Golf 7 1,2 tsi dsg'lerin yakit tuketimleri nasil? Anneme aldik gelecek haftaici teslim aliyoruz hayirlisiylan.
P.S.: Diego gibi araya girmisim gibi oldu pardon. Annem kullanacagindan 150yi gecmesede olur![]()
Golf 7 1,2 tsi dsg'lerin yakit tuketimleri nasil? Anneme aldik gelecek haftaici teslim aliyoruz hayirlisiylan.
P.S.: Diego gibi araya girmisim gibi oldu pardon. Annem kullanacagindan 150yi gecmesede olur![]()
Gerginlik çıkarmaya çalışmıyorum ama sorulan soru bu limitör nasıl iptal edilir. Cevabı verilmiş iptal edilemiyor diye. Kalkıp o kadar gitmez abartma der gibisinden ve belanı arama o hızlarda demenin ne gereği var. Bizde şu var bu var anca bu kadar yapıyoruz sen 1.2 tsi ile nasıl yapıyorsun gibi yazmışsın şimdi söylediğine bak.
Sikistirilmis derken 1.2den alinabilicek ust seviyede gucler oldugu icin demistir herhalde.yuksek hiz yapiyosan iptal ediliyosa ettir tabi ama anlamadigim olay benim aracim 1.9tdi 220.falan rahat yapiyor sonrasinda zorlaniyor bu gucteki motorlarda bukadar gitme istegi varsa benim aracimdami sorun var anlamadim
he bu arada bende yokuş aşağı 235 gördüm. devir bitti. bendede ivmelenme vardıda şanzuman müsade etmedi sanırım :P şanzumanı uzatmak istiyorum![]()
1.2 tsi golf araştırması yaparken denk geldim konuya. 1.2 tsı turbo beslemeli bi motor neden 200 yapmasın ona anlam veremedim açıkcası. ben 1.3 multijet paliomla stok halde düzde sıkıntısız 180-190 görebiliyorum ! yeni motor yeni teknoloji, 1 sene önceki 1.2 tsi motorla bile kıyaslamamak lazım gidişini, yolunu bulur 220'de yapar araç
Barış
patladı gitti![]()
YamahA Xmax 250 ABS
200+ limitörünü iptal edersiniz belki de 200+ hızda kaç dakika yol alabilirsiniz o meçhul.
Yağ sıcaklığını ihmal etmeyin.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)