Bilerek yani arabaya zarar vermek için atmış olabilirler mi?
Çok geçmiş olsun... Allah daha beterinden korusun.
Printable View
Bilerek yani arabaya zarar vermek için atmış olabilirler mi?
Çok geçmiş olsun... Allah daha beterinden korusun.
Geçmis olsun kardesim face de de gördum ins gti degildir dedim.Üzüldüm gercekten.
Çok geçmiş olsun canınız sağ olsun
geçmiş olsun ama malesef yapacak birşey yok ( kim olduğunu bilmeden )
çok geçmiş olsun, anlayabiliyorum durumu
ankara bahçeli 2. cadde halin orada biri de arkadaşımın aracına bira şişesi fırlattı, Allahtan sadece arabaya geldi, çünkü başka bir arkadaşımın kafasının 2cm yanından geçti.
yorumsuz....
utku geçmıs olsun hiç olcak iş değil.
Hayvanın yeri yurdu yok , Bostancıdada babamın aracına sigara izmariti atmışlardı...
Neler hissetiğinizi anlıyorum ,geçmiş olsun..
Bizim sitede de o muratti sigarasını içip arabanın üstüne atana bi rasgelsem,izmariti sokucam makatına..
Geçmiş olsun sizede..
Vicdansızlar insanlar para biriktirerek borç harç yaparak alıyor otomobilleri. Bunu yapanın kafasını rendelemek gerekiyor ben bile sinirlendim umarım bulursanız kendinize hakim olabilirsiniz.
geçmiş olsun
geçmiş olsun, yukardan geldigine emin misin ? Etrafdan yoldan şurdan burdan biri bir taş vs atmış olmasın çol çocuk belki ? Kamera kaydı varsa takip edilir bulunur aslında.
Çok geçmiş olsun cahillik diz boyu resmen köyde bile yaşasan camdan aşağı çöp mü atılır
Çok geçmiş olsun.birde ben diyim adam ne olusa, nekadar okursa,nekadar zengin olursa olsun varsa içinde bi Öküzlük durum bu :(
Utku gecmis olsun sadece cam olmasi tek teselli sanirim o serefsizi bulmak lazim
Aynısı benimde başıma geldi yazın hemde kapalı otoparkta piçin biri taşmı çekiçmi ne salladıysa camı komple çatlatmıştı.... geçmiş olsun..
geçmiş olsun kardeşim insana söylenecek söz var da onu atana söyleyecek bişey yok. adam insanlıktan nasibini alsa o hareketi yapmaz
Öncelikle çok geçmiş olsun ancak pek yukarıdan atılmış bir çöpe benzemiyor umarım kasıtlı yapılmış bir durum değildir.Arkadaşın dediği gibi Şişli'de pencereden(özellikle teyzeler :rolleyes: ) çöp salladıkları çok olmuştur hala da devam ediyor...
çok ama çok geçmiş olsun aracı görebilecek olan bir kamera falan var mı bakkal market bir şeyler
geçmiş olsun utku iyiki tavana düşmemiş..