Bende ibizaya yonelmenizi tavsiye ederim
Printable View
Bende ibizaya yonelmenizi tavsiye ederim
orda polo adını gören yapıstırmıs valla merak ediyorm trendilne poloyu tavsiye edenler neden tavsiye ediyor ne var buaraçta parcası ucuz dogus gibi bos bos aracları calısmıyo
:hahaha::hahaha::heyoo: donanın cicek
Katlanabilir arka koltuklar
Arkada 3 koltuk başlığı
Bagaj bölümü aydınlatması
Beyaz aydınlatmalı gösterge paneli
Elektrikli ön/arka camlar
Önde bardak tutucu
RCD 310 Radyo-CD-MP3 çalar, 6 hoparlör (Türkçe dil seçenekli)
Aux-in harici ses girişi
Yükseklik ayarlı sürücü koltuğu
Yükseklik ayarlı ön koltuk başları
Yükseklik ve derinlik ayarlı elektrohidrolik direksiyon
5 J x 14 çelik jantlar, 175/70 R 14 lastikler
Tam boy stepne
Gövde rengi tamponlar
Far yükseklik ayarı
Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar
SKlimatik (Manuel klima)
Toz ve polen filtresi
Uzaktan kumandalı merkezi kilit
Soğutmalı torpido gözü
Sürücü ve yolcu makyaj aynaları
Anti blokaj fren sistemi (ABS)
Arka sis farları
Immobilizer
Sürücü ve yolcu ön hava yastıkları
Önde 3 noktalı emniyet kemerleri
Arkada 3 noktalı emniyet kemerleri
Üçüncü stop lambası
ibiza tavsiye edilmiş donanımlı bir ibiza almak daha mantıklı bence de. Polo iyi kaliteli falan ama donanım 0 ve bence yüzü eskidi artık. Punto yakında üretimden kalkacak. fiesta ya da ibiza bakın derim.
acılı adana kebap mı döner mi der gibi bir soru bu. tabikide adana kebap polo :)
4.5 yıl punto kullandım, bır o kadar da şirketin polosunu.. Puntoyu tek geçerim.
bak mesela döner diyen bile var ama acılı kebap iyidir :D
temmuzdan beri polo 1.6tdi comfortline kullanıyorum. trendline donanımlısınada bindim resmen bambaşka araçlar iç kalitesi çok farklı trendeline alınacak ise polo olmasın bence puntoda üretimden kalkacağından dolayı bence farklı markalara yönelin kia rio, opel corsa, seat ibiza veya skoda fabia olabilir bana göre. Yinede en iyisi araçları gidip galeride görmek ama alacağınız donanımına bakın plastik kalitesi o sınıfta donanımlar arası çok farklı olabiliyor sonradan pişman olmayın.