Bende nası bi şans var bilmiyorum, sürekli denk gelir. bunu yazayım bitane daha var
bigünde 106 ylayım. Işıklarda bekliyorum. Yanımda bitane düz mini 1.6. s filan da degil yani. içinde bi hatun. Ama hatunu görmeniz lazım. Işığa bakar gibi yapıp hatunu kesiyorum. neyse ibnelik ya bizimki yeşil yandı yanından hiç ayrılmıyorum kız bakmıyo tabi farketmedi. o basıyo ben basıyorum o duruyo ben duruyorum filan. En son bi yerde istemeden yavaşladım o azcık arayı açtı 1 burun kadar limitöre sokup yine yanına geldim 50 mt ilerde bi ışık daha. baktım 58 sn yazıyo ohh dedim az daha kesebilcem. Tam o an kafayı cevirdim kız bakıyo aha dedim patladık, camı açılıyo küfretcek. Bi baktım korna caldı açtım camı diyalog şu
-Buyrun hanımefendi ?
+Farketmedim sanma 5 km dir yanımda geziyosun, arabalarımızında rengi aynıymış, o kibrit kutusu gidiyo mu ?
-Benimki dizel ya, gitmiyo. Zaten benimde değil, babam fırına gitmek için almıştı kaçırdım, çin arabalarından bu
+ Yanımdan geliyosunda zorlaya zorlaya hiç basmıyorum ben yanımdanda ayrılmadın hiç
-İsterseniz basalım gaza bak gitmediğini görürsün zaten
(bu arada ışık filan yandı biz hala bekliyoruz kimse yok bidaha kırmızı yandı muhabbet ederken

)
+ Kaç model ki o ?
- Bilmem ?
+ Bidahaki ışıklarda kalkalım ozaman, yetişemezsin ama neyse
Hatun kalkar, ben o 2 ye atana kadar beklerim, 1-2-3 kesici 4 te tam bir fly by, zaten arkadan sesi duyunca eli ayağı birbirine karıştı
Bidahaki ışıklar , ben bekliyorum, mesafe bayagı var
sigaram yanık, kız yanımda durur '' arabalar olmasa inip tekme tokat dövecem'' bakışı ve kırmızıda geçip gider