User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
76 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Arabanızda başınıza gelen ilginç olaylar...

driftboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende nası bi şans var bilmiyorum, sürekli denk gelir. bunu yazayım bitane daha var

bigünde 106 ylayım. Işıklarda bekliyorum. Yanımda bitane düz mini 1.6. s filan da degil yani. içinde bi hatun. Ama hatunu görmeniz lazım. Işığa bakar gibi yapıp hatunu kesiyorum. neyse ibnelik ya bizimki yeşil yandı yanından hiç ayrılmıyorum kız bakmıyo tabi farketmedi. o basıyo ben basıyorum o duruyo ben duruyorum filan. En son bi yerde istemeden yavaşladım o azcık arayı açtı 1 burun kadar limitöre sokup yine yanına geldim 50 mt ilerde bi ışık daha. baktım 58 sn yazıyo ohh dedim az daha kesebilcem. Tam o an kafayı cevirdim kız bakıyo aha dedim patladık, camı açılıyo küfretcek. Bi baktım korna caldı açtım camı diyalog şu

-Buyrun hanımefendi ?
    +Farketmedim sanma 5 km dir yanımda geziyosun, arabalarımızında rengi aynıymış, o kibrit kutusu gidiyo mu ?
    -Benimki dizel ya, gitmiyo. Zaten benimde değil, babam fırına gitmek için almıştı kaçırdım, çin arabalarından bu
    + Yanımdan geliyosunda zorlaya zorlaya hiç basmıyorum ben yanımdanda ayrılmadın hiç
    -İsterseniz basalım gaza bak gitmediğini görürsün zaten

(bu arada ışık filan yandı biz hala bekliyoruz kimse yok bidaha kırmızı yandı muhabbet ederken )

+ Kaç model ki o ?

- Bilmem ?

+ Bidahaki ışıklarda kalkalım ozaman, yetişemezsin ama neyse

Hatun kalkar, ben o 2 ye atana kadar beklerim, 1-2-3 kesici 4 te tam bir fly by, zaten arkadan sesi duyunca eli ayağı birbirine karıştı

Bidahaki ışıklar , ben bekliyorum, mesafe bayagı var sigaram yanık, kız yanımda durur '' arabalar olmasa inip tekme tokat dövecem'' bakışı ve kırmızıda geçip gider
    Marblex Mining & Marble

Harput Yapı İnsaat

Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabanın önüyle arkası arasında 3 yaş fark var

Le10ur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bırgn polom varken acık hava flıtresı egsoz felan var battı cıktıya gırdım polıs cevırdı dedım aha yakalandık sonra ılk lafı su oldu egzoz mu var aracta ? bende egzozsuz arac mı var memur bey dıyınce fılmler koptu

snan1910 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir kaç yıl önce yağmurlu bir günde, gece saatlerinde, abim gezmeden gelicek kendi arabasıyla, onun arabasını bırakıp benim arabamla biyere gidicez. Gelmeden 5dk önce aradı, geliyorum yoldayım sen çık arabaya bin yağmurda ıslanmiyim diye.

Her neyse çıktım,bindim arabaya bir adam gördüm ilerden yürüyor ama ciddi sarhoş. Yaklaştı yaklaştı bizim arabanın yanında durdu, ilk önce anlam veremedim napıyor diye ardından adamın malzemeyi görünce lan noluyoruz diye arabadan indim. Amcam içmiş içmiş çişi gelmiş onuda yapacak bizim arabayı bulmuş neyse adamı tuttum felan ama o kadar sarhoş ki vursam boşa gidecek öyle yolladık adamı benzinlikte su tutup temizlemiştik. Bu da böyle bir anımdır

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı driftboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende nası bi şans var bilmiyorum, sürekli denk gelir. bunu yazayım bitane daha var

bigünde 106 ylayım. Işıklarda bekliyorum. Yanımda bitane düz mini 1.6. s filan da degil yani. içinde bi hatun. Ama hatunu görmeniz lazım. Işığa bakar gibi yapıp hatunu kesiyorum. neyse ibnelik ya bizimki yeşil yandı yanından hiç ayrılmıyorum kız bakmıyo tabi farketmedi. o basıyo ben basıyorum o duruyo ben duruyorum filan. En son bi yerde istemeden yavaşladım o azcık arayı açtı 1 burun kadar limitöre sokup yine yanına geldim 50 mt ilerde bi ışık daha. baktım 58 sn yazıyo ohh dedim az daha kesebilcem. Tam o an kafayı cevirdim kız bakıyo aha dedim patladık, camı açılıyo küfretcek. Bi baktım korna caldı açtım camı diyalog şu

-Buyrun hanımefendi ?
    +Farketmedim sanma 5 km dir yanımda geziyosun, arabalarımızında rengi aynıymış, o kibrit kutusu gidiyo mu ?
    -Benimki dizel ya, gitmiyo. Zaten benimde değil, babam fırına gitmek için almıştı kaçırdım, çin arabalarından bu
    + Yanımdan geliyosunda zorlaya zorlaya hiç basmıyorum ben yanımdanda ayrılmadın hiç
    -İsterseniz basalım gaza bak gitmediğini görürsün zaten

(bu arada ışık filan yandı biz hala bekliyoruz kimse yok bidaha kırmızı yandı muhabbet ederken )

+ Kaç model ki o ?

- Bilmem ?

+ Bidahaki ışıklarda kalkalım ozaman, yetişemezsin ama neyse

Hatun kalkar, ben o 2 ye atana kadar beklerim, 1-2-3 kesici 4 te tam bir fly by, zaten arkadan sesi duyunca eli ayağı birbirine karıştı

Bidahaki ışıklar , ben bekliyorum, mesafe bayagı var sigaram yanık, kız yanımda durur '' arabalar olmasa inip tekme tokat dövecem'' bakışı ve kırmızıda geçip gider
    e tabi üstüne sigara iyi gider

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ygtrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    e tabi üstüne sigara iyi gider
    hahaha seversin sigara yakmayı
    Marblex Mining & Marble

Harput Yapı İnsaat

gökberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İki arkadaş bekliyoruz arabada.İki arkadaş daha gelecek köfte yemeye gideceğiz.
    Yine iki bey amca ellerinde kağıtlar vs arsa mı bakıyorlar ne yapıyorlarsa bagaj kapağının üzerinde ufaktan tartışıp arabaya bindiler..
    Sonra fark ettiler yanlışlıklarını baya güldük karşılıklı.
    JDM Don Lastiği...
    JDM Kevgir...
    JDM Marlboro Lights...
    .
    .

Alıntı 3rk4n Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ve sonsuzda dek o virajda mutlu olarak yaşadilar.

Red10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Le10ur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bırgn polom varken acık hava flıtresı egsoz felan var battı cıktıya gırdım polıs cevırdı dedım aha yakalandık sonra ılk lafı su oldu egzoz mu var aracta ? bende egzozsuz arac mı var memur bey dıyınce fılmler koptu
    değişik bir olay

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BORKED

şu videoda saatlerce yanladıktan sonra, en son videonun 9.30. saniyesinde babamın beni arayıp yanlıyorum diye sövmesi ilginç ve komikti bi arkadaşı beni görüp hemen ispiyonlamış

videonun 7.50 den sonraki sahneleri biraz can alıcı

Serhat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güzel konu olmuş. Ben anlatılanlardan farklı bi olay anlatıcam;

Bi pazar günüydü sanırım, Alibeyköy Ondo Dürümün orda trafik tıkanmış. Trafikte bekliyoruz kız arkadaşımla, radyoda çekmemeye başladı o ara. Lan noluyo acaba anteni mi kaldırmadık dedim ve aynadan anteni kaldırmadığımı fark ettim. Artistlik yapıcaz ya bi hışımla indim arabadan, elimi antene attım ki ıska! bi baktım araba gidiyor. El frenini çekmemişim. Camdan içeri elimi atıp el frenini çekmek isterken öndekine tıklatmışız. Daha o zamana kadar hiç tıklatma vs. başıma gelmemişti, neyse öndeki adam indi bende gittim. Tampon tamponayız. Adam pis pis sırıtıyor. Kusura bakma vs. derken bindik gittik. Ama o an arabalara binerken arabaların içinden bakıp gülenleri hala unutamam çok utanmıştım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hahah ses tonuma bak yusuf yusuf

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir gece çıktık gece mekana 3 arkadaş 2miz arabaları park ettik arabasını yeni almış arkadaşımızın arabasıyla gittik ortaköyde ***** bi mekana sonrada yazlığa dönüyoruz gece kızları bıraktık bende arka koltuğa yattım uyuyorum gece 3 falan büyükçekmeceye doğru inerken uyku esnasında arkadaş bariyere patlattı arabayı gözümü ön torpidonun üstünde açtım o anki uyku hali ve şok anlatılmaz yaşanır çarpıldım sandım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Okulun girişinde güvenlik görevlileri vardır bizim sürekli, geçen seneye kadar durdurur kimlik sorarlardı, bu sene sormuyolar. bende hergün geçerken araba basık olsun olmasın çapraz geçerim hayvani bi tümsek var çünkü orda. Geçerkende bi kornaya basar inceden güvenliklere el kaldırır selam veririm. Geçenlerde okula çıktım yine, senaryo aynı, tam çaprazladım arabayı tümseğin üzerindeyim bi baktım güvenlik bana doğru adım attı, durdum. Kimliğini göster dedi, çıkardım gösterdim, normal kimliğinide ver dedi, iyi vereyim noluyo dedim hayırdır ? Adamın dediği aynen şu

- Birader 5 senedir ben burda çalışıyorum, 4 senedir seni bu okulda görüyorum, haftaiçi hergün okula çıkarsın, hergünde farklı arabayla çıkarsın. Hepimiz simanı tanıyoruz ama kimse senin ne olduğunu bilmiyo, belkide öğrenci değilsin ne bileyim, öğrenci adam okula s2000 le sıfır bmw yle panamera yla okula mı gelir ? Öğrendik öğrenciymişsin.

Birgünde okuldan iniyorum yine abimin bmw'yle . Hayatta olmayacak biyerde çevirme var. Araba gayet esnaf gri şirket arabası gibi e90. Karanlık, elinde fener var polisin, gözüme gözüme tuttu durdurdu. Geçtim kenara, camı açtım ehliyet ruhsat kimlik in alkol testi dedi. Bi dk memur bey hayrola dedim. İndim verdim herşeyi necisin sen dedi öğrenciyim dedim. Lan dalga mı geçiyon bizim zamanımızda öğrenci adam aç adamdı, yiyecek makarna bulamazdı sen 100 milyarlık arabayla okuldan geliyon. Durdurdugum herkes oğrenci benden zenginler nası öğrencisiniz siz dedi. Valla abi yapcak bişey yok şimdi işler böyle dedim al git şunları al git akşam akşam birinize yazcam cezayı boş yere yürü yürü durma dedi
    Marblex Mining & Marble

Harput Yapı İnsaat

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benimki film gibi

zamanın bi forumda mod ' dum ordanda bi arkadaşla yüz yüze tanışalım dedik

incirli metrobüsten alcam arkadaşı , gittim bitanesi bana bakıyor geldi arabaya bindi, naber falan filan konuştuk baya ama ben diyorum gece 3 te böyle olay oldu senlede konuştuk diyoki ben uyuyordum o saatte imkansız , bende kızıyorum lan olm manyakmısın falan

town center a kadar geldik , cafe ' e oturcaz o arada alıcağım arkadaş telefon açtı ben adama döndüm beni niye arıyorsun dedim sonra telefona cevap verdim arkadaş incirli metrobüste hala beni bekliyormuş

alldığım kişide netten biri ile buluşcağı için beni o zannetmiş bende öyle zannetim
    Livestrong

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ygtrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    BORKED

şu videoda saatlerce yanladıktan sonra, en son videonun 9.30. saniyesinde babamın beni arayıp yanlıyorum diye sövmesi ilginç ve komikti bi arkadaşı beni görüp hemen ispiyonlamış

videonun 7.50 den sonraki sahneleri biraz can alıcı
    hahaha koptum ya aynı dertten bende çok çekiyorum anlayabiliyorum seni o sesin bi anda incelmesi banada çok oldu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı S.Özeren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benimki film gibi

incirli metrobüsten alcam arkadaşı , gittim bitanesi bana bakıyor geldi arabaya bindi, naber falan filan konuştuk baya ama ben diyorum gece 3 te böyle olay oldu senlede konuştuk diyoki ben uyuyordum o saatte imkansız , bende kızıyorum lan olm manyakmısın falan

town center a kadar geldik , cafe ' e oturcaz o arada alıcağım arkadaş telefon açtı ben adama döndüm beni niye arıyorsun dedim sonra telefona cevap verdim arkadaş incirli metrobüste hala beni bekliyormuş

alldığım kişide netten biri ile buluşcağı için beni o zannetmiş bende öyle zannetim
    ohahhaa : olaya bak laa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı driftboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Okulun girişinde güvenlik görevlileri vardır bizim sürekli, geçen seneye kadar durdurur kimlik sorarlardı, bu sene sormuyolar. bende hergün geçerken araba basık olsun olmasın çapraz geçerim hayvani bi tümsek var çünkü orda. Geçerkende bi kornaya basar inceden güvenliklere el kaldırır selam veririm. Geçenlerde okula çıktım yine, senaryo aynı, tam çaprazladım arabayı tümseğin üzerindeyim bi baktım güvenlik bana doğru adım attı, durdum. Kimliğini göster dedi, çıkardım gösterdim, normal kimliğinide ver dedi, iyi vereyim noluyo dedim hayırdır ? Adamın dediği aynen şu

- Birader 5 senedir ben burda çalışıyorum, 4 senedir seni bu okulda görüyorum, haftaiçi hergün okula çıkarsın, hergünde farklı arabayla çıkarsın. Hepimiz simanı tanıyoruz ama kimse senin ne olduğunu bilmiyo, belkide öğrenci değilsin ne bileyim, öğrenci adam okula s2000 le sıfır bmw yle panamera yla okula mı gelir ? Öğrendik öğrenciymişsin.

Birgünde okuldan iniyorum yine abimin bmw'yle . Hayatta olmayacak biyerde çevirme var. Araba gayet esnaf gri şirket arabası gibi e90. Karanlık, elinde fener var polisin, gözüme gözüme tuttu durdurdu. Geçtim kenara, camı açtım ehliyet ruhsat kimlik in alkol testi dedi. Bi dk memur bey hayrola dedim. İndim verdim herşeyi necisin sen dedi öğrenciyim dedim. Lan dalga mı geçiyon bizim zamanımızda öğrenci adam aç adamdı, yiyecek makarna bulamazdı sen 100 milyarlık arabayla okuldan geliyon. Durdurdugum herkes oğrenci benden zenginler nası öğrencisiniz siz dedi. Valla abi yapcak bişey yok şimdi işler böyle dedim al git şunları al git akşam akşam birinize yazcam cezayı boş yere yürü yürü durma dedi
    adam haklı valla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir kerede arkadaşla okuldan çıktı arkadaşın arabayı benim kaportacıya götürücez floryadan avcılara doğru e5 e bağlanıcaz ordaki fıskiyeleri bilirsiniz belki camlar açık arkadaşın yuzune bi patlattı suyu fıskiye arkadaşta refleks bi kırdı direksiyonu tamponu attık arka koltuğa öyle gittik

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı S.Özeren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benimki film gibi

auhahuhua alllah belanı oturup çay içeydiiniz bari 4lü off iyi güldüm
    - K -

________
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4 5 yıl öncesi, üsküdar sultan tepede oturuyorum, maltepe sahilden çıktım eve gidiyoruz bitane bira içmişim... cevirmeye girdim polis alkolmetreye üfletti... tam 31 promil alkol çıktı polis ulan tamda ayarında içmişsin ne cenabet adamsın dedi iki makara kuara yaptık polisle yola devam ettim...

altunizadeye vardım, oradada tam d&r ın önünde bi çevirmeye girdim, yine alkol muayenesi, polis alkol varmı dedi? dedim var ama bişey çıkmadı 5 dakka önce başka bi çevirmeye girdim tam 31 promil çıktı dedim...

polisin dediği şu...
    dalgamı geçion sen benle.... anlaşıldı sen baya bi içmişsin, şimdi üfletmiyimde ehliyetini kaptırma bana hadi yavaş yavaş git evine.....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)