler iyice karıştı her an yeni bi stig gelebilir![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
body ekremtolga çok stig bi adamsın sen
bence f1 pilotu fln değil ama pistte yarışmış birisi gibi geliyor
eger stig bu cem in koyduğu beyaz kaskın içindeki adamsa, en azından schumi olmadığını biliyoruz..yaşlı birine de benzemiyor..
![]()
It's not the size of the dog in the fight, but the size of the fight in the dog..
ilk baslarda bende tiff oldugundan suphe ediyodum hep![]()
mıstafa mı? hahhaa adamın tulumuna mıstafanın ancak 1 bacağı girer
.....Human At Sight , Monster At Heart.....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)