Avrupa tarafına geçilirse bi kaç araba aranıza katılabiliriz
Avrupa tarafına geçilirse bi kaç araba aranıza katılabiliriz
Powered and Map by PowerTune
D-16 TuRBo
34 ZZ 5235
Arkadaşlar bişey sormak istiyorum , forumda gezerken neredeyse 6 kişide falan fastest TSİ in turkey diyor şimdi kimin aracı en hızlı belli değil miValla ben anlamadım bu işi
![]()
keşke antalyada deseydin deneme sıkardık cansın denerdim seninle stock arabam yinede denerdim ne kadar gidiyor diye
Dr.Ecu EcuTunıng
BİR GÜN ÖLÜRSEM TABUTUMU 4 KİŞİ TAŞIYACAK YA, ÖNDEKİLER 1.60 BOYLARINDA ARKADAKİLER 1.90 BOYLARINDA OLSUN MAKSAT ÖN BİRAZ BASIK DURSUN
Kac araba olacak acaba?seyirci az olacaksa gelebilirim yer ve zaman pmi bekliyorum
Kainatin en yavas tsi benim![]()
slowest tsi of cosmos
Doğrudur da yani takip etmeye çalışıyorum tu cupra mesela en hızlı diye bliyordum ama biraz foruma bakınca m3 e saplamak isteyen arkadaşımız , alayına gier diyenler , en hızlı benim diye yazan en aşağı 6 tane gördüm maşallah baya çeşitli kadro, yanlış anlamayın kimseye bir söz söylemiyorum ama en hızlıyım diyenler artık şu işi bitirin de bizde öğrenelim kim en hızlıymış
Sağ baştan başlarsam saymaya bitmiyecek yoksa
Abi sorun yok yaz sende en hızlı benim diye![]()
250-300 hp.arası typer hadi ortalamasını alalım 275hp.ile polo gti denemesi. nasıl bi sonuç bekliyosun varmı bi öngörün?? sizin araç kaç hp.buarada![]()
TeamPASAOGLU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)