User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
59 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: vestel beyaz eşya kullanan???

KOSEREN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arçelik Vestel mühendisleri önce makinelerinin yürüme problemini çözsünler.Sene olmuş 2013 makine sıkmaya geçince ayaklanıp yürüyor.Hiçmi mekanik titreşim diye bişe bilmiyorlar,rezonans hesabı yapmıyorlar.Bu,tercih etmemek için yeterli bir sebep.Bende Alman miele diyorum.

academian97 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çamaşır makinesinden (indesit) çok çektim hala da çekiyoruz, kazanı kayışla motora bağlı olan anam babam usül makineler yerine motoru kazana direk bağlı olan "direct drive" türünden çamaşır makinalarını öneririm, annem LG kullanıyor gayet sessiz ve sarsıntısız bir makine, bizimkinin miadı seneye dolunca ben de o tür bir makinaya geçmeyi düşünüyorum.
    Passat TDI ile; BUDAPEŞTE-Viyana-Bratislava-Prag-Münih-Stuttgart-Frankfurt-Luxemburg-Paris-Saraybosna-Zagreb-Podgorica-Tiran-Belgrad-Sofya-Üsküp-Venedik-Milano-Cenova-Roma...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vestel arçelik alacağıma regal alırım.. Almanlardan şaşmam.. Fakat samsung çamaşır makinesi aldık beklediğimden iyi bir makine ses sorunu da yok.. Yani rahatsız etmeyecek kadar az..

made ın JAPAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dediğiniz firmaların hepsinin yetkili servisinde çalışıyorum şuanda da arçelikte çalışıyorum arçelikten şaşmayın bence

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende bütün herşey siemens eski evdede öyleydi çamaşır, kurutma, bulaşık, fırın falan hiç sorun çıkarmadı gayet memnunum. servislik bi durumumda olmadı o yüzden o durum hakkında yorum yapamam.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı brkkksln Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

şimdi tv de paneli lg vestelden alıyormuş samsung lg den alıyormuş falan diyenler var. bu aşçı bahçıvana bahçıvan kahyaya gibi bir durum

bunu diyen adamdan mal ürün falan alma.. Lg ayrı bir panel üreticisi firmadır samsung ayrı ikiside dünyadaki az sayıda lcd paneli üreten firmalar.. ve dünyadaki pek çok markanında panel tedarikçileri.. mesela sharpda kendi panellerini üretir..

Bizde adet var komple bir markadan gitmek gibi ama her markanın prof olduğu adını duyurduğu alanlar var.. buzdolabında amana çamaşır makinesinde miele süpürgede rainbow ufak ev aletlerinde rowenta v.b gibi..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı brkkksln Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yerli malı hani az katkımız olsun diyorum ama beni çileden çıkaracaksa gerçekten yazık olur.

arçelik konusunda buzdolabı 3 kere değişip 4. yü kullanan tanıdığım var. bu değişimler ayrı sıkıntı tabiki.hani yenisini getirmeleri güzel ama sıkıntı sonuçta.

vestel ile samsung beyaz eşyasında çok uçurum fiyat farkı yok ama totale vurunca yine çıkıyor fark...

samsung 55f8500 lerede baktım.4500 ortalama fiyatarda seyir halinde ama vestel 55pf9090 modeli 3300tl.
    vestelde ışık sızması beyazda patlama falan tarzı şikayetler okudum.ayar ile düzeliyormuş gerçi onuda belirtenler olmuş.

aynen dediğiniz gibi şans işi ama şansı zorlamaya gerek var mı yoksa şans vermekmi lazım vestele bilemiyorum.

vallahi ikilemde kaldım
    yerli malı yurdun malı eskidendi hocam. din iman para olunca insanı soğutuyorlar bu yaklaşımdan. yukarıda biri yazmış işçisine değer vermiyor diye bırakın işçiyi bu adamlar geçtiğimiz dönemde Türkiyede yapılabilecekken maden aramak için çinden kazan ithal ettiler üstelik doğanın anasını ağlatıyorlar. onlar bizi düşünmüyorsa biz onları niye düşünelim ki?
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

https://www.instagram.com/biramemuru/

chaylak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evdeki tüm tvler vestel, cuma günü 120cm bi led smart tv daha aldık o da vestel.

Televizyonun biri 15 senelik hala çalışıyor, annem artık ben incelerden istiyorum diye diye aldırdı, düşünün )
    00' Civic 1.6IES

coastguard - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    işçisine tutumundan ve patronunun hal,hareketlerinden dolayı vestel almam ! En basiti ofisteki tvnin kumandası kırıldı vestel bayisinde bulamadık kaç yere telefon açıldı başka bayiden %50 özelliklerini çalıştıran bir kumanda ile idare ediyoruz .Sorarsan bir dünya markasıyız diyorlar.

GörkemT. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyaz eşya sans işi arcelik beko yetkili servisinde calıstım servis ağı cok güzel fakat ürünlerde sıkıntı olabiliyor tabi ben genellikle klima bölümündeydım ama yinede ariston lg samsung gibi markaları öneririm, vestel servisinde calısan arkadaslarımda elektronik olarak süper ama beyaz esyaya bulasmayın dıyorlar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Elektronik şans işi. Bence önemli olan sizinle muhattap olacak servis ayağı. Ben birşey almadan önce şikayetvar gibi sitelerden şikayetlere, çözümlere bakıp, değerlendiriyorum.
    Okumadan imzalamam.....

brkkksln - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şikayet siteleri ilginçtir servislerin tatmin etmediğinden dolayı oluşan şikayetlerle dolmuş taşmış...
    servis ağı yoğun ama müşteriyi sallamıyorlarsa durumun bunun gibi olması normal.
    arıza olarak vestelde, samsung ve bosch dan daha fazla şikayet var.

Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bunu diyen adamdan mal ürün falan alma.. Lg ayrı bir panel üreticisi firmadır samsung ayrı ikiside dünyadaki az sayıda lcd paneli üreten firmalar.. ve dünyadaki pek çok markanında panel tedarikçileri.. mesela sharpda kendi panellerini üretir..

Bizde adet var komple bir markadan gitmek gibi ama her markanın prof olduğu adını duyurduğu alanlar var.. buzdolabında amana çamaşır makinesinde miele süpürgede rainbow ufak ev aletlerinde rowenta v.b gibi..
    haklısın hocam valla.sırf malı satabilmek için mağaza uyduruyor demekki bu işi.

Skyhawk34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vestelden aldigimiz beyaz esyalarin ve mutfak arac gereclerinin hepsinde illaki sorun cikti
    Tv aldik daha bozulmadi hayatta aalmamdahada

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Televizyonda philips ve panasonic.
    klimada ve buzdolabında sharp
    çamaşır ve bulaşıkta siemens öneririm.

evde arçelik çmş. ve buzdolabı var ikiside traktör gibi çalışıyor.birde hazır konusunu bulmuşken sorayım toshiba klima kullanan var mı aramızda ? hani şu ampül kadar elektrik tüketen klimalardan.acaba doğru mu ?
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Televizyonda philips ve panasonic.
    klimada ve buzdolabında sharp
    çamaşır ve bulaşıkta siemens öneririm.

evde arçelik çmş. ve buzdolabı var ikiside traktör gibi çalışıyor.birde hazır konusunu bulmuşken sorayım toshiba klima kullanan var mı aramızda ? hani şu ampül kadar elektrik tüketen klimalardan.acaba doğru mu ?
    odamda vestel tv var kendinden dvdli falan ufak hoş bişey memnunum gayet

keza hala gazetenin verdigi vestel duruyo anten girişini kırdım gerci

----

darkmoon da yazmıs buzdolabı ısısan amana

fırın/ocak ariston

fritoz tefal actifry

klima mitsubishi

tv samsung bence ceptelefonuda samsung

camasır bulasık kısmıyla işim yok daha
    1881 - 193

Emre Abdik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bosch ile vestel yada arçelik arasında dağlar kadar fark yok . Ama dersenki uzun seneler Sorun çıkartmasın ve adam gibi yıkasın ozaman Miele alıp konuyu kapatıcaksın . Tuzlu ama başarılı diyebilirim. 2 farklı marka çamaşır makinasının yıkadığı kıyafetlerde fark olurmu derseniz cevabı mielede okadar söliyim .
    miele nin fırın fiyatına arçelikten nerdeyse üçünü alırsınız Arçelik bayiim var Servis bolluğundan dolayı kafanız rahat eder. Vestel den uzak durun. Bosch alternatif olarak güzel bi markadır. Ayırdığınız bütçe önemli. Bosch ve Arçelik birbirine hem maddi olarak hemde kalite olarak çok yakındır. Ama satış sonrasında ki parça ve hizmet fiyatları Arçelikte baya uygundur. Ve parça bekleme süreniz en aza indirgenir. Miele Teka gibi markalar fiyat olarak farklıdır aynı oranda kalite olarak da çok iyidir. kolay gelsin
    ECUFAST REMAPPING & CHIPTUNING
    34VY7761

brkkksln - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emre Abdik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    miele nin fırın fiyatına arçelikten nerdeyse üçünü alırsınız Arçelik bayiim var Servis bolluğundan dolayı kafanız rahat eder. Vestel den uzak durun. Bosch alternatif olarak güzel bi markadır. Ayırdığınız bütçe önemli. Bosch ve Arçelik birbirine hem maddi olarak hemde kalite olarak çok yakındır. Ama satış sonrasında ki parça ve hizmet fiyatları Arçelikte baya uygundur. Ve parça bekleme süreniz en aza indirgenir. Miele Teka gibi markalar fiyat olarak farklıdır aynı oranda kalite olarak da çok iyidir. kolay gelsin
    dostum yanlış anlama ama çevremdeki insanların arçelik konusunda çektiklerini görünce listeye alsammı diye düşünmedim bile.ama yanlış anlama lafımı gerçekten.

maddi olarak sıkıntı yok.fakat bosch dan beyaz eşya totalde 10 civarı tutuyor vestelde 4.5 civarı. aradaki 5.5 e az daha zorlayıp zrp 1,8 turbo stroker alınır

Kadir54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu iş bizim dede mesleğimizdir arkadaşlar. Müsaade ederseniz ben sizi aydınlatayım. Tamam eyvallah Vestelin TV'lerine lafım yok. Ama beyaz eşyada vestel - arçelik - beko gibi markaları Bosch ve siemensle kıyaslamanıza gülüp geçiyorum. Biz bu işin yıllardır servis kısmındayız ( Yetkili ) Arçelik - vestel - beko dediğiniz markalar daha şunun şurasında 5-10 senedir kendi teknolojilerini üretmeye başladılar. Bunun öncesinde çoğu cihazı siemens patentiyle üretiliyordu.
    Birde imkan varsa miele tabiki 1 numaradır üstüne kimse konuşamaz. Ayrıca bazı arkadaşlar Bosch ve siemensin yedek parça durumuyla alakalı yorum yapmış, şunu söyleyeyim 1 parça siparişi verildiği taktirde maxsimum 2 gün içerisinde elinizde olur. ( Bazı istisna durumlar hariç )
    Kısacası sonuca gelecek olursak şunu söylerim Orta bütçeli bir insan için Bosch Veya Siemens öneririm. Birde 4 yıl ek garanti yaptırın toplam 7 yıl garantiniz olsun mis gibi. Olay bu kadar basit.
    Ne diyeyim insan evladıyım..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kadir54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu iş bizim dede mesleğimizdir arkadaşlar. Müsaade ederseniz ben sizi aydınlatayım. Tamam eyvallah Vestelin TV'lerine lafım yok. Ama beyaz eşyada vestel - arçelik - beko gibi markaları Bosch ve siemensle kıyaslamanıza gülüp geçiyorum. Biz bu işin yıllardır servis kısmındayız ( Yetkili ) Arçelik - vestel - beko dediğiniz markalar daha şunun şurasında 5-10 senedir kendi teknolojilerini üretmeye başladılar. Bunun öncesinde çoğu cihazı siemens patentiyle üretiliyordu.
    Birde imkan varsa miele tabiki 1 numaradır üstüne kimse konuşamaz. Ayrıca bazı arkadaşlar Bosch ve siemensin yedek parça durumuyla alakalı yorum yapmış, şunu söyleyeyim 1 parça siparişi verildiği taktirde maxsimum 2 gün içerisinde elinizde olur. ( Bazı istisna durumlar hariç )
    Kısacası sonuca gelecek olursak şunu söylerim Orta bütçeli bir insan için Bosch Veya Siemens öneririm. Birde 4 yıl ek garanti yaptırın toplam 7 yıl garantiniz olsun mis gibi. Olay bu kadar basit.
    Garanti konusu biraz şaibeli. Kanunlarda garanti belgelerinin standart maddeleri var, herkes onu yazıyor. Olası bir olayda müşteri carlamazsa ne yazık ki garanti dahili işlem yapmamak için direniyor servis.
    Örneğin kart yandı hemen voltaja suç atılıyor, hortum çatladı su içindeki kirece suç atılıyor gibi.
    Okumadan imzalamam.....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)