en iyi ph şuan saka da var diye biliyorum ayrıca şişe üzerinde yazan ph lara ne kadar güvenilir bekleyen suyun ph'ı düşer
en iyi ph şuan saka da var diye biliyorum ayrıca şişe üzerinde yazan ph lara ne kadar güvenilir bekleyen suyun ph'ı düşer
ph muhabbetinin öneminin büyük olduğunu bende birkaç yıl önce duymuştum.. Hatta haberlerdede vermişlerdi, TR'de bir kişi ölmüştü içtiği sudan, o sebepten ph a ve içilen suya dikkat edin diye haber yapmışlardı.. Pet olayına bende karşıyım, ama çoğu zamandada el mahkum durumu söz konusu olabiliyor. Üzerinde yazan değerlerin yalan olduğu birçok firma varken sulardaki yazılarada güvenmek ne derece güvenli bilemiyorum. Asıl ben hep bişeyi merak ediyorum. Okulum Şile'de olduğunda gidiş ve dönüşte hep karşılaşırım, Şile - Çekmeköy yolu üzerinde Şile'den dönerken BJK Nevzat Demir tesislerine gelmeden herkes yolun sağında bidonla su dolduruyor, mesela Bostancı sanayinin üstündeki mezarlığın önündende.. Benim merak ettiğim bu suların hijyeni ne alemde asıl? o geçtiği demir boruların içindeki pas durumu mikroplar vs vs ? Bildiğimiz musluk suyuyla aynımı yada gerçekten kaynak suyu olup güvenilirmi? Bunlar gibi daha birçok yerde var..
ig: erayender
tekir su ph 8.06
yiyemeyeceğin obamanın altına yatmayacaksın
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)