iidr neden vanilia alıyosunuz ?başka kokularıda güzel renkleride farklı ne gerek var bu kadar uğraşa
ayrıca patent konusunde litttle three arabana türk bayraklı çam ağacı astın die sadece güler
türk bayraklı çam ağacımı olur len die
lale yapın lale![]()
iidr neden vanilia alıyosunuz ?başka kokularıda güzel renkleride farklı ne gerek var bu kadar uğraşa
ayrıca patent konusunde litttle three arabana türk bayraklı çam ağacı astın die sadece güler
türk bayraklı çam ağacımı olur len die
lale yapın lale![]()
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
bende 2-3 tepki aldım asmayaya başladım sadece kokusu için takıyodum ama en yakın arkadaş ve ailemden bile garip tepkiler gelince çıkarttım. Oto yıkamada amerikan bayraklı kokusuyla sarı (vaniliya) nın aynı olduğunu öğrendim artık vaniliya takıyorum hem sarı güzel bi rengi var hemde amerikan bayraklı değil![]()
SM PERFORMANCE
Yanlış düşünüyorsun o zaman, kimin hangi amaçla taktığına nasıl karar verebiliyorsun? Bu kokuyu kullanan yüzde 99 kokusu için kullanıyor. Kimse Amerika sempatizanı oldugu icin degil.
Vanilla Pride ile very Vanilla farklıdır. Sarı olan sadece vanilya, Amerikan bayrak vanilya sakız karışımidir. Ikisini de kullanan biri olarak soyluyorum.
Amerikan bayrak sattığım icin kokuyu savunduğum vs yok. Kendimde kullandığım icin yazıyorum. 3-4 tllik koku icin vatan haini ilan edilecez nerdeyse. Ben boyle saçma birsey gormedim. iPhone kullanırsın, Mac laptop kullanirsin, Levis kot giyersin, bilumum bütün Amerikan mallarını kullanırsın birsey olmaz, koku astın diye vatan haini ilan edilirsin. Komik.
amerika özentisi bir milletimiz var bu önerdigin türk bayraklı kokuları kimse arabasına asmaz
Dilinin İddiasını Yüreğin İspatlamıyorsa Sükût Et..
hiç bir şekilde görmek istemeyen ama kokuyu seven, güneş siperliğinin içine koysun beyler..
bi bayrak desenli koku ile amerikalı olacaksak ohooooo
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)