200'de giderken otomobilin tekerleri yerden kesilmiş gibi oluyor en azından bende öylehiç tasvip etmiyorum ortadan esnaf esnaf
![]()
200'de giderken otomobilin tekerleri yerden kesilmiş gibi oluyor en azından bende öylehiç tasvip etmiyorum ortadan esnaf esnaf
![]()
Ne demısler olmaz demeyın deneyın
sorumun cevabı sadece chıp atmakmı yanı baska cozum yolum yok sanırım
eskilerden
Audi A3 1.4T Top Speed - YouTube
bu araç 122 lik yazılımlı, 140 bg civarıydı, 218 kmde limitör vardı. 260 lar sıradışı değil bence twinchargelar için. Düzde 230 ancak iyi bir eğimde 260 gibi giderler golf gt dışında.
sorunun cevabı aynen yazılım olmadan olmaz yapacak bir şey yok
mercedeste böyle limitörler filan görmedim, 250 sınırı dışında, bmwninde şuan neredeyse her modelinde limitör var.
Eski sahibi leon mk2 1.2tsi ile 6. viteste yokuş aşağı 250 260 ları gördüğünü söyledi.Pek itibar etmedim ama merak ta ettim.mümkünmü o hızlar yoksa her şekil 200 sınır mı?
Siz mühendislerden dahamı iyi bileceksiniz adamlar bişey bilmese koymaz o limitoru iptal etmeyin devam edin 200 km hızla, zaten 1.2 sıkıstırılmıs motor fazla zorlamaya gelmez gerekte yok.
stock dsg 160lık 267 yapsın bende bişey bilmiyorum
1996 BMW E36 325i Sedan Turbo
2008 BMW E92 M3
2017 BMW F82 M4 Competition
#unptuned
İyide sana ne oluyoki ? Gerginlik çıkarmayamı çalışıyordun adama senin arabanda limitör yok mu dedim ? Arabanın gittiği okadar mı dedim ? Şaşırdım sadece ve her mesajımın sonunda yanlış anlama diye belirttim.ayriyetten 90 nın 9 unun bile lafı olmadı paran varsa 90 değil 190 la gidebilirsin bana hiç bi gireni çıkanı yok özgürsün
Konu ateşli
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)