-
yazık gunah ya şerefsiz okadar çok ki benim nişanlım antalyada oturuyor yan apartman komşuları senelerdir kendi arabasına yer belirlermiş ordan başka yere arabasını çekmiyormuş bunun yerine başka bi araç çekmiş gece yattık artık uykunun gelmesini bekliyorum bi gumburtu koptu bam gum sesler nasıl geliyor ama nasıl çıktım balkona arabaya çarptılar sandım sonra bi baktık bu balkona çıkmış balkonda saksı şişe ne varsa yerine çeken adamın arabasına guzel e 90 kasa bmwnin içine etti gece sakinleştirdi diğer komşuları filen ama sabah uyanır uyanmaz baktım ilk iş ne tavan kalmış ne on cam ne kaput bagajda da ufak tefek vardı boyle şerefsizleri barındırmıycaksın ya onlara dağın yamacına yapıcan bi ev ordan atsın dursun
-
Iyi tavana gelmemiss sansliymissin. Gecmiss olsun.
-
geçmiş olsun..
çok medeni bi toplumuz, ondan oluyo hep bunlar . . .
-
Abicim geçmiş olsun çok üzüldüm ya
-
çok geçmiş olsun görünce çok sinirlendim
-
-
Oluyor malesef, en üst kattan aşağıya boş soda şişesi sallayan da var, ağzı açık dolu aseton şişesini fırlatan da var, kedilere, kuşlara mama vereceğim diye ekmekleri ıslatıp atanda var, sorarsan kuş besliyordur.
Neyse, geçmiş olsun, inşallah hasar sadece cam ile sınırlıdır. :(
-
nasıl bir duygu oldugunu çok çok iyi bilirim
Adana da Güzelyalı mah. S.Demirel de Pasta Bahçesi civarında oturuyorum
2008 de sıfır clio aldıgımda 4000 km de on tamponla far kaput üçlüsünü bulustugu yere TACİZ etmişlerdi ne yapıldıgını hala merak ediyorum
2011 de sıfır corsa aldıgımda 200 km de iken aracım üst kattan ne atmışlarsa aracımın kaputunda küçük bir oyuk oluştu
:( o.ç her yerde o.ç malesef...
geçmiş olsun.....
-
Büyük geçmiş olsun insan cana geleceğine mala gelsin diyor ama o malda kolay elde edilmiyor elleri kırılsın atanların...
-
Çok geçmiş olsun. Kendi arabam kadar üzüldüm. Bu ak47 çocukları ne zaman bitecek ya bu memlekette!
-
Utku çok geçmiş olsun. Hepimizin derdi çok sevdiğimiz arabalarımıza başkalarının verdiği zararlar. En acısıda bunu anlamayanlar '' ne var abi ne olduki alt tarafı teneke parçası boyatırız olur biter '' ...
-
çok geçmiş olsun neyse ki tavanda bi sıkıntı yok
-
çok geçmiş olsun.malesef öküz hayvan çok
-
Utku geçmiş olsun.İyiki tavana gelmemiş kardeşim.İstanbul da öküzler çok fazla.Ah işte yaparken yekalayıp hayal gücünün sınırlarını zorlayacaksın.İllet oluyorum milletin malına mülküne zarar veren tiplere.
-
Çok geçmiş olsun :( gene çöple kurtulmuşsunuz bizim iş yerinde firma aracımızın üstüne 4.kattan adam atladı böyle vakalarda olabiliyo :D
-
Sağolun beyler..
Arabam Doğuş Oto'da.. Kaskodan değişim yapılıyor..
Buna da şükür..
-
Geçmiş olsun cana gelceğine mala gelsin diyoruz ama şu duruma bak şerefsiz çekemiyen adiler dolu. Benim de daha 2.000 bin km deyken sağ ön çamurluktan başlamiş arka depo kapağinda son bulmuş ne denir ki servet düşmanlarına.
-
Geçmiş olsun ön cam çok sakat.Zamanında crx in çatlak camını değiştirmek istediğimde (ufak çatlak sol altta) usta gerekmediği sürece değiştirme , asla fabrikasyon gibi olmuyor ilerki zamanda yagmurda vs altlardan bugu yapıyor hava mı su mu ne alabiliyor işte demişti... Bende değiştimedim 10 senedir o çatlak duruyor... Niye korktum bugu yapmasından onuda anlamak mumkun değil yagmur yağsa kafama su damlıyor tavandan sağdan soldan ben ise aman cam bugu olmasın demişim o zaman :D Neyse umarım iyi takabilirler.
-
canını sıktıgına degmez arabanda kasko varsa zaten bedava her sene 1 cam hakkın var bosver gıtsın Allahın elbet bulur