Avrupa tarafına geçilirse bi kaç araba aranıza katılabiliriz
Printable View
Avrupa tarafına geçilirse bi kaç araba aranıza katılabiliriz
Üzülmesin çocuklar TDI taklidi yapıyorum :D
Evet daha gelen yokmu?
Revolu , Evotechli araçlar yokmu?
Güncel çeeeek :)
Arkadaşlar bişey sormak istiyorum , forumda gezerken neredeyse 6 kişide falan fastest TSİ in turkey diyor şimdi kimin aracı en hızlı belli değil mi :D Valla ben anlamadım bu işi:D
keşke antalyada deseydin deneme sıkardık cansın denerdim seninle stock arabam yinede denerdim ne kadar gidiyor diye
Benimle mi denicen en zayıf halka benim..beni gectin say zaten..sen hızlılarla dene..:)
Kac araba olacak acaba?seyirci az olacaksa gelebilirim yer ve zaman pmi bekliyorum
Kainatin en yavas tsi benim:icon_tup:
Doğrudur da yani takip etmeye çalışıyorum tu cupra mesela en hızlı diye bliyordum ama biraz foruma bakınca m3 e saplamak isteyen arkadaşımız , alayına gier diyenler , en hızlı benim diye yazan en aşağı 6 tane gördüm maşallah baya çeşitli kadro:D , yanlış anlamayın kimseye bir söz söylemiyorum ama en hızlıyım diyenler artık şu işi bitirin de bizde öğrenelim kim en hızlıymış :D Sağ baştan başlarsam saymaya bitmiyecek yoksa:D
Abi sorun yok yaz sende en hızlı benim diye :D
250-300 hp.arası typer hadi ortalamasını alalım 275hp.ile polo gti denemesi. nasıl bi sonuç bekliyosun varmı bi öngörün?? sizin araç kaç hp.buarada :)