Büyük gecmis olsun sana kastı olan birisi olabilir kiskanan biri veya birileri olabilir ya da arkadaslarin bahsettigi siparis uzerine durumu Allahindan bulur gönlünü ferah tut
Büyük gecmis olsun sana kastı olan birisi olabilir kiskanan biri veya birileri olabilir ya da arkadaslarin bahsettigi siparis uzerine durumu Allahindan bulur gönlünü ferah tut
abi geçmiş olsun... birileri sana takmış orası kesin.... araçta onca değerli parçayı bırakıp aptal teyp için yapılmış gözüküyor ama ne bilim pek inandırıcı gelmedi bence birisi fena kıskançlık yapmış....
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
bende öyle düşünüyorum harbi teyp hırsızı olsa ön camı patlatmaz kelebeği patlatır araca girerdi o kadar zararda vermezdi bilinçli yapılmış benim fikrimcede..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
kimse kusura bakmasın bu işte bir ibnelik var 100 liralık teyp için yapılmaz bu, komple teorisi belki ama teyp işin kamuflajı bence
Osman çok geçmiş olsun![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Çok geçmiş olsun memlekette Allah korkusu olmayan o kadar insan görünümlü yaratık var ki ne yaparsan yap engel olamıyorsun. Büyük geçmiş olsun Allah beterinden saklasın...![]()
Siparişlik bir iş gibi duruyor, geçmiş olsun abi, haram zıkkım olsun i.nelere![]()
ig: erayender
geçmiş olsun, benim aracında 1 kere kelebek camını kırdılar, 1 kere yoklamaya geldiler, 3. ne zaman olacak beklemedeyim.
http://www.techturkey.com/forum/sohb...k-yardimi.html
kamera kayıtları var ama çözünürlük net olmadığı için hiçbirşey yapamadım. bu şekilde emniyete gitsem araca birşey yapmamışlar diyecekler.
Onun bunun evlatları. insanın başını belaya,derde sokar böyleleri.
Geçmiş olsun üstadım .
az insan, çok huzur...
Bunu yapanları yakalayıp bağlıcaksın garaja, hafta sonları kan gelene kadar zevkine dövüceksin zibidileri
.
Çok geçmiş olsun abicim. Hangi semtte oldu olay?
"Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."
antverse.com
Hazıranın 17 sinde aynı şekilde benim araçtanda götüreceğini götürdü. Camı kırıl teyp,fotoğraf makinesi, gözlük, 70 tl Allaha havale ediyorum zaten polisde ilgilenmedi bile...
Antalya Bahçelievlerde oldu olay. Bu arada varmı teyp tavsiyesi olan. Usb çalsın, şekli güzel olsun ışıkları kırmızı olsun. Çok fazlada pahalı olmasına gerek yok dımtıs gezen bir yapım yok
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
geçmiş olsun kardeşim. üzücü bi durum walla o.ç dolu piyasa
KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)