Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
yok abi o konuda içim rahat, barış ustamıda 5 6 yıldır tanırım, bana bu tarz konularda daha öncede çok yardımcı olmuşluğu vardır kenndisinin... ki ben adama açıp küfürsüz sövünce itiraf ederdi herhalde, ayrıca barış usta o adamı tanımıyor, başkasını tanıyor ve bu hasanın nosunuda başkasından alıp arıyor.... hatta başta bana verdi nosunu konuş diyede önce sen bi konuş abi bakalım ne diyecek dedim, ben daha sonra muhattap oldum...
geçmiş olsun yiğit valla baya karışıyormuş olay ki çözülmüş yine..
aksilikler üst üste gelmiş o kötü olmuş ama
leven sağol knk, çözdükya sonunda şuan kafam rahatladı, bide araba bian önce yapılıp çıksa çok daha iyi olucak![]()
[QUOTE=ygtrn;7225059]iyide hilmi abi ortada herhangibir alışveriş yokki zaten, ortada olan şey adam kandırmaca... benim başımı yaktı forumdan başkasının başı yanmasın dikkat etsinler gibisinden bi amacım var benim, ayrıca bu yaptığının yanına kalmasınıda istemiyorum, bu forum adamı rezil ettiği gibi vezirde ediyor...[/
işini bilen adamlara iş yaptırmış olsaydın bu kadar uğraşmazdın bence geçmiş olsun
Bir parca zibilyon yere sorulmaz yigit. Bu subaru piyasasinda mal getirenler zaten belli. Ustalar da bu adamlardan parca aliyor.
Bana sorsan sana soylerdim zaten. Neyse halletmissin![]()
geçmiş olsun bende ilk arabayı alıp geldiğimde şarj dinamosu sorunu yaşamıştım buna benzer bişeydi bi karıyı nasıl bi kişi şeyse işte bi arabayıda 50 kişi ellemicek valla bildiğin ustadan şaşmamak en guzeli hiç yoktan yere masraf açmamış tekrardan geçmiş olsun
☻/
/▌ ''J.Я OKÇU''
/ \
,43 AZ 886 BMW 1.16i F20,41 UZ 106 İNDİGO GTi,43 SA 222 Corsa C Air Honda VTEC2 43AV306 MK5 Golf TSi 43 AE 577
8 e 10 a gelen parçayı 15 e alırsın yada araştırır kaynağından alırsınHerkesin toptancısı belli
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
sanzimanin icini komple gecirirsen 98 ve 97 kovandada calisir disli grubu.
calismamanin sebebi sag sol kovanin takim olmamasi, subaruda blogun iki parcasi ve sanziman kovani takimdir tek tarafi degismez. subaru ustalarinin tamaminin bunu bilmesi gerekir. Ha belki sanziman kovanininin tek tarafini degistirip calistirabilirsin ama once bilya yataklarini vs cok dikkatli olcup bicmen gerekir.
Guc;
Bilgi ve Tecrubedir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)