User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
34 sonuçtan 20 ile 34 arası

Konu: Telefonla konuştuguma dair eve gelen cezaya itiraz

Emre Ekrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Delil yoksa Suçta yok, elinde belge olması gerekiyor artık, itiraz edin derim gerçekten yapmadıysanız.
    /// PEUGEOT SPORT
    Undertaker

PSA Brothers

ahmet43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı lncdlt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eger bu cezaniz da iptal edilirse mantiken zaten polis hakkinda suc duyurusunda bulunmaniz dogal karsilanacaktir ve olumlu yanit bulacaktir.
    ceza sonuçlansın zaten onuda dusunuyorum ama korkum da var yani daha çok takarlarsa kafayı diye
    ☻/
    /▌ ''J.Я OKÇU''
    / \
    ,43 AZ 886 BMW 1.16i F20,41 UZ 106 İNDİGO GTi,43 SA 222 Corsa C Air Honda VTEC2 43AV306 MK5 Golf TSi 43 AE 577

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emre Ekrem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Delil yoksa Suçta yok, elinde belge olması gerekiyor artık, itiraz edin derim gerçekten yapmadıysanız.
    sabah itiraz ettik cezaya sonuç bekliyoruz inş olumlu sonuç çıkar artık otoparktan kamera kayıtlarını ben delil olarak dilekçeye yazdım aracım o gun o saatde otoparkta park halinde olduguna dair
    ☻/
    /▌ ''J.Я OKÇU''
    / \
    ,43 AZ 886 BMW 1.16i F20,41 UZ 106 İNDİGO GTi,43 SA 222 Corsa C Air Honda VTEC2 43AV306 MK5 Golf TSi 43 AE 577

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu cezalara itiraz nereden yapılıyor ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sezgin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu cezalara itiraz nereden yapılıyor ?
    adliye başvuruyosun trafik cezası için dilekçe ile birlikte 3.sulh mahkemesi bakıyor bnm ilk itirazıma o bakmıştı
    ☻/
    /▌ ''J.Я OKÇU''
    / \

İug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tayreep_john Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynı cezayı bende yedim geçen hafta mudanyada paşa paşa ödedim itiraz ettim ama bi işime yaramadı. Hem park yapılmaz yerde durduğum için hemde telefonla konuştuğum için yazmışlar 154 lira işin kötüsü aracın içindeydim aracım çalışıyodu
    Alıntı ahmet43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugün Arabada Telefonla Konuştuğuma Dair Trafik Cezası Geldi Eve Ben Buna İtiraz Etmeyi Düşünüyorum Ne Gibi Bi Kanıt Sunabilirler Sis Farına İtiraz Etmiştim Bundan 3 Ay Önce Cezam İptal Edilmişti Gene Aynı Polis Eve Telefonla Goruştu Gerekçesiyle Ceza Gondermiş Resimli Yada Farklı Bi Açıklama Yok Bunun İçin Bilgilendirirmisiniz Yada Daha Önce Karşılaşan Varmı ?
    Aynı durumla ağabeyim de karşı karşıya. Mudanya'da telefonla konuştuğuna dair ceza gelmiş fotoğraf yok. Nereye nasıl itiraz ettiniz sonuç ne oldu, bilgi verebilir misiniz?

Emre Ekrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlla Polis olmak zorunda değil, gönüllü müfettişlerde bu şekilde ceza kesebiliyor.
    /// PEUGEOT SPORT
    Undertaker

PSA Brothers

İug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emre Ekrem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlla Polis olmak zorunda değil, gönüllü müfettişlerde bu şekilde ceza kesebiliyor.
    Cezayı kimin kestiği değil, nasıl itiraz edileceği ve iptal oluyor mu konusunda bilgi ihtiyacım var.

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Normal hukuk devletlerinde, suç işlendiğini iddia eden suçun işlendiğini belgesi / delili ile kanıtlamak zorundadır. Bizde ise, biri suç işlediğini söyler sen de suçu işlemediğini kanıtlamak / ispat etmek zorunda kalırsın..

thedevil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Normal hukuk devletlerinde, suç işlendiğini iddia eden suçun işlendiğini belgesi / delili ile kanıtlamak zorundadır. Bizde ise, biri suç işlediğini söyler sen de suçu işlemediğini kanıtlamak / ispat etmek zorunda kalırsın..
    Kikikikikiki bu iymiş

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçen gün banada geldi akmerkezin onunde yazmış telefonla konuşuyor diye ki %100 konuştuğumdan emin olduğumdan itirazla uğraşmadım bile yatırdım direk

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

ulasoztas1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmet43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sonucunu pm atarmısınız bende bugun itiraz dilekçesini verdim sabah adliye ye sonuçu bekliyoruz bakalım
    Aradan baya zaman geçti bize gelen yada bildirilen bir sonuç yok. Ancak geçen gün annem vergi dairesine gidiyor orada soruyor ceza gözüküyormu diye aracın cezası yok diyorlar. Büyük ihtimalle cezanın düştüğünü düşünüyorum..

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    +1 , çamur at üstünde kalsın, bırak o temizlesin modeli var.

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yeni konu açmadan burdan soriyim bende bilgi verirseniz sevinirim

14.08.2013 ' te ceza yemişim ne olduğunu bilmiyorum ancak sanırım radar çünkü o gün uzun yoldaydım

bu ceza bana 17.11.2013 ' te tebliğ edilmiş ancak elime gelen bi ceza makbuzu yok

benim yapabilcek bişeyim varmı bu cezaya ? iptal veya gelen faize itiraz gibi
    Livestrong

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İug Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynı durumla ağabeyim de karşı karşıya. Mudanya'da telefonla konuştuğuna dair ceza gelmiş fotoğraf yok. Nereye nasıl itiraz ettiniz sonuç ne oldu, bilgi verebilir misiniz?
    adliye başvuruyosun trafik cezası için dilekçe ile birlikte 3.sulh mahkemesi bakıyor ben itiraz ettim elimde belirli deliller vardı otopark kayıtları o gun aracımı çıkartmadıgıma dair onları sundum şuanda sonuç bekliyorum bana bunu yapan polisin kasıtlı yazdıgını one surdum ben ama benim oylede bir sorunum var
    aynen oyle oldu abi ellerinde bi fotoğraf yada bulunduguma dair kayıt yok bana kasıtlı yapılan bişi benim elimde otopark kayıtları vardı mahkemeye suç duyrusunda bulundum ama halen bi sonuç yok
    Alıntı ulasoztas1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aradan baya zaman geçti bize gelen yada bildirilen bir sonuç yok. Ancak geçen gün annem vergi dairesine gidiyor orada soruyor ceza gözüküyormu diye aracın cezası yok diyorlar. Büyük ihtimalle cezanın düştüğünü düşünüyorum..
    benim cezamda gozukmuyor ama mahkemeden herhangi bir sonuç bildiren bi belge gelmedi banada
    ☻/
    /▌ ''J.Я OKÇU''
    / \

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)