User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
59 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: vestel beyaz eşya kullanan???

ersandeniz
    Misafir
    Alıntı KOSEREN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arçelik Vestel mühendisleri önce makinelerinin yürüme problemini çözsünler.Sene olmuş 2013 makine sıkmaya geçince ayaklanıp yürüyor.Hiçmi mekanik titreşim diye bişe bilmiyorlar,rezonans hesabı yapmıyorlar.Bu,tercih etmemek için yeterli bir sebep.Bende Alman miele diyorum.
    bizim bosch da öyle böyle değil tangur tungur banyoyu gezmişti, denge betonunu tutan tırnak kırılmış, garantiye de sokmamıştı servis..
    boschun fabrikasında staj yaptım, adamlar kaliteye önem veriyorlar ancak, beyaz eşya şans işi, babamlar bosch marka ne aldıysa sorun çıktı, arçelik aldıkları da sorunsuzluk rekoru kıracak nerdeyse, benimkiler bosch çok memnunum..

ne marka alırsanız alın süpürgeyi arçelik almayın..

Kadir54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DOHC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Garanti konusu biraz şaibeli. Kanunlarda garanti belgelerinin standart maddeleri var, herkes onu yazıyor. Olası bir olayda müşteri carlamazsa ne yazık ki garanti dahili işlem yapmamak için direniyor servis.
    Örneğin kart yandı hemen voltaja suç atılıyor, hortum çatladı su içindeki kirece suç atılıyor gibi.
    O size bakan servisin insiyatifine kalmış. Biz şahsen elimizden geldiği kadarıyla müşteriden taraf olmaya çalışıyoruz. ( Bariz kullanım hatası olmadıkça. ) Makineye fare girmişse veya eşyaların cebinde bozuk para vs toka unutulmuşsa tabi ki müşteriden talep edilir.
    Ne diyeyim insan evladıyım..

ido - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    türkiye şartlarında beko-arçelik 'den sasma beyaz esya için derim..

aykutsafakyaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    39 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 sene apartta kaldığım dönemde çamaşır makinesi vesteldi . göya yeni makineydi ama 5 kg zor alıyordu . yıkama da pek iyi değildi . tabi bu düşük bi modeldi . Dayım beyaz eşyacı durumu açıkladım ona . Vestelin beyaz eşyasını bedava olmadığı sürece almıyorum dedi . Televizyon için onu diyemem o sektörde iyiler ama beyaz eşyada kesinlikle uzak durulması gereken bi firma dedi dayım .
    Alıntı mrbars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İçinde yaşamak zorunda kalmasak, gayet komik ülke aslında.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maddi açıdan sıkıntın yoksa kaliteli bir şeyler istiyorum diyorsan makineyi miele'den gerikalanlarıda gaggenau'dan alıcaksın biraz cebini yorabilir bütçenizi bilmiyorum ama sağlamlık yönünden problemi olmaz
    54 YL 820

ATLETİC SPOR CENTER

Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben Vs outletten 3 tane Led tv aldım.

Bendeki Techwood babamdaki Linsar amcamdaki de Techwood.

Hepsini çok uygun fiyata aldım bendeki 94 ekran 700 tl Linsar 82 ekran 600 tl amcamdaki 119 ekran 1369 Tl hepside Full Hd stereo çıkışşı hdmı falan birtek panel üreticileri Samsung zaten ayarlar menüsünden gösteriyor üretici firmayı.

Bu 3 televizyondan bir tek bendeki 4.gün açılmadı servis geldi besleme ünitesi değişecek dedi.
    1 hafta sonra değişti geldi 5 aydır sıkıntı yok kullanıyorum.

Birde evimde ankastre seti var Vestel onunda davlumbazı bozuldu geçenlerde henüz servis çağırmadım.

Beyaz eşyam hepsi Grundig nazar değmesin daş gibi çalışıyor hepsi.

Elektrik süpürgem, ütüm ve el mikseri Philips.
    sabah işe gelirken el mikserini servise bıraktım.

Babamlarda hepsi arçelik buzdolabı ilk hafta yenisiyle değişti 10 senedir sıkıntı yok çalışıyor.
    İlk evlendiklerinde aldıkları Arçelik çamaşır makinesi tam 22 sene çalıştı 6-7 sene önce bozuldu.
    Gittim onlara Samsung aldım sıkıntı yok çalışıyor.

Klima Siemens güya çok kaliteli Alman malı 2 kez bozuldu.

Yani işin özü evet elektronik biraz şans işi.

Bir markanın bazı ürünleri sorunlu olabiliyor. Her ürünü sorunlu diye birşey yok.

Kombileride yazayım bende Bosch var 1 kez ısıtmama sorunu yaptı servis geldi yaptı.

Babamlarda 4 senedir Ariston var hiç sorun yaşatmadı.

Umarım kararını vermende biraz yardımcı olur bunlar.

FATİH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Fatih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben Vs outlet'ten 3 tane Led tv aldım.

Bendeki Techwood babamdaki Linsar amcamdaki de Techwood.

Hepsini çok uygun fiyata aldım bendeki 94 ekran 700 tl Linsar 82 ekran 600 tl amcamdaki 119 ekran 1369 Tl hepside Full Hd stereo çıkışşı hdmı falan birtek panel üreticileri Samsung zaten ayarlar menüsünden gösteriyor üretici firmayı.

Bu 3 televizyondan bir tek bendeki 4.gün açılmadı servis geldi besleme ünitesi değişecek dedi. 1 hafta sonra değişti geldi 5 aydır sıkıntı yok kullanıyorum.

Birde evimde ankastre seti var Vestel onunda davlumbazı bozuldu geçenlerde henüz servis çağırmadım.

Beyaz eşyam hepsi Grundig nazar değmesin daş gibi çalışıyor hepsi.

Elektrik süpürgem, ütüm ve el mikseri Philips.
    sabah işe gelirken el mikserini servise bıraktım.

Babamlarda hepsi arçelik buzdolabı ilk hafta yenisiyle değişti 10 senedir sıkıntı yok çalışıyor. İlk evlendiklerinde aldıkları Arçelik çamaşır makinesi tam 22 sene çalıştı 6-7 sene önce bozuldu. Gittim onlara Samsung aldım sıkıntı yok çalışıyor.

Klima Siemens güya çok kaliteli Alman malı 2 kez bozuldu.

Kombileride yazayım bende Bosch var 1 kez ısıtmama sorunu yaptı servis geldi yaptı.

Babamlarda 4 senedir Ariston var hiç sorun yaşatmadı.

Umarım kararını vermende biraz yardımcı olur bunlar.
    hocam katı meyve sıkacağınızı unutmuşsunuz, ne markaydı?
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

aRSLaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evde Vestel marka termosifon kullanıyorum. 3 sene oldu. Bir kez termostat arızası verdi. Yoğun olmalarına rağmen 1 gün sonra geldiler 10 dakikada parça değişimini gerçekleştirdiler.

Gördüğüm, duyduğum, kullandığım kadarıyla Siemens, Bosch, Beko tavsiye ederim ama satış sonrası destekleri sebebiyle bence Vestel çok mantıklı. Hem uygun fiyatlı hem de hızlılar.

lacticacid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar ben doğma büyüme manisalıyım ki manisada vestel ürünlerini çok daha uygun elde etme şansınız oluyor. ama daha bu güne kadar hiç vestel ürünü almadım. çevremdeki hiç kimsenin bu markayı tercih ettiğini edeninde memnun kaldığını görmedim.Ayrıca eğer vestel ürünü alıcak olsam en başta sahibinin çalışanlarına yaptığı muameleden dolayı vaz geçerim.

brkkksln - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maddi açıdan sıkıntı yok şükür fakat en baba kullansak kullansak 7 yıl kullanılacak ürünler içinde fazla para vermek istemem kimse gibi.
    bir kaç saat önce konuştum verdikleri fiyat güzeldi.aralık ayı olduğu için kotada dolduramamışlar geçen ayda sıfır satışları varmış(vestel). bende tüm hepsini nakit alacağımı belirttim.inanılmaz fiyatlara geliyor.garanti uzatmayıda dahil ederiz dediler.

vallahi 7 yıl ve garanti verdikleri fiyat çok cazip geldi.
    şansımı deneyeceğim vestelden. bosch almak isterdim eskiler gibi ama fiyat uçurum farklı.

yazan fikir beyan eden bütün arkadaşlara teşekkür ederim.elleriniz dert görmesin.
    konu devam daha sonra kullanacak arkadaşlar içinde belki bir fikir oluşturur.

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Annem devlet okulunda öğretmenlik yaparken velisinden indirimli şekilde beyaz eşya almıştık.
    Aldığımız fırının ocakları sağır. Saatlerce üstünde çay dursun çayı kaldır çat dıye soğumaya başlıyor adam akıllı ısıtamıyor başka akrabalarda içiyorum çayı ağzıma deydiremiyorum sıcaklıktan ama bizim evde fondıp yapsam koymaz sanırım

Zamanında çok popüler olan bide buzdolabı var çalışmaya başlayınca buharlı tren gibi ses çıkartıyor gece uyurken yan odadan sesını dınleyerek uykuya dalmışlığım bile var.

Kısacası vestelden beyaz eşya alırsan beyaz eşyadan soğuyabılırsın benım görüşüm bu yönde Siemens bosch arçelik gibi markalar olabilir tv yide samsung öneririm.
    DR. OWL

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FATİH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam katı meyve sıkacağınızı unutmuşsunuz, ne markaydı?
    Hocam hatırlattığın için sağol O kenwood marka.
    Japonda sıkıntı yok tıpkı otomobil gibi.

_FrKn_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zamanında aldığımız bi çamaşır makinesinin başımıza açtıklarından sonra tamamen soğudum vestelden.

FATİH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Fatih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam hatırlattığın için sağol. O kenwood marka.
    Japonda sıkıntı yok tıpkı otomobil gibi.
    şaka maka japon'ların tıpkı otomobilleri gibi teknolojik ürünlerinde de sorunsuz olduğunu düşünüyorum. elbette sıkıntılı ürünleri vardır ama diğer ülkelerin üretimlerine kıyasla daha sorunsuzdurlar.
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FATİH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şaka maka japon'ların tıpkı otomobilleri gibi teknolojik ürünlerinde de sorunsuz olduğunu düşünüyorum. elbette sıkıntılı ürünleri vardır ama diğer ülkelerin üretimlerine kıyasla daha sorunsuzdurlar.
    Kesinlikle öyle üretim mantaliteleri sorunsuzluk üzerine kurulu.

Klimada örneğin en sağlam, sorunsuz Daikin ve Mitsubishi.

Sony teypler ve televizyonlar.

Otomobil sektöründen Pioneer, Kenwood, Alpine ve Türkiyede pek bilinmeyen ama Dünyada çok ünlü olan Clarion.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    küçük ev aletlerinde bende rowentayı tek geçiyorum.. bizde bir meyve sıkacağı var 90 lılardan kalma maşallah tıkır tıkır çalışıyor bir tane tost makinesi var 80 li yıllardan beri mutfağımızda hala bir fiil kullanırız tıkır tıkır çalışıyor..

hani şimdi alsan eminim şimdide rowento ev aletlerinde akranlarına göre baya bir pahalıdır ama pahalılığının bedelini zaman içinde akranları bozulup çöp oldukca karşılığını veriyor..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

coastguard - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Japonların her şeyde iyi olmasının sebebi toplam kalite yönetimi ve kaizendir.

Kaizene göre bir ürün sürekli kademeli olarak iyileştirilmelidir.bu anlayışa göre japonlar bugünün bir önceki günden iyi geçirmeyi düşünürler .

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evdeki televizyon ve PC monitörü Samsung geri kalan bütün eşyalar Vestel.

Buzdolabı gündüz duyulmayan ama gece herşey kapalı iken duyulan bir sesi var. Amerikan mutfak diye çok duyuluyor diyen var. Mutfak dolabı sistemi içine gömme orada yankı yapıyor diyen var. Normal diyen var anormal diyen var. Servis hiç çağırmadım çünkü gündüz duyulmuyor.

Çamaşır ve bulaşık makinasında hiç sorun yaşamadık ki bunlar o kadar sık ve yoğun kullanılıyor ki anlatamam.

Kliması gayet iyi sorunsuz.

Elektrik süpürgesi ev eşyalarını alırken bedavaydı fiyat farkını verip en iyisini aldık. Torbası yeni değişince halıyı tutup yerden kaldırıyor ama yarım saat sonra torbası %10 dahi dolu olsun çekmiyor. Hiç memnun değilim en kısa zamanda torbasız Dyson felan alıcam paraya kıyıp.

Ama şu bir gerçek ki bu tarz eşyalar şans işi. 15 küsür bin TL para saydığı Loewe TV'si için 4-5 kere servis çağıran bir müşterim var.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Emre Abdik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı brkkksln Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dostum yanlış anlama ama çevremdeki insanların arçelik konusunda çektiklerini görünce listeye alsammı diye düşünmedim bile.ama yanlış anlama lafımı gerçekten.

maddi olarak sıkıntı yok.fakat bosch dan beyaz eşya totalde 10 civarı tutuyor vestelde 4.5 civarı. aradaki 5.5 e az daha zorlayıp zrp 1,8 turbo stroker alınır
    Arçelikçi olarak değil de forumdan bi arkadaş olarak fikirlerimi söyledim sıkıntı yok Aradaki fiyat farkı uçuk turbo yapılır, stroker yapılır, komple restorasyon yapılır Ama çektiğin çile ediceğin karı burnundan getirebilir. Ama beyaz eşya büyük bi piyangodur. Bosch Arçelik Miele vs gibi markalarda büyük ikramiye bulman daha olasılıklı.. Regal Vestel Altus gibi markalarda amorti tutturman bile zor olabilir

Buarada Samsung Tv'de mükemmel beyaz eşyada kötü demiyim de fena değil diyim.
    ECUFAST REMAPPING & CHIPTUNING
    34VY7761

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)