gelde kafasını .... a.g cocugunun yakalayabilirsen bunu polıse götürme sakın
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
abı daha adam akılı bınemedın bıle yakalarsan agzını daya egzoz ta ver gazı butun organı gotunden cıksın. varmı boyle bıse sen sırf gorunusu kıyak dye gıt patlat camı cerceveyı yazık gunahtır.
geçmiş olsun 90-100 tl lik teyp için verdiği zarar bak haysiyet sizlerin.
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
o.c 100tl lik teyp için verdiği zarara bak üşenmemiş pç , abi geçmiş olsun benim arabama olmuş kadar üzüldüm bu sebeble korkumdan double din teyp taktıramıyorum arabaya nasıl bir zihniyettir.
abi çok geçmiş olsun söyleyecek söz bulamadım..
gerçekten ne diyeceğimi şaşırdım senin adına da üzüldüm üstad binbir emekle sağlığımızdan kendimizden feda edip yapıyoruz birde böyle görünce birşey diyemiyoruz tabi malesef
kaskon vardır inşallah
Geçmiş olsun bu tür şerefsiz kanı bozuk itler malesef her yerde var. zamanında bahçede duran corollamızın kaç defa camını patlatmışlardı, çözüm olarak kapalı garaj yaptırmıştık. en garanti çözüm bu bence
Kaskom yok. Çepten harcayacağım bir para. 2 ay sonra çocuğum olacak ve ben ona harcayabileceğim bir parayı tutup arabanın camına, paneline, elektrik sistemine harcıycam. Allaha havale ediyorum , inşallah bi karşı karşıya geliriz. Eşim benden daha üzgün, ben bütün gün onu teselli etmek zorunda kaldım.
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)