Fluenceye fluruns diyen gördüm :D geçen gün bi tanesi numaramı dayımdan almış , bana bi araba lazım yeğen dedi. Fluence vereyim dayı dedim , o ney dedi dumur oldum. Dayı dedim kafanı çıkart sokağa bak 3 tane beyaz renklisinden göreceksin :D
Printable View
Fluenceye fluruns diyen gördüm :D geçen gün bi tanesi numaramı dayımdan almış , bana bi araba lazım yeğen dedi. Fluence vereyim dayı dedim , o ney dedi dumur oldum. Dayı dedim kafanı çıkart sokağa bak 3 tane beyaz renklisinden göreceksin :D
Benim kayınço bi kere Lambo' ya Murşilego demişti.
Kuzenimde sunroof' a sanfur demişti.
Pazarda Doblo' ya Duplo
Beetle' a bentle
Coilover' a köylöver diyenlerede rastladım.
bende fiatın fire motoruna fayr diyen görmedim. hep fire diyorlar :D
Bende 2005 cornet var gardaş.Arkayada çit bufır goydurdum
Bizim bi arkadaş Chryslera Çiriyisler diyordu
Dobloya Doplu yada p harfini bastırarak DoPPlo
Connecte Gonnek yada Kornet
Renaulta Renot
Maseratiye MaseraTTTTi
Lamborghiniyi de hep Lamborcini derdim meğer okunuşu harbiden Lamborginiymiş :D
arkadaşım prelude ye palamut dedi
Estroyil mavi.
Harman Karbon
Bmw showroomlarındaki bazı satış temsilcileri temsili..
Bize bi meireles lazım - YouTube
Ek: dedem'de xtrail'e siktıral diyor :D
Bir gün oturduğumuz mekanın önüne scirocco tayfası geldi, birbirlerine airbag nasıl açılıyor diye sorarken bi enayi marşpiyeli kaldırıma sürttü o anda diğeride uyarmak için hooop kartiyeri sürttün birader diye bağırdı. KARTİYER?
Dyno ya dino, dano, dayno diyen çok bide 318 is e 318 ayes diyen tayfa aldı başını gidiyor :)
Daha bu sabah İki kişi benim 106 quiksilverdaki satılık yazısını görmüş. Aradılar arayan:gardaş cayti kaç para ? Ben:Dedim ne caytisi ? Arayan: peco cayti :D Ben: he GTI diyorsun o gti değil quiksilver ama. Guikney ? Ben:Silver silver arayan:ne farkı var peki ? Ben: anlatamıycam şimdi uyuyorum dedim kapadım.:)
vtec - vtech yazıldımı acaba :D
Maseratiye samerati diyen arkadaşım vardı. :D
sibop Supap fadgdf :Dc
STEPNE - istetme. Bilmiyorsan ''yedek lastik'' yaz. ''İşletme'' yazan gördüm ya...
Geçenlerde bir Bmw ilanında, üstündeki jantlar için AC Şnitzel yazmıştı ilan sahibi.İşin komiği ilan galeriye ait.Kişinin kendi mesleğine bu kadar yabancı olması da ayrı bir fiyasko...
Aksesuar da olsa, sonuçta araç üzerinde, satın alacak olan da ona göre daha az veya daha çok bir para ödeyecek, insan ne alıp sattığını bilmeli bence, sonradan takılmış olsa da.
Doğru diyorsunuz haklısınız, var malesef, ma.lum sitede bile Tdi motorlu Doblo seçeneği var, bu işi kurumsal yapanlar bile bu kafayı yaşıyor...