Kardeşini onun yerine oynatmak yerine kardeşi filme dahil olabilir ya da tokyo driftteki eleman girsin filme yine izlettirir diye tahmin ediyorum.
bu haberın dogru oldugunu dusunmuyorum.Cunku paul walkerın ölümünden sonra filmin yapımcıları serinin sona erdiğini twitter üzerinden duyurmustu.
türk filmi olsaydı ali polat olur 7 den 14 e kadar giderdi![]()
☻/
/▌ ''J.Я OKÇU''
/ \
,43 AZ 886 BMW 1.16i F20,41 UZ 106 İNDİGO GTi,43 SA 222 Corsa C Air Honda VTEC2 43AV306 MK5 Golf TSi 43 AE 577
Tokyo driftteki salak olmasinda doktorlar dizisindeki kutsi bile olur![]()
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG-Golf7 1.6TDI
aksam aksam ıyı güldüm ya justın miaslfdhasogd
fılımın devamı sanırım dom ve tokyo drifte sean la devam edecektır showun abısıde jason statham olur kardesının öcunu almak ıcın öldürür fln yetım buyuyen cünyır o'conner babasının ocunu alır fln dıye devam eder ıkı dakkada seneryoyu bagladım
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=PkHp6...&feature=share
/BMW E34 520i - 34 KHT 53 /http://i.hizliresim.com/j6Q9Mn.jpg
/Renault Megane 3 1.5dCi - 34 FY 1679
/Kia Cee'd 1.6 crdi - 54 PK 114
Polat gibi estetik operasyonu filan geçirecek olmasın filmde.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Jason, hanı öldürünce vin diesel tokya drift teki bu cocuğu gruba katıyordu. Aynı şeyi o conner ın kardeşini alacaktır. Bence seri devam etmeli
Bence dogru secim Ryan Gosling olur.. ya da bizim Hulkiyi taniyanlar ne kadar benzedigini bilir. Hemde s2k pilotu yabancilik cekmez![]()
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
hatır meselesi
Bence film de senaryo da degisiklik olmalıydı ... filmde de ölüp olayları daha iyi ele alabilirler di jason statham nasıl olsa filme girdi kötü karakterde ama iyi role geçebilir akış daha iyi olurdu
ryan gosling in oynayacagı kalite bir film serisi değil f&f ler.. 1 den sonrası zaten 5 para etmez filmler idi ne gerçekçiliği ne oyunculuk nede senaryo.. Ama bizim için araba severler için o en güzel zamanlarımızın filmi idi herkesin anısı çokdur... Araçları çıkarın aynı kadro ile polisiye yapın kimse yüzüne bakmaz filmin.. Konuya dönersek kardeşi mantıklı bir seçim olabilir.Filimde o connor öldürülür ve yerine intikam için kardeşi gelir gibi.. Benziyorda yani tipleri aynı.
![]()
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)