adam bildiğin kafayı yemiş ciddi anlamda parası ve vakti var sanırım herkesin yapmayı düşünebiliceği ama vakit ve nakit bulamayacağı işler yapmış helal olsun :D
Printable View
adam bildiğin kafayı yemiş ciddi anlamda parası ve vakti var sanırım herkesin yapmayı düşünebiliceği ama vakit ve nakit bulamayacağı işler yapmış helal olsun :D
erinmeyip plakalıkları felan degiştiriyor sürekli en basit olarak , bu araç bence 2-3 yıldır yapılıyor bitmesinede 2-3 yıl var bana göre
İlk sayfayı bitirdim,devamı haftaya :D
http://i241.photobucket.com/albums/f...p/39d20d3e.jpg
Fotoğrafta farkettiniz mi Uğurlu Glass yazıyor yada ben mi öyle görmek istedim acaba :D TSE Felan var türkiyeden yav :)
yani bu camları ben bile takmadım orjinal camları bozmayım diye adam keyfi değiştirmiş ya :D:D
Yalnız adamın o kadar iş arasında çektiği fotoğraflar efsane...
ben bakarken yoruldum hacı bu nedir ya :D hazırı yok mu alsaymış :D
Adam ağır işsizmiş :)
Moralim yerle bir oldu, ne tür bir piskopatmışız bu abimiz be! Kaç kere fren sistemi yaptı arkadaş.. Kesin emeklidir he..
scroll yaparken parmağım böyle oldu
http://static.fjcdn.com/pictures/Fin...c5_180057.jpeg
haha çok iyi :)
Adamın araca takıp sonra vazgeçip söktüğü parçalardan 3 araba toplanır
Yalnız böyle bir titizlik böyle bir ruh hastalığı görmedim. Helal olsun adama beyin ameliyatı yapar gibi iş yapmış.
sapık gördüm ama böylesini de görmedim
Valla ben takdir ediyorum gıpta ile bakıyorum bize o yüzden tuhaf geliyor belkide.. Bu insanlar bizler gibi 'iş' için yaşamıyor 'hobi' için yaşıyor, zevkin doruklarına çıkıyor.. Yoksa adam ağır işsiz, ıskarta biri değil.. Her şeyden anlıyor uğraşıyor, yapıyor.. Somut olarak bunları aktarabilmiş onun kafada ne projeler dönüyordur..
adam agar işsiz çıktı beyler tam kırık
Stoplar beni bende aldı disco olayı efsanevi olmuş..Adam bildiğin bu araca aşık olmalı bütün enerjisini veriyo kendi uğraşıyorkende deli gibi keyif aldığı belli biz bi yaptığımızı kırılana kadar sökmeye üşeniyoruz..
Aç kaldım bu adam yüzünden :D :D
Ben bakarken yoruldum
internetim kesileydide girmeyeydim bu konuya, adamı deli dürtmüş amacı ne onuda çözemedim, ama adamla ciddi ciddi tanışmak isterdim :D