Delil yoksa Suçta yok, elinde belge olması gerekiyor artık, itiraz edin derim gerçekten yapmadıysanız.
Delil yoksa Suçta yok, elinde belge olması gerekiyor artık, itiraz edin derim gerçekten yapmadıysanız.
☻/
/▌ ''J.Я OKÇU''
/ \
,43 AZ 886 BMW 1.16i F20,41 UZ 106 İNDİGO GTi,43 SA 222 Corsa C Air Honda VTEC2 43AV306 MK5 Golf TSi 43 AE 577
Normal hukuk devletlerinde, suç işlendiğini iddia eden suçun işlendiğini belgesi / delili ile kanıtlamak zorundadır. Bizde ise, biri suç işlediğini söyler sen de suçu işlemediğini kanıtlamak / ispat etmek zorunda kalırsın..
geçen gün banada geldi akmerkezin onunde yazmış telefonla konuşuyor diye ki %100 konuştuğumdan emin olduğumdan itirazla uğraşmadım bile yatırdım direk![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
yeni konu açmadan burdan soriyim bende bilgi verirseniz sevinirim
14.08.2013 ' te ceza yemişim ne olduğunu bilmiyorum ancak sanırım radar çünkü o gün uzun yoldaydım
bu ceza bana 17.11.2013 ' te tebliğ edilmiş ancak elime gelen bi ceza makbuzu yok
benim yapabilcek bişeyim varmı bu cezaya ? iptal veya gelen faize itiraz gibi
Livestrong
adliye başvuruyosun trafik cezası için dilekçe ile birlikte 3.sulh mahkemesi bakıyor ben itiraz ettim elimde belirli deliller vardı otopark kayıtları o gun aracımı çıkartmadıgıma dair onları sundum şuanda sonuç bekliyorum bana bunu yapan polisin kasıtlı yazdıgını one surdum ben ama benim oylede bir sorunum var
aynen oyle oldu abi ellerinde bi fotoğraf yada bulunduguma dair kayıt yok bana kasıtlı yapılan bişi benim elimde otopark kayıtları vardı mahkemeye suç duyrusunda bulundum ama halen bi sonuç yok
benim cezamda gozukmuyor ama mahkemeden herhangi bir sonuç bildiren bi belge gelmedi banada
☻/
/▌ ''J.Я OKÇU''
/ \
,43 AZ 886 BMW 1.16i F20,41 UZ 106 İNDİGO GTi,43 SA 222 Corsa C Air Honda VTEC2 43AV306 MK5 Golf TSi 43 AE 577
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)