1.2 TREND POLO da normal kaliteyi göremeyeceğiniz kesin ben araç alırken bütün başlangıç modelli araçlara bakmıştım corsa tercihim olmuştu. corsa olmasa ne olurdu heralde ibiza alırdım.
bence polo yerine siz puntoyu tercih edin...
Printable View
1.2 TREND POLO da normal kaliteyi göremeyeceğiniz kesin ben araç alırken bütün başlangıç modelli araçlara bakmıştım corsa tercihim olmuştu. corsa olmasa ne olurdu heralde ibiza alırdım.
bence polo yerine siz puntoyu tercih edin...
polonun comfortla trend donanımı arasında motor farkı harıc pek dişe dokunur bısey yok aralarında 5000 lıra gıbı bı rakam var ayrıca ılerıye gun verıolar zam gelırse yansıtırz dıolar. saçmalığın danıskası resmen ben o arabayı 32 lıra dıye alıyorum zaten. punto servıs yedek parça konusunda benım gözümde onde poloda ıkıncı elde önde
1,3 multijetim konfor ve yakıt olarak çok memnun etti satarken çok üzdü piyasası düşük
abi uzun süre satılmayacaksa bence ikinci eli düşünmeyin puntonun görünüşüde gayet güzel
polo donanımsız onun yerıne ıbıza dusunebılırsınız ama bende 1.3 multjet evo punto var herseyıyle cok ıyı vergısı az yakıtı az ve donanımlı
bende polo diyorum satarkende problem yaşamazsınız.
ben olsam 1.4 corsa alırdım , ikisindende daha tok araba.
1,4 85 HP İbiza 30,300 TL sıfır fiyatı. referance donanım..
Donanımlısını isterseniz style donanım 34,600 indirimde alırsanız olur aynı fiyat :)
style donanımda ise ; çelik jant, sis farı ( dönüşe duyarlı ), dijital klima, hız sabitleyici, 4 cam otomatiği, deri direksiyon ve vites topuzu gibi donanımlara sahip olursunuz
O paralara corsa cdti alırım polo da donanım yok puntonun da ikinci eldeki değer kaybı var
ibiza hıc dusunmemıstım ve acaıp mantıklı geldı donanım olarak baya ıyı.
Polo trendline!! selefindeki en dusuk kalitede ic mekana sahiptir comfortline ile karistirmayin
İc mekan tamamen sert plastikten
Donanim i saymiyorum yol bilgisayari yok iste baktim kontrol ettim klima varmis bari :)
Polo asla almazdim ibizaya yonelin corsa ya fiesta ya vb baska markalara yonelin
polonun comfortline i bile rezalet donanim konusunda.sadece adI var.punto daha cok mutlu eder bence
nike mi lottomu gibi olmuş. kesinlikle nike ;)
Belirttigin modeller arasında punto, polo 4 tekerlek 1 direksiyon veriyor.. Ama yerinde olsam kesinlikle ibiza alırdım..
Bence chevrolet in kampanyalarıda değerlendirilebilir fakat bu iki araçdan seçim derseniz bence punto,bakım masrafları, yedek parçası, kaskosu bile daha ucuz, polonun 1200cc 3silindir motoru puntonun vasat ama kendini kanıtlamış 1400cc motoru , donanımsal farklılıklar,bence punto.
polo tabi bide 1.6tdi ysa bide dsg ise üff :D
Kia rio bakmanızı tavsiye ederim.