Kendi güvenliğiniz için çok faydalı bir şey kış lastikleri
215/55 r17 de tavsiyesi olan var mıdır? Ben toyo snowprox veya hankook icept serisi düşünüyorum.
Kendi güvenliğiniz için çok faydalı bir şey kış lastikleri
215/55 r17 de tavsiyesi olan var mıdır? Ben toyo snowprox veya hankook icept serisi düşünüyorum.
konu şoyle anladıgım kadarıyla.
tıcari arac olmayan hususı otolar dıyer aracları tehlıkeye duşurdugu ıcın 77 tl ceza yazılıyor .tabi hususu otada kış lastigı yoksa zincır varsa zannedersem yazamazlar.
mantıklı. bende kışlastıgı taktım yokuş yukarı cıkarken adam da kışlastıgı zıncır yok kaydı bana vurdu ..kışlastigı takannın hakkını arayan bı mantık.
Bu cezayı sacma sapan lastikle karda çıkıp herkesi tehlikeyi atanlara keserler bence. Onun dışında çevirme yapıp hususi araçlarda kontrolunu yapmazlar.
Ben sadece ticari araclara biliyorum.1 ay once uyarmislar 2 partner'ada toplam 8 adet aldim.ama hususi araclarada varsa ole bi durum 4 ceker falan farketmez bana gore yola dewam etmek deilde durabilmek daha onemli .
İnstagram:
guven_arabacioglu
4 ceker olmasi birsey farketmiyor fren yapinca hepsi ayni
kar yağacak diye alpinleri minibüse ekimde taktım dişler bitecek artık kar yağmadı
bu saatten sonra yağarsa ekime , yağmazsa yazın yazlık alır takarız![]()
Ben eylulde taktim buna ragmen kar yaginca zorunlu olmazsa cikmam yola.. Cunku hala kabak lastiklerle dolasan 10 larca arac goruyorum yollarda
Arabayı çıkarmam daha iyi yatsın kapalıda![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Kaynarca Metroda 4 tane lastik değişim ve balans 36 TL bilginiz olsun arkadaşlar değişmek isteyenler için.
bakanlardan bırısı kesın turk markası lastık fırması acacaktır olmayanlarada zorunlu aldırtırlar![]()
http://www.youtube.com/watch?v=PkHp6...&feature=share
/BMW E34 520i - 34 KHT 53 /http://i.hizliresim.com/j6Q9Mn.jpg
/Renault Megane 3 1.5dCi - 34 FY 1679
/Kia Cee'd 1.6 crdi - 54 PK 114
Bugün polis tarafından çevrildim. Kış lastiğim olmadığı için ceza yazmaya kalktı. Neden? dedim. Hava sıcaklığı 7 derecenin altı oldu mu kış lastiği takmak zorunlu dedi. Aslında uygulama doğru ama son saniye böyle birşey çıkması hoş değil. Önümüzde ki 1 ay sadece lastik kontrolü yapacaklarını da ekledi..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)