Jantları ıslattım ben rahat ol kanka başka jant aldım yakında gelır fotolar :D
Printable View
Adamın kullanmadığı parçalardan biz kaç proje yaparız:D:D
Adam cnc/dremel kullanabiliyor, cad'de ihtiyacına uygun parca cizebiliyor, boya ısı elinden geliyor(aracı o boyamadı parçalar icin diyorum), arac elektroniğinden anlıyor, programlama yapabiliyor bırakalım da boyle bir golf çıksın ortaya yani :D
Bunu yapıcam ama eğe ile cnc tezgahı kadar ince işçilik çekemem,adam autocad biliyor ben paint.Ama o deli ben deli.
Bu arada 7 yaşındaki 512 mb bilgisayarım yumurta pişirme kıvamına geldi. :D
Harcadığı parayla porsche alırmış sanki :)
Telefondan gayet sikintisiz bakiyorum. Yalniz adam herşeyi bitirip trafiğe ciktiginda arabayi pert ederse napar bilmiyorum :))
forum bildigin psikoloji falan bırakmadı bende hangi projeye girsem direk intahar sebebi helal olsun adamlara yani biz ağzımız açık izleriz anca :o:o:o:o:o
Adam koca arabayı baştan yaptı da ben daha ilk sayfayı okurken bilgisayar 2 kere kilitlendi be.
edit: Ya bu araba daha bitmemiş ya yıkıldım :(
la bu kadar harciycagina hem emek hem maddi git bi porsche al..ki alirmista bence :)
Adam Ağır İşsiz beyler :)
Okulun internetini emdirdim resmen hahaha
Saka maka o arabayi yapmaya usenmem de bu fotolari yuklemeye.usenirim ben arkadas
adam do it yourself araba mı yapmış ne?
Bir doz sakinleştirici lazım bu abiye :D
Yaptığı her işi ölçüp biçiyor helal olsun
tam istediğim gibi uğraşmış adam, ama yanlış araçla :)
normalde o logo rs2 ye ait ama kendine göre uyarlamış
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
adam gerçekten işsiz ama bi o kadarda paralıymış
patladı en sonunda ama keyıfle baktım hata verdı crome :D en osn devır saatıne bakıyodum shıft lıght lı :D
arabanın son halinin fotosu varmı :D